Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj děvčata chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti nebo nevíte po jaké době po ET se dostaví mrcha když to neklaplo?? ![]()
Jak komu a jak kdy ![]()
Záleží na lécích, které bereš (Utrogestan dokáže MS i přes neúspěch dost často zbrzdit), na délce kultivace, dokonce i každý cyklus může být jiný.
Někomu po týdnu, mně třeba po 18 dnech.
Bubu25 píše:evaprochy píše:jakmile vysadis vsechny leky co na to beres tzn hlavně ultroš nebo estrofem - vetsinou je to do 3 dnu jak u koho
Ahoj děvčata chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti nebo nevíte po jaké době po ET se dostaví mrcha když to neklaplo??ja to taky mela do 3 dnů od vysazeni
ugluk píše:
Jak komu a jak kdy
Záleží na lécích, které bereš (Utrogestan dokáže MS i přes neúspěch dost často zbrzdit), na délce kultivace, dokonce i každý cyklus může být jiný.
Někomu po týdnu, mně třeba po 18 dnech.
ja myslela ze se leky jako utrous nevysazuji po ivf a ze se ceka na ms, ze by mela dorazit i pres leky ![]()
ppaja píše:
ja myslela ze se leky jako utrous nevysazuji po ivf a ze se ceka na ms, ze by mela dorazit i pres leky
evčo to jeste nic neznamena, ze je ted test snehobily, pockej jeste tak 4 dny, mozna jeste dyl
drzim palce
já vím je to těžké
uf dnes mě to už pohltilo a tak jsem si poplakala a je mi líp až se směju přišel přítel a říká…nesmíš na to tak myslet to ,,já,, bych vydržel těch 14dní na test…jo všichni jsou tak chytří ![]()
ppaja píše:
evčo to jeste nic neznamena, ze je ted test snehobily, pockej jeste tak 4 dny, mozna jeste dyldrzim palce
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.