Při neúspěchu IVF, kdy po ET dorazí menzes?

14000
12.3.12 12:03

při neúspěchu IVF kdy po ET dorazí menzes???

Ahoj děvčata chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti nebo nevíte po jaké době po ET se dostaví mrcha když to neklaplo?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69118
12.3.12 12:12

Jak komu a jak kdy :nevim:
Záleží na lécích, které bereš (Utrogestan dokáže MS i přes neúspěch dost často zbrzdit), na délce kultivace, dokonce i každý cyklus může být jiný.
Někomu po týdnu, mně třeba po 18 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
12.3.12 12:12
beru jen ultroš, ještě vyčkám jestli se tento týden neobjeví // :roll:
Bubu25 píše:
evaprochy píše:
Ahoj děvčata chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti nebo nevíte po jaké době po ET se dostaví mrcha když to neklaplo?? 8o
jakmile vysadis vsechny leky co na to beres tzn hlavně ultroš nebo estrofem - vetsinou je to do 3 dnu jak u koho :kytka: ja to taky mela do 3 dnů od vysazeni :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
12.3.12 12:14
no tak to mě trefí jsem 10den po ET a nic tak dám si ještě 5 dní a pak :zed:
ugluk píše:
Jak komu a jak kdy :nevim:
Záleží na lécích, které bereš (Utrogestan dokáže MS i přes neúspěch dost často zbrzdit), na délce kultivace, dokonce i každý cyklus může být jiný.
Někomu po týdnu, mně třeba po 18 dnech.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.3.12 13:15

Mě ms dorazila tak 5 dní po vysazení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
12.3.12 17:14

ja myslela ze se leky jako utrous nevysazuji po ivf a ze se ceka na ms, ze by mela dorazit i pres leky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
12.3.12 17:22
no tak to jsme dvě, myslela jsem že když stále mrcha nikde a sem 10 den po ET tak mám ještě šanci na úspěch i přesto že je zatím test negativní 8o no co jsem četla od dr. tak menstruace se dostaví i tak i když beru utrouš prý mrchu nedokáže zastavit...... :roll:
ppaja píše:
ja myslela ze se leky jako utrous nevysazuji po ivf a ze se ceka na ms, ze by mela dorazit i pres leky :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
12.3.12 17:26

evčo to jeste nic neznamena, ze je ted test snehobily, pockej jeste tak 4 dny, mozna jeste dyl :palec: drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
12.3.12 17:39

já vím je to těžké 8o uf dnes mě to už pohltilo a tak jsem si poplakala a je mi líp až se směju přišel přítel a říká…nesmíš na to tak myslet to ,,já,, bych vydržel těch 14dní na test…jo všichni jsou tak chytří :zed:

děkuji ti co ty jak si na tom ty? :hug:
ppaja píše:
evčo to jeste nic neznamena, ze je ted test snehobily, pockej jeste tak 4 dny, mozna jeste dyl :palec: drzim palce
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.