Umělé oplodnění - na kolikátém jste byly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21353
12.3.12 16:08

Nejsem bez diagnozy znamená, že mám diagnostikované problémy, proč otěhotnění nejde, mám endometriozu 4.stupně a s tím jdou ruku v ruce četné srůsty a problémy s imunitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
12.3.12 16:10

rozumim … ale VeKo - vam se ted prece jen zadarilo po KETu, ne? tak by to mohlo dopadnout dobre, moc Ti to preji, po takove dobe! :hug: :hug: :hug: … tak at UTZ dobre dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
12.3.12 16:10

člověk zvládne všechno když chce,ale ty prachy co za to dáme jsou šílený. Já teda nelituju ani koruny vynaložené na IVF zatím jsme v tom za 230tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
12.3.12 16:15

leze to tedy vazne hodne do penez, ale co, za ty cvrcky nadhere to stoji zato :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
12.3.12 16:18

ahoj holčiny, muzu se k vam pridat, ja jdu za mesic na nase prvni ivf :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5577
12.3.12 16:56

Ahoj,
já mám za sebou 3× IVF a nakonec se podařilo přirozeně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
12.3.12 16:58

a jakou jste meli diagnozu proc to neslo? ja mam anovulaci, jinak vse na výbornou i u manzela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.3.12 16:58

Já mám za sebou 3ivf..3ket..ted mě čeká jakoby 7 embryotransfer 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
12.3.12 17:00

denisko drzim palecky :palec: to je hruza, vubec si to neumim predstavit a o adopci jste premysleli nebo o darci? jakou mas diagnozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
12.3.12 17:03

Všem Vám držím palce at se brzo zadaří. Já vždy jen měla papíry do CAR, mam v papírech sterilitu ale vždy jen stačila hormonální léčba a ted se povedlo i bez léků :lol: :lol: , doktor doted nechápe jak je to možná ale ve 31 letech jsme měla asi první ovulaci :mrgreen: . Takže občas se zázraky dějí. A to jsme se o prvního snažili 5 let :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
12.3.12 17:06

to je vzdycky pekny jak je vsude kolem nas nahoda, jen me se zadna takova nahoda nemuze stat :roll: moje tchyne me porad s takovyma nahodama otravuje, ja ma znamy, kterym to neslo a neslo a pak se vsem povedlo pred ivf a tak a ze nam to taky tak vyjde a ze nikam nemusime k doktorum a tak…no ja na tohle neverima verim jen doktorum, i kdyz je jasny ze neco mezi zemi a nebem je , ale me se nepoštěstí :,( omlouvam se za ten pesimismus, ale mela jsem tyden zpozdeni a zase dnes dorazila ta mrcha cervena :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
12.3.12 17:09

Pajo … nic si z toho nedelej a ver doktorum, ja taky verim :) … moje sestrenka se snazili o mimi 10 let - nic, adoptovali pulrocni holcicku, meli ji prvni mesic doma a ona zjistila, ze je tehotna :) … takze je fakt, ze se nekdy neco deje mezi nebem a zemi, ale, kdybychom se nepoukousili i jinak prirode pomoci, tak bychom si vycitaly, ze pro to nic nedelame, takze delejme a ono se jednou zadari tak nebo tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
12.3.12 17:12

jj to je fakt petro :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5577
12.3.12 17:12

My měli na začátku špatný spg,ale ten se po lécích zlepšil natolik,že i zamrazili,ale pak už byl problém jen v délce snažení jiný nenašli.Já byla na takové věty typu však se třeba zadaří alergická takže tě plně chápu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
12.3.12 17:15

jj to je pravda, jsem na ty vety tohohle typu alergicka…ale jsou i horsi :lol: nesmite na to myslet je na prvnim miste :lol: ta me vzdycky rozesmeje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.