Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nejsem bez diagnozy znamená, že mám diagnostikované problémy, proč otěhotnění nejde, mám endometriozu 4.stupně a s tím jdou ruku v ruce četné srůsty a problémy s imunitou.
rozumim … ale VeKo - vam se ted prece jen zadarilo po KETu, ne? tak by to mohlo dopadnout dobre, moc Ti to preji, po takove dobe!
… tak at UTZ dobre dopadne!
člověk zvládne všechno když chce,ale ty prachy co za to dáme jsou šílený. Já teda nelituju ani koruny vynaložené na IVF zatím jsme v tom za 230tis.
leze to tedy vazne hodne do penez, ale co, za ty cvrcky nadhere to stoji zato ![]()
ahoj holčiny, muzu se k vam pridat, ja jdu za mesic na nase prvni ivf ![]()
Ahoj,
já mám za sebou 3× IVF a nakonec se podařilo přirozeně ![]()
a jakou jste meli diagnozu proc to neslo? ja mam anovulaci, jinak vse na výbornou i u manzela
Já mám za sebou 3ivf..3ket..ted mě čeká jakoby 7 embryotransfer
![]()
denisko drzim palecky
to je hruza, vubec si to neumim predstavit a o adopci jste premysleli nebo o darci? jakou mas diagnozu
Všem Vám držím palce at se brzo zadaří. Já vždy jen měla papíry do CAR, mam v papírech sterilitu ale vždy jen stačila hormonální léčba a ted se povedlo i bez léků
, doktor doted nechápe jak je to možná ale ve 31 letech jsme měla asi první ovulaci
. Takže občas se zázraky dějí. A to jsme se o prvního snažili 5 let ![]()
to je vzdycky pekny jak je vsude kolem nas nahoda, jen me se zadna takova nahoda nemuze stat
moje tchyne me porad s takovyma nahodama otravuje, ja ma znamy, kterym to neslo a neslo a pak se vsem povedlo pred ivf a tak a ze nam to taky tak vyjde a ze nikam nemusime k doktorum a tak…no ja na tohle neverima verim jen doktorum, i kdyz je jasny ze neco mezi zemi a nebem je , ale me se nepoštěstí
omlouvam se za ten pesimismus, ale mela jsem tyden zpozdeni a zase dnes dorazila ta mrcha cervena ![]()
Pajo … nic si z toho nedelej a ver doktorum, ja taky verim
… moje sestrenka se snazili o mimi 10 let - nic, adoptovali pulrocni holcicku, meli ji prvni mesic doma a ona zjistila, ze je tehotna
… takze je fakt, ze se nekdy neco deje mezi nebem a zemi, ale, kdybychom se nepoukousili i jinak prirode pomoci, tak bychom si vycitaly, ze pro to nic nedelame, takze delejme a ono se jednou zadari tak nebo tak ![]()
My měli na začátku špatný spg,ale ten se po lécích zlepšil natolik,že i zamrazili,ale pak už byl problém jen v délce snažení jiný nenašli.Já byla na takové věty typu však se třeba zadaří alergická takže tě plně chápu ![]()
jj to je pravda, jsem na ty vety tohohle typu alergicka…ale jsou i horsi
nesmite na to myslet je na prvnim miste
ta me vzdycky rozesmeje ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď