Stará láska, nová láska

Anonymní
22.3.13 08:02

Stará láska-nová láska

Shrnu to od začátku.

Možná vám to přijde pitomé, ale před 5lety jsem se na internetu seznámila s jedním klukem, byla jsem tehdy mladá střeštěná a on byl ůžasný ale na naše mladé poměry to byl prostě „nevztah“. Do předevčírka mi přišlo, že ten „nevztah“ co jsme měli (nikdy jsme se na živo neviděli, jen skype, telefony, webka, fotky) byl opravdový, vím jak moc jsem ho milovala a toužila ho vidět… alespoň jednou v životě…
Pak se něco před rokem stalo a my dva ztratili kontakt. Měla jsem jeden ne moc vážný vztah ale myslela jsem na něj.
Potom přišel jiný kluk a stím jsem si v pojetí velké lásky zplodila syna.
Všechno bylo tak nějak dobré, dokud mi předevčírem nezazvonil telefon a z druhé strany se ozval hlas mojí první lásky. Řekl, že poprvé za těch 5let by jsme se mohli vidět, pokud o to stojím.
S radostí jsem přijala, přítel zůstal doma musel spát ráno šel do práce, měli jsme skvělý vztah proto mi věřil…Ale nejspíš neměl… Po čtyřhodinovém rozhovoru a nadšení z prvního setkání naživo mi to došlo… Nepřestala jsem ho milovat… Je to bláhové milovat člověka kterého neznám a přitom znám. Seděli jsme v autě a on mi vyprávěl co zažil za tu dobu když v jednu chvíli mi řekl „Chceš slyšet tajemství?“ řekla jsem ano, on mě chytil za tvář a řekl mi do očí, že mě pořád miluje.
Dala jsem mu pusu, nevím co to do mě vjelo. Chytla jsem ho za ruku a něco jsme si povídali, takhle štastná jsem nebyla od chvíle kdy mi poprvé dali syna do rukou.

Brečela jsem a on mě objal, to bylo poprvé kdy jsem cítila „to bepečí v náručí“. Řekla jsem mu, že všeho lituju, a že ho taky pořád miluji.
Chtěla jsem ho líbat ale on se zdráhal, abyto prý pro mě bylo lehčí, až se vrátím domů.

Pak jsem musela jít.

Brečela jsem a on taky.

Když jsem odcházela od auta domů vyběhl z něj a řekl mi, že mě miluje a políbil mě…Nevím kdy se vrátí, a vůbec jestli se vrátí, ale vím, že moje srdce odešlo s ním…

Když jsem se vrátila domů a lehla jsem si do postele vedle otce mého dítěte chtělo se mi umřít.

Nikdy jsem nikoho nepodvedla já byla vždycky ta zprávná které ublížili a teď to dělám já.

Nedokážu se smát, jen brečím, nevím jak s tím žít, nejhorší je že nevím co mám dělat…
Přiznat se? Tajit? Opustit…Zapomenout…

ty haterské příspvky, že můj přítel je chudák si nechte… JÁ TO MOC DOBŘE VÍM…nenávidím se, upadám zase do depresí, nemůžu fungovat a už dlouho se přetvařivat nemůžu…nikdy jsem nikoho nepodvedla :(

Sisi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
22.3.13 08:11

Omlouvám se za blbý komentář, ale to se čte jak červená knihovna 8o
No asi ti moc neporadím. Jen já bych to teď moc nehrotila. Nesnaž se to vyřešit rychle, počkej až se uklidníš, až se všechno ustálí. V klidu si to nech rozležet v hlavě. Třeba se to do té doby nějak vyřeší samo.
Situaci teda nezávidím a držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
22.3.13 08:14

Ja bych se nepriznavala, nerozbijej rodinu kvuli chlapovi, kt znas jen pres PC a jedenkrat nazivo.To v tobe muzou doznivat jeste ty „ruzove bryle“. Spis vyckej a cas ti sam napovi jak dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
22.3.13 08:16

…a potom jedna pusa z tebe jeste nedela zaletackou mrchu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
22.3.13 08:31

Já si myslim, že ho máš ted zideizovaného. Myslíš si jak je úžasný, úplně jiný než ostatní, ale to proto, že přes počítač se děláme lepší. Zapomen na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.13 08:37

Hele, já to znám, je to jen iluze, nechej si to jako hřejivou vzpomínku, ale žij si svůj život, máš rodinu..taková emočně vypjatá chvíle může zatemnit mozek…vůbec nevíš jestli byste se takhle „šíleně milovali“ i kdybyste spolu normálně žili…Chce to čas, srovnáš se, neboj.
Já jsem s bývalým v kontaktu, písemném, sem tam telefon (výjimečně), jsme dobří přátelé, je to takový zvláštní důvěrný vztah…ale už spolu nikdy nebudem a ani nechceme. Takhle je to lepší i hezčí. Mám krásnou rodinu, zázemí, pohodu..prvně mě to taky rozhodilo, ale časem se to srovnalo.
anonym K.

• Citovat
  • Upravit
1619
22.3.13 08:42

Dej tomu čas uvidíš jestli se ještě vůbec ozve.Nic špatného si neudělala a kvůli jedné puse si nenič vztah co máš.
Přeji hodně sil aby si tuto situaci ustála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
22.3.13 09:30

Mno.. a kdeže to byl těch xy let? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
22.3.13 09:32

Mě to trochu připomíná jednání sňatkového podvodníka.. :roll: takový ty co loví po netu.. vyvolají pocity zamilovanosti.. nikdy se přitom nesejdou!..a pak si omotají nějakou chuděru kolem prstu.. když potřebují.. nejlépe peníze apod.. :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
22.3.13 09:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
22.3.13 09:45
@erinv píše:
Mě to trochu připomíná jednání sňatkového podvodníka.. :roll: takový ty co loví po netu.. vyvolají pocity zamilovanosti.. nikdy se přitom nesejdou!..a pak si omotají nějakou chuděru kolem prstu.. když potřebují.. nejlépe peníze apod.. :idea:

a dal si s tím práci 5 let, jo? Ten to má teda vymakaný… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
22.3.13 09:49

@Vera111 spolu nebyli 5 let.. ale PŘED 5ti lety.. hele tydle typy si držej v záloze více obětí.. a v případě potřeby je kdykoli opráší.. ale rozhodně bych nevěřila chlapovi, kterej nikdy předtím nestál o setkání, náhle se kontakt přerušil a náhle se zjeví (tj. osobní setkání nebylo nemožné) a při první schůzce řekne, že zakladatelku miluje.. :zed:

sorry mě to fakt nepasuje.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.13 09:53

@erinv bude znít blbě když řeknu že takový není, ale to říká každá já vím… a těch 5let, ono se to blbě vysvětluje. Jsme oba mladí… (22 a 23let) zatím co já dělala hlouposti on studoval (je z druhého konce slovenska)a teď prostě jeli kvůli práci taky kousek od nás tak jsem měla konečně možnost ho vidět.
já vím, mohli jsme se vidět už dřív, ale plánovali jsme to tolikrát ale nikdy jsme to nedotáhli do konce…

@Vera111 Nejvíc mi řekl tvůj citát v popisku

:! Někdy musíme ublížit sami sobě, abychom neubližovali druhým… :!

Možná to tak bude…

Sisi

• Citovat
  • Upravit
1823
22.3.13 09:54

Anonymní..a jak se stalo, že se objevil ztracený kontakt??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
22.3.13 09:58