Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nejsem bez diagnozy znamená, že mám diagnostikované problémy, proč otěhotnění nejde, mám endometriozu 4.stupně a s tím jdou ruku v ruce četné srůsty a problémy s imunitou.
rozumim … ale VeKo - vam se ted prece jen zadarilo po KETu, ne? tak by to mohlo dopadnout dobre, moc Ti to preji, po takove dobe!
… tak at UTZ dobre dopadne!
člověk zvládne všechno když chce,ale ty prachy co za to dáme jsou šílený. Já teda nelituju ani koruny vynaložené na IVF zatím jsme v tom za 230tis.
leze to tedy vazne hodne do penez, ale co, za ty cvrcky nadhere to stoji zato ![]()
ahoj holčiny, muzu se k vam pridat, ja jdu za mesic na nase prvni ivf ![]()
Ahoj,
já mám za sebou 3× IVF a nakonec se podařilo přirozeně ![]()
a jakou jste meli diagnozu proc to neslo? ja mam anovulaci, jinak vse na výbornou i u manzela
Já mám za sebou 3ivf..3ket..ted mě čeká jakoby 7 embryotransfer
![]()
denisko drzim palecky
to je hruza, vubec si to neumim predstavit a o adopci jste premysleli nebo o darci? jakou mas diagnozu
Všem Vám držím palce at se brzo zadaří. Já vždy jen měla papíry do CAR, mam v papírech sterilitu ale vždy jen stačila hormonální léčba a ted se povedlo i bez léků
, doktor doted nechápe jak je to možná ale ve 31 letech jsme měla asi první ovulaci
. Takže občas se zázraky dějí. A to jsme se o prvního snažili 5 let ![]()
to je vzdycky pekny jak je vsude kolem nas nahoda, jen me se zadna takova nahoda nemuze stat
moje tchyne me porad s takovyma nahodama otravuje, ja ma znamy, kterym to neslo a neslo a pak se vsem povedlo pred ivf a tak a ze nam to taky tak vyjde a ze nikam nemusime k doktorum a tak…no ja na tohle neverima verim jen doktorum, i kdyz je jasny ze neco mezi zemi a nebem je , ale me se nepoštěstí
omlouvam se za ten pesimismus, ale mela jsem tyden zpozdeni a zase dnes dorazila ta mrcha cervena ![]()
Pajo … nic si z toho nedelej a ver doktorum, ja taky verim
… moje sestrenka se snazili o mimi 10 let - nic, adoptovali pulrocni holcicku, meli ji prvni mesic doma a ona zjistila, ze je tehotna
… takze je fakt, ze se nekdy neco deje mezi nebem a zemi, ale, kdybychom se nepoukousili i jinak prirode pomoci, tak bychom si vycitaly, ze pro to nic nedelame, takze delejme a ono se jednou zadari tak nebo tak ![]()
My měli na začátku špatný spg,ale ten se po lécích zlepšil natolik,že i zamrazili,ale pak už byl problém jen v délce snažení jiný nenašli.Já byla na takové věty typu však se třeba zadaří alergická takže tě plně chápu ![]()
jj to je pravda, jsem na ty vety tohohle typu alergicka…ale jsou i horsi
nesmite na to myslet je na prvnim miste
ta me vzdycky rozesmeje ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.