Umělé oplodnění - na kolikátém jste byly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5052
14.3.12 12:57

Já menám vejcovody takže samo to nepůjde. Hlavně jsme zavrhly dárkyni, chvilku jsem o tom přemýšlela,ale pro a proti nám vyšlo s mužem,že ne. Já se toho dost bojím.
Včera jsem byla znova v CARU a právě mi tam nabízel DR kdyby bylo co LEPIDLO NA EMBRIA. Tak jsem si právě vzpomněla na tebe nikdo jiný co já vím to neměl chtějí za to 8000,– Zatím jsem 5 den cyklu a včera mi DR našel na UZ 5 folikul v běžném cyklu takže se budem pokoušet,ale s minimální stimulací posledně jsem mněla 450j a myslela jsem si,že doslova vybuchnu. Skončila jsem dokonce přes víkend na Neurologii mněla jsem tak hroznou migrénu,že jsem nemohla ani chodit jen jsem zvracela a točil se semnou svět. Takže to už vím taky, že do takových dávek už nechci hjít. Musím brát ohled na tu mojí princeznu. Jinak ti moc přeju,aby ti to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.3.12 13:02

Blani - s tim lepidlem, tenkrat ho Repromeda zkousela a stalo nas to 500Kc a sami rikali, ze se jim nijak nepotvrdilo, ze by se embryjka lepe udrzela, takze dnes uz ho v podstate nenabizeji, takze za 8000Kc bych si radeji udelala poradne uzasny prodlouzeny vikend s celou rodinkou na horach nebo tak :)

Dik moc, Blani, no, my budeme zkouset v lete IVF, jak rikam, tak doufam doufam, ze to tentokrate vyjde a ja mimisky udrzim, uvidime, v lete budeme chytrejsi :)

S tou darkyni je to osemetne … ono se taky asi jinak rozhoduje, kdyz cipisek v rodine uplne chybi nebo kdyz uz tam jedna princezna pobiha, taky bych se bala, ale sama za sebe musim rict, ze bychom do toho sli, my jsme nakloneni i k adopci, no, ale to uz je reseni krajni, tak doufam, ze k nemu pristupovat nebudeme muset :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
19.3.12 11:57

Ahojky děvčata,mam ted pul roku po druhém mimo tehul,příští týden mě doktor začne připravovat na IVF.Říkali jsme si doma tak to chvíli nechame byt,ale jak doktor řek mužete nevidela a neslysela jsem nic :)Jen přemýšlím kam na to jít,jsem z Teplic a doktor mi spíše doporučil Prahu Apolináře. :think: Tak asi pujdu tam,sice je to trosku z ruky ale když budu v dobrých rukou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.3.12 12:07

Blaní teda taky toho máš jako za sebou..jsem si myslela jak jsem jako zkušená..no už mlčím..mlčím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
19.3.12 18:15

ahoj holky, tak ja uz se pripravuju a tesim na patecni iui ale chtela jsem se taky na neco zeptat – vcera se manzel docela psychicky z toho dvouletyho snazeni polozil setkala jste se s tim nektera? manzel brecel cely vecer, ze proste v zivote chtel mit deti prirozene a ne za pomoci doktoru, proste se s tim nemuze porad nejak srovnat. asi si nepripada jako uplny chlap, kdyz neprivedl na svet deti prirozene ja jsem teda celkem rada, ze konecne nam prestane trapeni po kvetnovem ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
19.3.12 19:10

Ahoj děvčata, tak jak jsem se bála tak to přišlo druhý pokus. 1IVF Bohužel to nevyšlo neudrželi se ted ani jedno, tušila jsem to při volání na zamražení jsme tam měli ještě 3 embrya, prý je nemohli zamrazit že už se pěkně nevyvíjely 8o a to byl pro mě první signál že není něco ok a tak to i dopadlo. No nic oklepali jsme se a jdeme dál, hormony na mě neměly špatný vliv (ba naopak poprvé po 13letech mám menstruaci jak má být :dance: ) a tak za měsíc začneme 2IVF a tak musíme zlepšit spermiogram máme nakoupené vitamíny atd.
Držím všem palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.3.12 23:09

Známé se to povedlo až na pošesté.. chce to pevné nervy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
29.3.12 20:38

a hlavne hodne penez :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.3.12 20:51
@Lenia5 píše:
Známé se to povedlo až na pošesté.. chce to pevné nervy :)

to máš pravdu :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
31.3.12 18:04

Ahojky, já jsem podstoupila 3× IUI neúspěšně a v roce 2010 jsme podstoupila 1.IVF úspěšně, mám kolem sebe spousty kamarádek které otěhotněli až třeba na 3 pokus IVF, dokonce mám kamarádku která podstoupila 11 IUI pak 3.IVF vše neúspěšně a nakonec si adoptovali mimčo, protože to už nezvdládala psychicky. Všechny vás tady obdivuji, co máte všechno za sebou. Moc Vám přeji z celého :srdce: aby se Vám to všem brzy povedlo :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.12 18:18

Jám mám za sebou 8 x IVF. Po 7. IVF jsem otěhotněla, ale bylo z toho zmlklé těhotenství. Po 8. IVF máme dítě :dance: . Po asi roce od porodu jsem otěhotněla přirozeně - naprostý zázrak vzhledem k tomu, co máme za sebou. Bohužel to opět skončilo zmlklým těhotenstvím a potratem. No, co dodat, stále doufáme v početí a kdyby nepřišlo přirozeně, tak zkusíme ještě IVF.. :) Všem snažilkám přeji hodně štěstí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
156
15.4.12 12:35

Ahojky děvčata,nás čeká první konzultace na IVF přístí pondelí,už ted jsem z toho nervozní a jsem zveda jak vše bude probíhat :) Všem držim palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.12 21:27

Ahojky děvčata,jsem tady nová a ráda bych se k vám přidala.Na IVF jsem byla jednou v únoru 2012 v Olomouci ve fertimedu,ale dopadlo to zklamáním.S přístupem na klinice jsem nebyla moc spokojená.Znovu na IVF můžu jít nejdříve v červnu,ale přemýšlím jestli mám do toho znovu jít a opět ve fertimedu.Mám stále smíšené pocity,ale tento stav určitě znáte které jste prošli podobným nezdarem.Ale jak tady čtu nejsem sama,která tímhle prošla a dala hlavu vzhůru a zkoušejí dále.Budu si muset vzít z Vás holky příklad a doufat,že to vyjde!budu ráda za každou vaši zkušenost,radu a podporu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
28.4.12 06:39

Ahoj,byla jsem na 1.IVF v Iscare a hned napoprvé se to povedlo,ačkoliv mi zavedli pouze jedno embryo a letos mi bude 44let.Takže skoro zázrak!Šlo to strašně rychle,měsíc po konzultaci jsem šla na embryotransfer,všichni byli úžasní,milí,vstřícní.Mohu Iscare jen doporučit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.7.19 20:06

Ahoj, chci se zeptat kolikáté IVF vám vyšlo? Máme za sebou první a nevyšel. Mám strach jít na druhý, protože nevím jestli bych druhý neúspěch nezvládla. Co mi poradíte aby se to příště podařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.