Kolik peněz vám dává manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
15.7.14 22:53

Benzin z mateřské?

co je to za hovadinu benzin snad řeší chlap, pokud teda neni neřidič a nemajitel auta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
16.7.14 11:06
@Mazlik85 píše:
Benzin z mateřské?co je to za hovadinu benzin snad řeší chlap, pokud teda neni neřidič a nemajitel auta

:think:… a ty nebudeš asi pěknej nechytrolínek, co? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
22.8.14 19:13

Ahoj holky tak ted neco podobneho resim s partnetem mame 8 mesicni holciciku ja mam materskou na 3 roky tudiz pobiram 7 600 korun a z toho platim vsechny veci pro malou jidlo, plenky, jogurty, drogerku, obleceni pak vsechno prosebe jako je pojisteni, telefon, a partner plati bydleni jelimoz nemame dluhy ani hypoteku tak plati mesicne elektriku vodu, jidlo domu, ale me vlastne z materske nic nezbude a tudiz nemam pak uz nic na kafe s kamoskou atd…on si treba s klikama jde jednou za cas nebo si neco koupi na sebe a ja nic je mi to pak lito a zaroven je mi zrapne si stezovat at mi da jednou mi takhle totiz se divil ze uz nemam za co utracim atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
22.8.14 19:16

@michellll z mateřské bych nevyžila, chlapovi si řeknu když potřebuji a bez řečí mi peníze dá. Je to naše domácnost tak by jsme se měli o peníze dělit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
22.8.14 19:22

Nedává, máme peníze společné. Jeden účet, na který přijdou peníze a ze kterého odejdou povinné platby a zbytek máme na provoz a jídlo. Ani jeden z nás v podstatě nepotřebuje peníze pro sebe - když ano, prostě se řekne a vybere se. Nebo cokoliv koupí (oblečení, boty, kosmetika - pro dospělé), věci pro děti řeším sama. Kartu máme jednu a tu mám u sebe já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
22.8.14 19:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58841
22.8.14 19:46

@michellll mě manžel peníze posílá. Každý máme svůj účet, protože manžel podniká. Pokud náhodou nevyjdu, tak mi manžel pokud má pošle další peníze. Mám rodičák na 4 roky tzn. 3800 a na starost mám 4 děti, sebe a barák, tak je samozřejmé, že z rodičáku bych opravdu nevyžila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
22.8.14 19:48

Kdyz me je tak blbe si rikat a kdyz uz spjsem to jednou zkousela tak se divil jakto ze nemam…ani si nepamatuji kdy jsem si naposled udelal radost a neco jsi koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
22.8.14 19:56

@michellll tak mu řekni narovinu že ti vše vychází na doraz a nezbývá ti nic ani na kafe. Děti toho potřebují hodně a ne za málo peněz a chlapi málokdy mají přehled co jak stojí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
22.8.14 20:00

Nedava mi nic, protoze penize mame spolecne.

• Citovat
  • Upravit
58841
22.8.14 20:10
@michellll píše:
Kdyz me je tak blbe si rikat a kdyz uz spjsem to jednou zkousela tak se divil jakto ze nemam…ani si nepamatuji kdy jsem si naposled udelal radost a neco jsi koupila

dítě je snad vás obou a oba rodiče by se měli starat - matka tím, že o dítě pečuje a otec by se měl o rodinu postarat finančně :nevim: Samozřejmě záleží na výši příjmů obou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
22.8.14 20:11

Máme sice každý svůj účet, ale hospodaříme společně. Trvalé platby odcházejí z manželova účtu, ale jinak platíme vždy z toho účtu, kde se nám to víc hodí. Domácí účetnictví vedu já a mám přístup ke všem „zdrojům“ :mrgreen: Neexistuje, že bych neměla na jídlo a musela se chlapa doprošovat, aby mi laskavě půjčil kartu, nebo dal příděl 8o
Vždyť je to i nelogické, když má momentálně mnohem větší příjem než já, abychom se na všem podíleli napůl.. Myslím, že ve vztazích, kde to tak je nastavené, to trochu zavání potřebou partnera dostat ženskou úplně pod kontrolu, protože tím, že je na mateřské a má malé dítě je už sama o sobě hozená do dost závislé pozice, natož pokud nemá přístup ke společným financím.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.14 20:33

Tak já nedostávala peníze od manžela ani na rodičáku, ani teď, co vydělávám. Když jsem brala rodičák, sem tam občas nakoupil, koupil v akci pleny, maso, a okolo toho hubu plnou řečí. Teď už jsou děti ve škole, já vydělávám, ale platím můj i jeho telefon + internet- vše pod jednou smlouvou, synův telefon, oběma dětem obědy, družiny, kroužky, tábory… Na jeho popud se koupilo dost drahé auto (tedy, já ho chtěla také, to né, že ne, ale bylo by mi fuk, jestli je to rok 2008 nebo 2009 a cenový rozdíl přes 150 tisíc - on chtěl novější) polovinu auta platil on, druhou polovinu já ještě splácím (10 tisíc měsíčně). Platím prakticky vše, co se domácnosti, dětí i jeho týče, on platí jen zálohy na vodu a elektřinu, což je vzhledem k jejich výši směšné. Autem jezdím převážně já, takže veškeré náklady nejen na provoz (naftu), ale i na údržbu platím také já. A když mi dojdou peníze, tak mi sice „dá“, ale s dodatkem, že mu to vrátím z výplaty :cert: (takže nedá, ale půjčí a ještě má hromadu keců, že já moc utrácím). Teď jsem se svou chybou připravila a výplatu a on mě seřval, že by ho moc zajímalo, z čeho jako teď budeme celý měsíc žít, a že prý se asi půjdeme napást :zed: :zed: :zed:. Nakopala bych ho do zadnice, pitomce sobeckého. A nakonec si ještě dovolí mi vyčítat, že můj starý mobil je neustále vybitý, a proč si tedy laskavě jako nekoupím jiný :zed:. Asi má pocit, že ty prachy tisknu, či co…

Holky, vyřešte si finanční záležitosti hnedka z kraje vztahu, ať potom nedopadnete jako já. Můj manžel převzal deblní příklad od svých rodičů, kdy jeho máma podnikala a vydělávala velké peníze, takže všechno platila ona (ovšem v době, kdy byla normální zaměstnanec, jeli s tchánem na půl, což si můj drahý muž „prý“ nepamatuje). Teď, když si mám říct o peníze, připadám si jako debil a vyslechnu si, jak neumím šetřit a za co pořád utrácím :zed:
(Ale až já doplatím ty dluhy, to bude frajírek čubrnět :jazyk: :lol: :pankac:)

• Citovat
  • Upravit
58841
22.8.14 20:56

Anonymní to je mi moc líto, jak to u vás je
Ale je pravda, že to byla jedna z věcí, které mě okamžitě napadla jak to bude v budoucnu, když žena musí vyjít s rodičákem, jestli i v budoucnu bude dítě živit a starat se o něj jenom ona sama bez pomoci partnera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
22.8.14 21:01

Docela smutný, že jsou ženský, co by na tom se svým platem, vypořádaným SJM a vyměřeným výživným na děti byly jak královny a přitom se absurdně nechávaj tepat jak malí smradi. Asi láska a super sex, nebo nechuť „brát dětem tátu“. Jen mě zajímá, jestli si toho nejde všimnout dřív, co to je za krkouna rozcapenýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí