Umělé oplodnění - na kolikátém jste byly?

12.3.12 14:58

umělé oplodnění

ahoj jsem tady nová :mavam: :mavam: :mavam: a chtěla jsem se zeptat jestli někdo chodí na umělé oplodnění :) :) :) já chodím …dnes jsem byla na 3 ivf…tak bych se vás chtěla zeptat jestli tedy chodíte tak na kolikátém jste byli… :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5505
12.3.12 15:08

Ahoj Natalie,

ja byla 1× a ted v lete se chystam na 2. v poradi a budu chodit do te doby, nez se to povede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.12 15:20

jste tam někdo? já se nudim a manžela nemám doma :,( :,( :,( tak si semnou prosím povídejte jestli máte čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
12.3.12 15:23

Neplakej, ja Ti nestacim? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
12.3.12 15:24
nicknatálie píše:
jste tam někdo? já se nudim a manžela nemám doma :,( :,( :,( tak si semnou prosím povídejte jestli máte čas :D

Tady nejsi na chatu :lol: :lol: :lol:

Musíš chvíli vydržet, než se najde někdo, kdo si s tebou bude mít o čem povídat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
12.3.12 15:42

Ahojky… Ja mam za sebou druhe ivf a zatim uspesneeee,tak snad to tak bude aj dal a dockame se vytouzeneho mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.12 15:46

ledulaz .....gratuluji :kytka: :kytka: :kytka: přeji ti to :srdce: :srdce: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
12.3.12 15:48

Já mám za sebou 7× IVF a 1× KET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
12.3.12 15:50

VeKo - predstav si, ze ted holcina z nasi diskuze objevila prirozene // :) … byla taky 7× na IVF a hura :) … priroda je nekdy naprosta carodejka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.12 15:50

¨vau tak to jsi šikulka ..to já bych už nervozitou umřela :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
12.3.12 15:53

Ahoj já mám zasebou 5× IVF + 4nativ. Z 1IVF dceru, snaží me se dál o druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
12.3.12 15:54

Starší dcera je po prvním ivf a mladší po 3 ivf, ale občas si píšu s holčinou, která otěhotněla po 9 ivf a stálo je to už víc jak 300 000,–. Začali se snažit o mimi, když ji bylo 26 let a zadařilo se v jejich 35 letech. Bylo to stále s jednim partnerem - manželem a hodně je to spojilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
12.3.12 16:00

nektere pary jsou opravdu neskutecne silne … je to uzasne - ale jsem rada, ze se to nakonec povedlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
12.3.12 16:03

Jo to je příroda čarodějka, ale já nejsem bez diagnozy, tak moc přirozenému otěhotnění v mém případě nevěřím. :nevim:

skritek Petra píše:
VeKo - predstav si, ze ted holcina z nasi diskuze objevila prirozene // :) … byla taky 7× na IVF a hura :) … priroda je nekdy naprosta carodejka!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
12.3.12 16:06

bez diagnozy = nevite, proc nemuzete otehotnet?

to my taky nevime :) .. u nas je vse v norme a porad nic :) … takze porad zkousime prirozene a taky IVF a pak, kdyz to nevyjde, tak IUI … a proste porad tak, dokud se nezadari :) - do toho vyrizijeme papipry k adopci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.