Kolik stoji ICSI 2012?

119
12.3.12 19:29

Kolik stoji ICSI 2012?

Ahoj holky prosim vas jak je to ted s metodou ICSI?Práve bezelo v televiznich novinach ze za par dni dojde ke zmenam, ze se snad bude zavadet jen jedno embryo, a pak mluvili o nakych prvnich 2 pokusech zdarma, nevim spatne jsem rozumela,nez jsem došla k televizi,nevite na kolik ICSI vyjde?Díky moc za info,a taky komu tato metoda pomohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
12.3.12 19:38

https://www.emimino.cz/…-4ivf-80621/

priblizna cena icsi je cca 25 tis, dost se to lisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
12.3.12 19:53

vím to zcela přesně páč ho máme :roll: nás to stálo 6000kč za oplodnění 8 embryí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
12.3.12 19:54

jo, zakladatelko, ja to psala za cely proces IVF s ICSI, za samotne ICSI jsem dala 10tis za 6 embryi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
12.3.12 19:54

Nás za 8 ks 8 tisíc a za každý další kus tisíckovku. Nechali jsme napíchnout 10 vajec, takže 10 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
12.3.12 19:58

hele, ja mela dve prace a manzel taky :) setrili jsme na deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
12.3.12 20:00
jizvíková píše:
hele, ja mela dve prace a manzel taky :) setrili jsme na deti
:palec:
My jsme teď za IVF i s mražením dávali 30 tis., takže na dovku jedem letos na chatu. Doufám, že vyjde počasí :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
12.3.12 20:03

No, byla to investice a manzel rika, ze aspon, ze dvojcata, ze nas vyslo jedno cca na 14 tis :)-no nekupto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
12.3.12 20:06

My dali ted v unoru za ICSI 8 tisic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
13.3.12 09:54

no teda to koukám 8o my měli vše hrazené pojišťovnou a kdyby přítel neměl špatný spermiogram a nemuseli nám dělat ICSI tak by jsme neplatili nic, jinak za ten výkon jsme dopláceli 6000kč a celé IVF+ICSI… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
16.5.12 15:53

@evaprochy @JayLee
Holky, můž se zeptat kam do CARu chodíte? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
16.5.12 19:42

Ahoj já chodím do CARU u Apolináře v Praze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
16.5.12 19:48

@evaprochy
já taky chodím k Apolináři a kvůli horšímu spermio u partnera nás nejspíš taktéž čeká IVF.
Jak dlouho tam chodíte? Jste spokojení? A máš tam nějakého oblíbeného doktora/ku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
16.5.12 20:01

prosím tě chodíme tam od listopadu 2011, ze začátku se to trochu táhne různá vyšetření atd. ale pak to letí a člověk neví ani jak, já osobně jsem spokojená jsou na mě milí a hodní, žádný problém jsem s nima neměla, jé tak to nemám jelikož se na mě jich vystřídalo tak 5doktorek a 2 doktoři :lol: celou dobu jsem měla doktorky, když jsem byla na odsátí cysty tak mi to dělal doktor, páteční a včerejší návštěva u Apolináře byla doktorská a ty byli fajn :roll: ale na jména jsem děsná nepamatuji si je :think:

takže IVF a jak to má partner??? každopádně držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
16.5.12 20:08

@evaprochy
My tam chodíme od loňského léta. Někdy mě právě tohle střídáni doktorů štve, protože občas mi každý řekne něco jiného, ale zatím jsem měla štěstí na doktorky :-)
Při našem prvním vyšetření zjistili dosti bídný spermio u partnera, což jsme ani jeden nečekali (spíš jsem myslela, že problém je na mé straně). No poslali ho na další vyšetření a tam mu zjistili varikokélu, ale i po odstranění operativně se výsledek spermia nezlepšil :-( číselně si výsledky nepamatuju, ale měl závěr výsledku: oligoteratozoospermie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.