Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky prosim vas jak je to ted s metodou ICSI?Práve bezelo v televiznich novinach ze za par dni dojde ke zmenam, ze se snad bude zavadet jen jedno embryo, a pak mluvili o nakych prvnich 2 pokusech zdarma, nevim spatne jsem rozumela,nez jsem došla k televizi,nevite na kolik ICSI vyjde?Díky moc za info,a taky komu tato metoda pomohla ![]()
https://www.emimino.cz/…-4ivf-80621/
priblizna cena icsi je cca 25 tis, dost se to lisi
vím to zcela přesně páč ho máme
nás to stálo 6000kč za oplodnění 8 embryí
jo, zakladatelko, ja to psala za cely proces IVF s ICSI, za samotne ICSI jsem dala 10tis za 6 embryi
Nás za 8 ks 8 tisíc a za každý další kus tisíckovku. Nechali jsme napíchnout 10 vajec, takže 10 tis.
jizvíková píše:
hele, ja mela dve prace a manzel takysetrili jsme na deti
No, byla to investice a manzel rika, ze aspon, ze dvojcata, ze nas vyslo jedno cca na 14 tis
-no nekupto
no teda to koukám
my měli vše hrazené pojišťovnou a kdyby přítel neměl špatný spermiogram a nemuseli nám dělat ICSI tak by jsme neplatili nic, jinak za ten výkon jsme dopláceli 6000kč a celé IVF+ICSI… ![]()
@evaprochy @JayLee
Holky, můž se zeptat kam do CARu chodíte? Díky
@evaprochy
já taky chodím k Apolináři a kvůli horšímu spermio u partnera nás nejspíš taktéž čeká IVF.
Jak dlouho tam chodíte? Jste spokojení? A máš tam nějakého oblíbeného doktora/ku?
prosím tě chodíme tam od listopadu 2011, ze začátku se to trochu táhne různá vyšetření atd. ale pak to letí a člověk neví ani jak, já osobně jsem spokojená jsou na mě milí a hodní, žádný problém jsem s nima neměla, jé tak to nemám jelikož se na mě jich vystřídalo tak 5doktorek a 2 doktoři
celou dobu jsem měla doktorky, když jsem byla na odsátí cysty tak mi to dělal doktor, páteční a včerejší návštěva u Apolináře byla doktorská a ty byli fajn
ale na jména jsem děsná nepamatuji si je ![]()
takže IVF a jak to má partner??? každopádně držím palce ![]()
@evaprochy …
My tam chodíme od loňského léta. Někdy mě právě tohle střídáni doktorů štve, protože občas mi každý řekne něco jiného, ale zatím jsem měla štěstí na doktorky ![]()
Při našem prvním vyšetření zjistili dosti bídný spermio u partnera, což jsme ani jeden nečekali (spíš jsem myslela, že problém je na mé straně). No poslali ho na další vyšetření a tam mu zjistili varikokélu, ale i po odstranění operativně se výsledek spermia nezlepšil
číselně si výsledky nepamatuju, ale měl závěr výsledku: oligoteratozoospermie…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď