Kolik UM připravit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
91
6.4.11 11:09

kolik um připravit?

Ahoj. Chtěla bych se zeptat,jak to děláte, když si připrávíte určitou dávku um a mimi vám vypije víc. Jdete to rychle dodělat nebo si děláte víc(radši) a když to nevypije co s tím? Vyléváte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
826
6.4.11 11:12

Ahojky,
já už většinou dělám 120 a většinou to vypije a když ne, tak nechá 20, maximálně 30ml.a to chvilku čekám jestli ještě nechce a když už hladík nemá, tak to vyleju. Ale předtím jsem dělala 90 a potom tu 30, třeba dodělala. Každýmu to vyhovuje jinak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
6.4.11 11:12

Časem jsem vychytala, kolik toho asi vypije a dělala o 30ml víc. Zbytky jsem vylévala. V jedné chytré knížce píšou, že pokud miminko vypije celou lahvičku na jeden zátah, není to výhra, ale důvod k zamyšlení ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.4.11 11:18

S drobnýma výkyvama se spotřeba zvyšuje. Když pochybělo, přidělala jsem cca 50 ml (lžičku a půl), to ani už nevypil. Když se to opakovalo, zvyýšila jsem dávku o jednu lžičku (těch 30 ml). Zvláště večer ještě čekám, jestli si nebude chtít ještě cucnout. Zbytek pak vylévám. U 15 měs. kluka (cca 11 kg) dělám 150 ml UM na snídani a před spaním. Ale počítám, protože skoro už vypije vše, že budu opět brzo zvyšovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
6.4.11 11:19

Právě že já to kolikrát nevychytám a malej chce ještě mlíčko a já než to přidělám tak ty 2 min hroznej řev.. a pak najednou zjistí že už hlad nemá. Příjde mi to pak škoda vylévat…ale vím,že se to musí..(vylévat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
6.4.11 11:21

Jani, já tedy nevím…ale myslím, že tedy hladík nemá když dvě minutky potom už zjistí, že hladík nemá. Třeba ho jen bolí bříško nebo se chce ještě pomazlit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
6.4.11 11:25

On když vypije svouji dávku a já mu flašku vemu tak natahuje. Dám mu pro jistotu do pusinky prázdnou lahev a saje jak kdyby týden nejedl. Jdu mlíčko teda dodělat,ale jak kdyby si ze mě dělal srandu…Pak se směje.. :-D . Jen jsem se chtěla zeptat,jak to děláte vy ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
6.4.11 11:43

:-) Tak třeba pro jistotu dělej o tu 30 více a uvidíš :-) Hlavně, že se směje aspoň vidíš, že je všechno dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
6.4.11 11:48
MaryClementine píše: Časem jsem vychytala, kolik toho asi vypije a dělala o 30ml víc. Zbytky jsem vylévala. V jedné chytré knížce píšou, že pokud miminko vypije celou lahvičku na jeden zátah, není to výhra, ale důvod k zamyšlení ;-)

Promiň, ale nějak jsem nepochopila tu poslední větu 8-o Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
6.4.11 11:49
Lenka512 píše:
MaryClementine píše: Časem jsem vychytala, kolik toho asi vypije a dělala o 30ml víc. Zbytky jsem vylévala. V jedné chytré knížce píšou, že pokud miminko vypije celou lahvičku na jeden zátah, není to výhra, ale důvod k zamyšlení ;-)

No jakože si nemá maminka pochvalovat, jak to krásně miminko vypilo, ale zamyslet se, jestli to není tím, že má ještě hlad a nebude potřeba mu přidat :-)

Příspěvek upraven 06.04.11 v 11:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
6.4.11 11:50

Jinak, Jani, přidala bych určo 30 ml navíc rovnou a uvidíš. Je fakt, že ta pauza to bourá a mimčo si pak nevezme, ale jinak v jedné dávce by třeba víc vypilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.4.11 13:18

já udělám vždycky 180ml (malý je 3,5m) a když nedopije všechno, tak vylejvám…ale většinou zbyde jenom troška na dně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
6.4.11 13:54
MaryClementine píše:
Lenka512 píše:

No jakože si nemá maminka pochvalovat, jak to krásně miminko vypilo, ale zamyslet se, jestli to není tím, že má ještě hlad a nebude potřeba mu přidat :-)

Příspěvek upraven 06.04.11 v 11:52

no tosi nemyslím moje malá vypila v 4 - 5m na jeden zátah 250ml 5× denně a chtěla ještě :wink: no mněla smůlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
6.4.11 15:58

naše malá v 6,5M vypije sotva 120ml a někdy ještě nechá. Podle mě není moc dobrý roztahovat žaludek,radši častěji a méně,to je jen můj názor. Naše malá taky několikrát zkoušela,že chce víc mlíčka,ale pak se zjistilo,že neměla hlad ale chtěla jen usnout u flašky a nestihla usnout za tu dobu co vypila těch 120ml.Já když jsem ji dala víc,tak pořádně ublinkávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
6.4.11 20:05

tak jsem udělala o těch 30 víc…takže 180 a když to na ten jeden zátah dal, a chtěl ještě,tak měl smůlu. no a dudlík to zachránil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí