Umělé oplodnění - na kolikátém jste byly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
12.3.12 17:18

dnes jsem vedla diskuzi s kamaradkou po netu - ona: nesmite na to myslet - ja: ja vim - ona: zadari se ve chvili, kdy budete premyslet nad u plne jinyma vecma - ja: ja vim - ona: vazne, jinak vas to uplne rozhodi - ja: … dobre, rikam uz 2×, ze vim, tak 3× uz to snad neni potreba :) … je to fajn holcina, ale pomooooooooc, tem, co se to povede hned je velmi tezke pochopit, ze ostatni holcinky to proste tak jednoduche nemaji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5577
12.3.12 17:21

Nemysli na to a jeďte na dovolenou tyto věty mě zvedali ze židle :cert: Já na to myslela pořád stejně a jednou se prostě zdařilo a tak bych to přála všem snažilkám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
12.3.12 17:22

jj rady od tech co se jim to povedlo napoprvy jsou nejsilenejsi :cert: ja mam kolem sebe 3 takove pary a mysli si ze maji patent na rozeni deti :nevim: abych rekla pravdu od te doby co nam rekli, ze cekaji potomka a prohodily par takovych rad se s nima nevidam :roll: nemam tu silu se s nima bavit, snad se vse zmeni, az se nam to jednou povede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
12.3.12 17:23

jee veta typu jedte na dovolenou - ta je na druhym miste :lol: mohli sme udelat takovy žebříček nejhorších vet pro snažilky :palec: at se zasmějem :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
12.3.12 17:36

Jo nemyslet, to je rada těch co tohle nezažili :( . Já když po 3 letech otěhotněla tak díky péči lékaře taky potratila a musela jsem na 3 revize a 1 laparo :jazyk: , taková beznaděj a moje milá tchýně řekla že jsme mladý tak se povede příště. No jí se to kecá když vždycky otěhotněla když chtěla. Jo a největší paradox bylo když se fakt povedlo tak mě řekla proč jsme to tak blbě naplánovali aby se malej narodil v zimě 8o 8o

U mě byl velký problém v hormonech takže clostík a utroš ale vždy se povedlo až 6 cyklus léčby a právě po druhém porodu jsme řekla rovnou že žádnou HA nechci a doktor že s tim souhlasí že u mě je šance na otěhotnění asi taková že sem přiletí mimozemštani :mrgreen: . Takže já taky v tomhle důvěřovala lékařům protože logicky když neni ovulace tak je šance na otěhotnění 0 :( a ted se teda povedlo jen s utrogestanem ale jak fakt netušim, takový náš zázrak, navíc jsme v 8tt málem potratila tak snad ted už to bude ok.

nemyslet na otěhotnění prostě nejde když jsem přesně věděla kdy bude ovulace a tak jsme věděli kdy musí být sex aby byla alespon nějaká šance, jenže kdo tohle nezažil rád uděluje rady :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.3.12 17:45
ppaja píše:
denisko drzim palecky :palec: to je hruza, vubec si to neumim predstavit a o adopci jste premysleli nebo o darci? jakou mas diagnozu

Nemám pouze vejcovody,,všechno je jinak v naprostém pořádku..chyba žádná není a dárce nepotřebuji..manža má spermie v naprostém pořádku a to samé platí i mých vajíčkách.Adopci odmítáme oba dva..budto naše nebo nic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
12.3.12 18:20
jako třeba ,,ty si všechno tak bereš nesmíš na to tak myslet,, nebo ,,tím že na to myslíš to zhoršuješ,, ,,ty taky nic nevydržíš to já bych těch 14 dní vydržel si neudělat test,, jasně těch co se to zcela tak netáká těm se to mluví.. :pankac:
ppaja píše:
jee veta typu jedte na dovolenou - ta je na druhym miste :lol: mohli sme udelat takovy žebříček nejhorších vet pro snažilky :palec: at se zasmějem :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
12.3.12 21:09

jj obcas ty rady, to by clovek :poblion: no ale ted uz se tomu spis smeju, pac ty lidi vubec nevedi o cem mluvi :lol: se koukaj urcite ted na ten nedelni serial o takove klinice, no je totam teda hoodne zkreslene :lol: moje mam na to kouka a kdyz sem ji rikala ze ted pred ivf si budu muset pichat injekce do bricha a ze hrozi i hyperstimulacni syndrom a budu treba tyden i dyl na kapackach v nemocnici, tak se divila, ze to v telce nevidela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
13.3.12 08:48

Jo kdo neprožil nepochopí…to je jasná věc.

Já na to myslím neustále už 6.rok. Při každém ze svých 7 IVF každá moje myšlenka patřila tomu, jaké by to bylo, kdyby to konečně vyšlo. I teď při KET jsem na to myslela, neustále řeším IVF a vše kolem neplodnosti s kamarádkami tady. Stále řeším, co jak vylepšit, jaké léky apod.
Teď jsem na začátku těhotenství po KET. Kdyby to fakt bylo, že na to nesmím myslet, tak bych prostě nikdy neotěhotněla.
Embryu je úplně fuk, co se mi honí hlavou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
13.3.12 08:56

ja si taky myslim, ze je jdno, pokud na to myslim nebo ne, taky na to stale myslim, ale snazim se to tolik neresit pred ostatnimi, nosim si to sama v sobe a pak sem :hug: ted mo hoodne pomaha, ze mam novou praci, tak mam honicku tam a doma uz je to lepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
13.3.12 09:03

A úplně ze všeho nejhorší je stres na druhou: stresovat se tím, že mě stresuje to, že na to moc myslím.....dyk je to naprostá blbost…myslete si holky na co chcete, klidně na mimino, hlavně ať jste v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
13.3.12 09:08

Ahoj holky, dobre ranko :mavam: … venku je krasny den a at si myslim na co chci, stejne ve meste potkam maminky s kocarkama a me to bude nutit si myslet .. je, to by bylo fajn, takze ja dava zelenou myslenkam na mimi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
13.3.12 09:10

Bré ránko všem :mavam: :mavam: :mavam: ..u nás je tak nádherně http://www.smajlici163.wz.cz/…/volno20.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5577
13.3.12 09:13

No rozhodně si to nezakazuj,ono to stejně nejde :lol: Přesně když jsem byla snažilkou tak všude kam člověk jede tak maminky s dětmi na to prostě nejde nemyslet,ale jedno vím jistě až se vám zadaří a ono se jednoho dne zadaří a pak budete držet v náručí dítě tak na to špatný se pozapomene :srdce: ale taky nikomu nebudete říkat ať na to nemyslí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5577
13.3.12 09:15

Denis přeji ti aby toto léto už konečně patřilo k těm vítězným :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.