Kolik platíte chůvě?

Anonymní
23.8.22 11:22

Kolik platíte chůvě?

Zdravím všechny.

Dotaz je jasný…

Kolik platíte chůvě kojence při pravidelném hlídání 1× týdně několik hodin přes den?

Vůbec nemám představu, s jakým výdajem počítat.

Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
23.8.22 11:44

180,–/h pokud je to víc hodin, pokud je to 2-3 h večer, tak cca 230-250.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.22 11:53

250/ hod přes den, 350/hod večer. Za více než myslím 4 hod v kuse by to bylo na hodinu méně. Praha, chůva je kvalifikovaná se zkušenosti v jeslich. Nejde tedyo kojence ale batole, ceny má stejne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.22 12:50

@Nowuka2

Děkuju za odpovědi.

Já počítám tak 3 hodiny přes den. Podle odpovědí by tedy cena 250,– měla být dostatečná a přiměřená.

Ještě se zeptám…Hlídá u vás doma?

• Citovat
  • Upravit
1238
23.8.22 13:16

220,– za hodinu, chůva přes agenturu, hlídá u mne doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.22 13:23
@Anonymní píše:
@Nowuka2

Děkuju za odpovědi.

Já počítám tak 3 hodiny přes den. Podle odpovědí by tedy cena 250,– měla být dostatečná a přiměřená.

Ještě se zeptám…Hlídá u vás doma?
.

Ano doma

• Citovat
  • Upravit
1793
23.8.22 17:36

Kamarádce hlídá mladá slečna zdravotní sestra o víkendech a bere si 150 Kč na hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
23.8.22 21:47

Brno- 150/h… Kvalifikovana, zkusena chuva… Pres agenturu je to vzdy o dost drazsi (plati se agentura+chuva) ta ve finale stejne dostane max 150-180 kc/h. Zbytek platite firme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.24 10:56

Kolik si říct za vaření?

Ahoj, mám dotaz, pracuji jako hlídačka na OSVČ v Praze (240Kč/h), paní by ráda, abych pro jejího ročního synka i vařila ( snídaně, svačiny, obědy a večeře) Zkušenosti s vařením pro děti mám (mám i kurz zdravého vaření pro děti) Prosím o váš názor, jaké navýšení sazby si myslíte, že by bylo odpovídající nebo jak to počítat? Moc děkuji za váš názor. Lenka

• Citovat
  • Upravit
7750
26.2.24 11:52
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dotaz, pracuji jako hlídačka na OSVČ v Praze (240Kč/h), paní by ráda, abych pro jejího ročního synka i vařila ( snídaně, svačiny, obědy a večeře) Zkušenosti s vařením pro děti mám (mám i kurz zdravého vaření pro děti) Prosím o váš názor, jaké navýšení sazby si myslíte, že by bylo odpovídající nebo jak to počítat? Moc děkuji za váš názor. Lenka

Já si myslím že práce na osvč za 240Kč je tedy hodně mízerná… to máš na hlavní činnost? I když budeš mít 200hodin máš nějakých 48tis… mínus zdravotní, sociální… dojíždění… mizerie tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.24 12:05
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dotaz, pracuji jako hlídačka na OSVČ v Praze (240Kč/h), paní by ráda, abych pro jejího ročního synka i vařila ( snídaně, svačiny, obědy a večeře) Zkušenosti s vařením pro děti mám (mám i kurz zdravého vaření pro děti) Prosím o váš názor, jaké navýšení sazby si myslíte, že by bylo odpovídající nebo jak to počítat? Moc děkuji za váš názor. Lenka

Ty jsi s tím jedním dítětem každý den v týdnu, třeba 9-10 hodin dle pracovní doby rodičů? Doteď to fungovalo jak, měla jsi tam navařeno a připraveno? Pokud opravdu chtějí přidat práci s vařením 2 jídel denně a chystáním 2 svačin, tak bych si klidně řekla o dvojnásobek. Přecijen plnohodnotně zabavit maličké dítě a u toho vyvařovat není žádná legrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.24 13:08
@KKK85 píše:
Já si myslím že práce na osvč za 240Kč je tedy hodně mízerná… to máš na hlavní činnost? I když budeš mít 200hodin máš nějakých 48tis… mínus zdravotní, sociální… dojíždění… mizerie tedy.

Ano, na hlavní..

• Citovat
  • Upravit
7750
26.2.24 13:11
@Anonymní píše:
Ano, na hlavní..

To bych tedy dosti zvážila takto pracovat… na osvč musíš mít daleko větší příjem aby se ti to vyplatilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.24 13:11
@unuděná píše:
Ty jsi s tím jedním dítětem každý den v týdnu, třeba 9-10 hodin dle pracovní doby rodičů? Doteď to fungovalo jak, měla jsi tam navařeno a připraveno? Pokud opravdu chtějí přidat práci s vařením 2 jídel denně a chystáním 2 svačin, tak bych si klidně řekla o dvojnásobek. Přecijen plnohodnotně zabavit maličké dítě a u toho vyvařovat není žádná legrace.

Podělky, úterky, čtvrtky na 8 hodin. Doteď bylo vše připraveno. Moc dekuji za názor 🙏🏼

• Citovat
  • Upravit
18105
26.2.24 13:20
@Anonymní píše:
Podělky, úterky, čtvrtky na 8 hodin. Doteď bylo vše připraveno. Moc dekuji za názor 🙏🏼

Souhlasím plně s výše napsaným…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová