Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@erinv píše:
http://ona.idnes.cz/…ahy-sex.aspx?…
Mě by to na zakladatelky příběh sedělo ![]()
@erinv píše:
Anonymní..a jak se stalo, že se objevil ztracený kontakt???
strašně jsme se pohádali, s odstupem času kvůli kraviny, a řekla jsem mu ať mě nechá být a tak… a pak prostě
napsal mi jestli se pořád zlobím a tak…
a už přestaňte prosím s tím podvodníkem…
Sisi
Já to nějak asi nechápu: seznámili jste se před pěti lety na netu, před rokem jste si přestali psát, tys měla krátký a nezávazný vztah a pak ses dala dohromady s přítelem a máte spolu dítě? Je to tak nebo jsem se v tom někde ztratila?
jestli jsem četla správně, tak přítele neznáš ani rok… ![]()
Zkus počkat pár týdnů, co se z toho tvého zamilování vlasně vyvine, jsi ještě mladá a zamilovanost je pěkná potvora, tak abys nakonec nelitovala.Jsi moc hrr, podle mě, trochu zvolni a uvidíš. Hlavně si všechno dobře rozmysli, protože už rozhoduješ nejen za sebe, ale i za syna ![]()
A jedna pusa není ještě taková tragedie, tím se netrap.To ostatní je mnohem horší.
Co na to říct. Jsi naivní a hloupá. Doma máš zázemí a vrháš se do něčeho…nechápu tě. Ano řekni to partnerovi, nezaslouží si, aby jsi z něho dělala pitomce, upřímně by ti měl jednu vlepit, aby jsi se probrala.
To je de..fektní jedinec. O co mu jde? Hrát si s babou? Přesně to dělá. A může tomu, že ji miluje i věřit, pořád je to hnusná hra. Nebezpečná.
@smoulinka71 píše:
Co na to říct. Jsi naivní a hloupá. Doma máš zázemí a vrháš se do něčeho…nechápu tě. Ano řekni to partnerovi, nezaslouží si, aby jsi z něho dělala pitomce, upřímně by ti měl jednu vlepit, aby jsi se probrala.
fakt by mě probralo, kdyby mi nějaká děsně zkušená řekla, že jsem hloupá…myslíš, že to zakladatelce pomůže?? netvrdím, že nemáš se svým příspěvkem pravdu, ale co trocha empatie…náct i dvacet ti už bylo dávno, ale vzpomněn si…a tohle oblbnutí může přijít kdykoliv…¨
Pěkný večer, pokud by nevadilo chtěla bych se zapojit a poprosit o rady. Můj život je velmi komplikovaný, ale to je na jiné příběhy. Před dvěma lety jsem se rozhodla odejít od velmi dlouholeté známosti, jelikož mi vadil jeho nezájem k budoucnosti. Našla jsem si tedy mého současného přítele. Ovšem ani s ním to není růžové, bohužel v jiných a možná horších věcech. Po 3 měsících vztahu jsem opět byla v kontaktu s bývalým přítelem, najednou se začal snažit, setkávání byla velmi krásná. Vždy mi říkal, že mě miluje stále i téměř po 10 letech, ale prý mám dál zůstat tam kde jsem, jelikož je o mě lépe postaráno. K vůli škole atd…Prý on by to nezvládl. Ale já jsem byla rozhodlá studovat i pracovat zároveň, jen nikdy neříkal vrať se. Před měsícem jsme byli spolu. Nádherných několik dní, dojemný odjezd a najednou jsem zjistila, že poznal jinou slečnu po necelém měsíci, spolu jezdí do kina, je fajn atd. A já jsem náhle vzduch po 10 letech. Myslela jsem, že se celou dobu snažil k vůli nám, že si uvědomil, co pro něj znamenám. Přestal hulit zjistil, že kamarádíčkové ho opustili. Práci si našel. A najednou mu vadí, že někoho mám, že jsem táááák deleko. Nerozumím už mužům opravdu
již jsem tento příspěvek dávala jinam, ale potřebuji si s někým popovídat ![]()
@Maartina7 píše:
fakt by mě probralo, kdyby mi nějaká děsně zkušená řekla, že jsem hloupá…myslíš, že to zakladatelce pomůže?? netvrdím, že nemáš se svým příspěvkem pravdu, ale co trocha empatie…náct i dvacet ti už bylo dávno, ale vzpomněn si…a tohle oblbnutí může přijít kdykoliv…¨
Nejsem zkušená, ale její chování je pro mě nepřípustné, proto nehodlám mluvit empaticky. Je mi líto jejího chlapa, který ji nic neudělal a ona miluje v podstatě virtuálního muže. Nezodpovědné. Kdyby to věděl její partner, který by se na ni vykašlal, tak by brzo procitla. Mě někdy přijde, že ženské nevědí, co by chtěli.
@sweny :tak nějak tomu nerozumím, on si našel nějakou slečnu a tobě vyčítá že s někým si a že jsi daleko? Nebo jsem to špatně pochopila? A se současným přítelem to taky je špatný neuvažovala si proto být chvíli sama?
@morčák : ano přesně jsi to pochopila. Ano napadlo mě být sama, ale není to tak jednoduché. Neumím se odmilovat po tolika letech.
No, že si našel nejspíš jinou. Hlavně jsem se to dověděla, tak, že mi jednou přišel anonym s emailem a tam byla celá jejich konverzace. Absolutně netuším, jak. A já to nějak neumím pochopit. Po 23 dnech je to sní velmi fajn a má jí rád.
Defakto jsem zjistila, že jsem asi zřejmě pro něj nic neobjevotala..
což si nemyslím…
On si našel jinou a tobě něco vyčítá? A jak to máš se svým současným přítelem?
Také nic moc, on mě rád rok a půl ponižoval atd. A, když jsem chtěla odejít, tak bývalý byl první kdo křičel ať zůstanu, že se tady mám dobře. Nejhorší je, že jsem celou tu dobu myslela do posledního okamžiku, že se snaží, aby jsme mohli s bývalým být spolu.
@sweny :Vykašli se na oba a začni pořádně žít ani v jednom vztahu nevidím smysl.Jak můžeš být s někým kdo tě ponižuje a mít ráda někoho kdo tě v tom vztahu nechává. Kdyby tě měl rád tak by nechtěl aby si žila s jiným chlapem. Podle mě tvůj minulí kluk je srab a tvůj současný si tě asi ani neváží.