Kolik toho jídla - 6,5m?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kolik toho jídla?
Ahoj maminky ![]()
máme 6,5 měs a už tak nějak velmi zdárně přikrmujeme, ted mě ale pár dní vrtá hlavou, kolik toho příkrmu mám vlastně dát?
Ted v zimě dávám skleničky, tak ta „první lžička“ byla jasná..ale ted to vypadá, že tahle malá sklenička je na oběd málo. Víte někdo kolik gramů by tedy mělo být na oběd? A kolik by se mělo dávat ovoce na svačinu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já si myslím, že kolik mimčo chce, tolik mu dát. Když n estačí malá sklenička, tak klidně velkou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no když já bych ho zase nerada přejídala, Honzík je -chválaBohu- typ mimina, že jí dokud mu dávám..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taki i já mám jedlíka.....párkrát se mi stalo, že snědl celou velkou přesnídávku.....ale většinou se mu snažím dávat maximálně 3/4 velké…cca 150g…zdá se mi, že dost přibírá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plná dávka zeleninového příkrmu, která nahradí 1 kojení, nebo 1 UM, je zhruba 150 až 200g. Větší jedlíci klidně zdlábnou 250g.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
melanka píše:
Plná dávka zeleninového příkrmu, která nahradí 1 kojení, nebo 1 UM, je zhruba 150 až 200g. Větší jedlíci klidně zdlábnou 250g.
super informace pro mě, díky. Nikde jsem se tohle nedočetla. A jelikož já mám nejedlíka, který na oběd sní max 100 g, tak teď vidím, že to není zas až taková krize. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
melanka píše:
děkuju, to jsem chtěla vedet
myslela jsem si to, jen jsem se chtěla ujistit
a do jakého věku toto platí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paps píše:melanka píše:děkuju, to jsem chtěla vedet
Plná dávka zeleninového příkrmu, která nahradí 1 kojení, nebo 1 UM, je zhruba 150 až 200g. Větší jedlíci klidně zdlábnou 250g.myslela jsem si to, jen jsem se chtěla ujistit
a do jakého věku toto platí?
Už od 6-7 měsíce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit