Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dnes jsem byla s Eliškou na 18ti měsíční kontrole… váží 11kg a měří 82cm… připadá mi ale taková oplácaná (ptala jsem se paní doktorky, jestli není tlustá, ale řekla mi, že v žádném případě není)… čistě ze zvědavosti by mě zajímalo, kolik váží a měří vaše děti v 18ti měsících
Adámek měl v 18.měsících 10,7 kg a 83 cm
Teď má 14,8 a 104 cm ![]()
Tak Vítek měl 82cm a 10,62kg. A teda tlustej nebyl a ani oplácanej. 3 měsíce před tím jsme byli v nemocnici a vyhubl a s doháněním váhy jsme se dost nadřeli a tlustý od té doby nebyl už nikdy.
Ona Ti i teď bude podle mého i míň přibírat, jak bude víc a víc běhat.
Tak jsem koukla do knížky - 11,8 kg a 83 cm. A byl oproti vrstevníkům spíš hubený.
Martina
A souhlasím s holkama, jste spíš hubenější oproti ostatním dětem ![]()
Tak vas maminky musim uklidnit…nas syn skoro ve trech letech vazi pouhych 13.5kg a meri metr.Prospiva dobre,je cily,ale vahu absolutne nmuzeme zvysit…Ji dobre,pije,ale vahu proste nemuzeme zvysit.Dle Dr zdedil takovy typ postavy,protoze ja jsem byla do 20 let jak z koncentraku a nemohla jsem nabrat.Pri me vysce 180cm jsem mela vahu 53kg,takze to byl mazec.Asi bude po me,ale to vite,ze jsem z toh hotova…je dlouhy,ale jak vyzlicka…
Oplácané 11 kg dítě v roce a půl? Hahaha
I hubeňour Elina má v roce a čtvrt 12 kg
Ada měla v roce a pl 14.9 kg, Pepi 12.5 a Ela bude mít taky tak nějak
A trochu oplácaná byla možná Ada (jenže ona je celkově velká, ale jinak kostrou a svaly, ne špečky) ![]()
L.
No…do 18měs Mates ještě nedorostl, ale teď v 5 1/2měs. má už 9,5kg…takže těch 11kg bude mít za chvilku!
A že by byl oplácanej…? Tak to je každému jasný na první pohled!!!
![]()
Náš Jenda měl rovných 14kg a 92cm a Tomík měl 14,2kg a 89 cm. Takže oplácaní rozhodně nejste!!!
Domka v 18. měsících 83 cm, 12 kg; teď v 21. měsících 87 cm a 13,4 kg (váženo a měřeno doma), oplácaná není, jen má pořádné bříško, já říkám, že vypadá jak v 8. měsíci těhotenství ![]()
nepřihlášená Rybička
Vulpes, teda to je řádnej cvalík
Tolik Adam nevážil ani v roce, měl 8,72 kg ![]()