Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj jsem tady nová
a chtěla jsem se zeptat jestli někdo chodí na umělé oplodnění
já chodím …dnes jsem byla na 3 ivf…tak bych se vás chtěla zeptat jestli tedy chodíte tak na kolikátém jste byli…
![]()
Ahoj Natalie,
ja byla 1× a ted v lete se chystam na 2. v poradi a budu chodit do te doby, nez se to povede ![]()
jste tam někdo? já se nudim a manžela nemám doma
tak si semnou prosím povídejte jestli máte čas ![]()
nicknatálie píše:
jste tam někdo? já se nudim a manžela nemám doma![]()
![]()
tak si semnou prosím povídejte jestli máte čas
Tady nejsi na chatu
![]()
Musíš chvíli vydržet, než se najde někdo, kdo si s tebou bude mít o čem povídat ![]()
Ahojky… Ja mam za sebou druhe ivf a zatim uspesneeee,tak snad to tak bude aj dal a dockame se vytouzeneho mimi…
VeKo - predstav si, ze ted holcina z nasi diskuze objevila prirozene //
… byla taky 7× na IVF a hura
… priroda je nekdy naprosta carodejka!
Ahoj já mám zasebou 5× IVF + 4nativ. Z 1IVF dceru, snaží me se dál o druhé.
Starší dcera je po prvním ivf a mladší po 3 ivf, ale občas si píšu s holčinou, která otěhotněla po 9 ivf a stálo je to už víc jak 300 000,–. Začali se snažit o mimi, když ji bylo 26 let a zadařilo se v jejich 35 letech. Bylo to stále s jednim partnerem - manželem a hodně je to spojilo.
nektere pary jsou opravdu neskutecne silne … je to uzasne - ale jsem rada, ze se to nakonec povedlo!
Jo to je příroda čarodějka, ale já nejsem bez diagnozy, tak moc přirozenému otěhotnění v mém případě nevěřím. ![]()
skritek Petra píše:
VeKo - predstav si, ze ted holcina z nasi diskuze objevila prirozene //… byla taky 7× na IVF a hura
… priroda je nekdy naprosta carodejka!
bez diagnozy = nevite, proc nemuzete otehotnet?
to my taky nevime
.. u nas je vse v norme a porad nic
… takze porad zkousime prirozene a taky IVF a pak, kdyz to nevyjde, tak IUI … a proste porad tak, dokud se nezadari
- do toho vyrizijeme papipry k adopci ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.