Kolik peněz vám dává manžel?

Anonymní
22.3.13 17:35

Kolik peněz vám dává manžel?

Ahoj holky, zajímalo by mě, kolik vám dává manžel peněz navíc k rodičovské. Případně také co vy za tyto peníze kupujete.
My máme dvě děti 3a5 let, manžel mě dává asi v průměru 1000,– kč na měsíc. Z toho co mám kupuju jídlo, jedno stavebko, učet za telefon, občas benzín a oblečení + boty na děti komplet.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3493
22.3.13 17:37

Ještě jsem zapomněla napsat samo drogerku, prací prášky, tablety do myčky apod.
Manžel platí zase hypotéku na dům, energie a vše co je kolem domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993

Nedokážu si představit, že bych měla peníze na příděl. Máme společné účty. Vše platíme spolu.
Kolik manžel vydělává? Kolik máš mateřskou a jaké náklady má on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zajímalo by mě, kolik vám dává manžel peněz navíc k rodičovské. Případně také co vy za tyto peníze kupujete.
My máme dvě děti 3a5 let, manžel mě dává asi v průměru 1000,– kč na měsíc. Z toho co mám kupuju jídlo, jedno stavebko, učet za telefon, občas benzín a oblečení + boty na děti komplet.

Takové dělení peněz nechápu :nevim: Manžel mi nedává nic, jsme rodina, takže berem ze společných peněz. Nedělíme na tvoje moje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
22.3.13 17:38

Já z rodičáku zaplatím nájem, elektřinu, můj tel. dětem obědy ve škole. Manžel mi dává 10 000 na pokrytí jídla, oblečení pro děti, drogerku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
22.3.13 17:38
@Anonymní píše:

Nedává mi nic, z rodičáku poplatím své výdaje a výdaje za prcka nechám si 1000kč na měsíc pro své potřeby kafe s holkama a pod… a zbytek dám jemu protože všechno ostatní kupuje chlap, když náhodou nevyjdu tak si řeknu a je to

Příspěvek upraven 22.03.13 v 18:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
22.3.13 17:39

Penize mame spolecne a veskere vydaje hlidam ja.

• Citovat
  • Upravit
3493
22.3.13 17:39

U nás se o peníze a ekonomickou stránku stará manžel, mě to tak opravdu vyhovuje. Nechci se ještě starat o platby, inkasa, dluhy apod. Takže já jsem ráda, že to máme takto rozdělené.
Jen mi přijde, že mi dává málo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
22.3.13 17:40

1000kc!!!:-o my teda mame 1 spolecny ucet a to nejsme ani manzele a penize si vybirame, jak potrebujem..samoze nejdrive se zaplati najem, inkaso, skolka, sporka, net a telefon. Nikdy jsme to jinak ani neresili. davat mi 1000kc, tak to by videl :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
22.3.13 17:41
@Markytka01 píše:
U nás se o peníze a ekonomickou stránku stará manžel, mě to tak opravdu vyhovuje. Nechci se ještě starat o platby, inkasa, dluhy apod. Takže já jsem ráda, že to máme takto rozdělené.
Jen mi přijde, že mi dává málo :jazyk:

Tak mu řekni, že potřebuješ víc, v čem je problém?

• Citovat
  • Upravit
ohýnek

Sice nejsem na rodičáku, ale i tam jsem na tohle alergická, proč by mě jako chlap měl dávat nějakej příděl? Když spolu žijeme tak si nebudu dělit na moje tvoje.

• Citovat
  • Upravit
1047

Aha, tak uz to chapu! ja to pochopila tak, ze platis vse a on ti da 1000kc k dobru;-)i takove znam:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
22.3.13 17:42

Platím z rodičáku inkaso a svůj telefon. Vsechno ostatni manzel, má příkazy z jeho účtu a na domacnost vybírá. Kdyz si reknu, jde a vybere, kolik si řeknu. Mame dva ucty kvuli hypotece, jinak bysme meli jeden, ale manzel zatvrzele odmita prejit k ČS (kde mame hypo) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
22.3.13 17:43

Me uz zarazila samotna otazka „kolik penez vam dava manzel“ - vzdyt je to manzel, jake davani penez? Preci vse spolecne, mame jeden ucet a cerpame z nej oba dva podle potreby, neumim si predstavit „pridely“, to je velmi „nemanzelske“ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
22.3.13 17:43

Tohle taky nechápu :nevim: peníze na příděl? Jako proč bys měla být bita na tom, že se staráš o děti :oops: peníze jsou společné ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí