Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj jsem tady nová
a chtěla jsem se zeptat jestli někdo chodí na umělé oplodnění
já chodím …dnes jsem byla na 3 ivf…tak bych se vás chtěla zeptat jestli tedy chodíte tak na kolikátém jste byli…
![]()
Ahoj Natalie,
ja byla 1× a ted v lete se chystam na 2. v poradi a budu chodit do te doby, nez se to povede ![]()
jste tam někdo? já se nudim a manžela nemám doma
tak si semnou prosím povídejte jestli máte čas ![]()
nicknatálie píše:
jste tam někdo? já se nudim a manžela nemám doma![]()
![]()
tak si semnou prosím povídejte jestli máte čas
Tady nejsi na chatu
![]()
Musíš chvíli vydržet, než se najde někdo, kdo si s tebou bude mít o čem povídat ![]()
Ahojky… Ja mam za sebou druhe ivf a zatim uspesneeee,tak snad to tak bude aj dal a dockame se vytouzeneho mimi…
VeKo - predstav si, ze ted holcina z nasi diskuze objevila prirozene //
… byla taky 7× na IVF a hura
… priroda je nekdy naprosta carodejka!
Ahoj já mám zasebou 5× IVF + 4nativ. Z 1IVF dceru, snaží me se dál o druhé.
Starší dcera je po prvním ivf a mladší po 3 ivf, ale občas si píšu s holčinou, která otěhotněla po 9 ivf a stálo je to už víc jak 300 000,–. Začali se snažit o mimi, když ji bylo 26 let a zadařilo se v jejich 35 letech. Bylo to stále s jednim partnerem - manželem a hodně je to spojilo.
nektere pary jsou opravdu neskutecne silne … je to uzasne - ale jsem rada, ze se to nakonec povedlo!
Jo to je příroda čarodějka, ale já nejsem bez diagnozy, tak moc přirozenému otěhotnění v mém případě nevěřím. ![]()
skritek Petra píše:
VeKo - predstav si, ze ted holcina z nasi diskuze objevila prirozene //… byla taky 7× na IVF a hura
… priroda je nekdy naprosta carodejka!
bez diagnozy = nevite, proc nemuzete otehotnet?
to my taky nevime
.. u nas je vse v norme a porad nic
… takze porad zkousime prirozene a taky IVF a pak, kdyz to nevyjde, tak IUI … a proste porad tak, dokud se nezadari
- do toho vyrizijeme papipry k adopci ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď