Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Belča píše:
Denis přeji ti aby toto léto už konečně patřilo k těm vítězným
No tak děkuji..ve čtvrtek mě čeká sezení s neurologem na akupunkturu pak pohovor v car a všechny odběry co k ivf patří a nějak věřím,že to bude dobrý ![]()
Jj věř já taky vždy věřila
Člověk už asi za tu dobu zkusil snad úplně všechno,že?
Belča píše:
Jj věř já taky vždy věřilaČlověk už asi za tu dobu zkusil snad úplně všechno,že?
No ještě holka né..ted mě čeká první sezení s neurologem na akupunkturu..tu jedinou jsem ještě nevyzkoušela a byla mě doporučená..tak jsem zvědavá čím mě oblaží
![]()
Denis stejně je to něco mezi nebem a zemí proč to někomu jde snadno a někomu ne ![]()
Belča píše:
Denis stejně je to něco mezi nebem a zemí proč to někomu jde snadno a někomu ne
všechno má někde své kořeny a neděje se to jenom tak..každý máne ten osud nějaký daný a nezměníme ho..takže co nás čeká..to nás nemine.Já jsem ale štastná a žiju s tím co mám..Žijeme s manželem už 15 let bez dětí a máme krásný život a nic se na tom nezmění at už to vyjde nebo né.Dítě taky není všechno..mít vedle sebe oporu a člověka co tě miluje je pro mě to nejdůležitější..ostatní si mě najde samo ![]()
Naprosto s tebou souhlasím,já když jsme dítě neměli a vypadalo to,že ani mít nebudeme tak jsme si říkali,že si ten život prostě i tak užijeme spolu,chtěli jsme cestovat.My se taky milujem a říkali jsme si,že dítě by byla taková ta třešnička na dortu,ale i bez ní bude ten život pěkný,proto jsme ani jeden nechtěli jít do adopce,ale to neznamená že bych ji odsuzovala jen my jsme prostě pro to nebyli.A i s dítětem říkám,že je dobrý vztah pro mě důležitý,dítě vychováš a z domu jednou odejde,ale s tím partnerem zůstáváš stále.
koukám, že si někdo dělá statistiku.. tak já se přidám…
mám za sebou 5. IVF, několik potratů a konečný výsledek je jedna 2 letá holčička a 8 měsíční pučmeloun, který si přišel neočekávaně a sám bez jakékoliv pomoci lékařů ![]()
a pak, že jsem beznadějnej případ ![]()
tak holky hlavu vzhůru ![]()
jeeee, holcinky, jako kdybych se sama slysela, taky jsme spokojeni velmi v manzelstvi a uzivame zivota plnymi dousky a proste ten cvrcek by bylo stesti dvojnasobne, ale i bez cvrcka zijeme stastny zivot ![]()
Ahoj holky…
Tak j jedno IVF a 3 KETY
ale
Veko......koukám,že jsi na začátku těhotenství…nějak tebe mám tady z mimina zafixovanu jako tu,co už má mnoho za sebou
Takže posílám
a jen to nej a at to dopadne ![]()
Belča píše:
Naprosto s tebou souhlasím,já když jsme dítě neměli a vypadalo to,že ani mít nebudeme tak jsme si říkali,že si ten život prostě i tak užijeme spolu,chtěli jsme cestovat.My se taky milujem a říkali jsme si,že dítě by byla taková ta třešnička na dortu,ale i bez ní bude ten život pěkný,proto jsme ani jeden nechtěli jít do adopce,ale to neznamená že bych ji odsuzovala jen my jsme prostě pro to nebyli.A i s dítětem říkám,že je dobrý vztah pro mě důležitý,dítě vychováš a z domu jednou odejde,ale s tím partnerem zůstáváš stále.
Líp jsi moje myšlenky říct nemohla..ve všem s tebou souhlasím ![]()
skritek Petra píše:
jeeee, holcinky, jako kdybych se sama slysela, taky jsme spokojeni velmi v manzelstvi a uzivame zivota plnymi dousky a proste ten cvrcek by bylo stesti dvojnasobne, ale i bez cvrcka zijeme stastny zivot
Holky…taky jsme byla štastná jen s mužem…
ale ted jsme prostě víc ![]()
Matyášek je úžasnej a až ted vím,jak je to krásný mít děti/dítě
a sttrašně moc si přeju ještě toho sourozenečka pro něj…právě proto,že vím,jak je to nádherný
všem co to vyšlo gratuluji a těm kterým zatím ne držím moc palce
![]()
já jsem tu ještě takový benjamin mám za sebou teď 1IVF+ICSI a zatím no nevím jak to dopadne sem 11.den a zatím nic tak uvidíme
![]()
všem přeji ať to vyjde ![]()
Ahoj holky, tak jsem byla v čera v CARU a jdem do dalšího asi minimálka. Budu to zkoušet do září kdy půjde dcera do školky pak se už na to s manželem vyprdnem. Debatili jsme celý víkend a dohodlui jsme se takhle. Doufám,že nám to vyjde. Petro psaly jsme si loni v únoru kdy jsme spolu stimulovaly, rozhodla jses pro Prahu? budeš doma nebo zas cestovat po světě?
Ahoj Blani, ja si Te pamatuju
… jojo, rozhodla jsem se pro ISCARE, zatim, teprve mam za 14 dni prvni konzultaci, tak uvidim, jaci tam budou
a podle toho pujdeme bud zpet do Repromedy nebo zustaneme v ISCARE - je to hlavne o tom dojizdeni, nechce se mi trepat v aute 4 hod ![]()
No, my jsme porad mimo CR, ted ve Francii a od leta asi tak na pul roku v Pze, tak hups na 2. IVF
… a pak kdyztak budeme zkouset IUI, jestli spermio vyjde opet v poradku a pak nekdy pristi rok zimu planujeme konecne tu Kanadu, tak uvidime ![]()
Jinak, k Tvemu rozhodnuti, myslim, ze je sprave, netrapte se … nikdy nevis, zazraky se deji a kdyz ne, tak mate stesti ve Verunce a alespon budete setrit penizky na jeji studia treba misto dalsich a dalsich IVF a Ty si taky odpocines od toho neustaleho stimulovani … a kdo vi, treba zrovna to posledni v zari se povede
… vis jak to je, Murphyho zakon ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.