Kolik vy ženy vyděláte?

Anonymní
3.11.19 20:21

Kolik vy ženy vyděláte?

Zdravím! Nedávno jsme s kamarádkou diskutovali o našem příjmu! Děláme ve stejné fabrice ale každá mámě jiný příjem.
Když vidím lidi co tam pracují déle než já, jak si stěžují pořád na plat tak by mě zajímalo jak to máte vy? Je mi 21, jsem chvíli po škole a v té fabrice mám necelých 19 000,– základní mzda + tam máme příplatky za směnnost ale neděláme noční + stravenky. Takže po odečtení daní si vydělám v čistém nějakých necelých 17 000,– + 80 Kč stravenky a ty mám podle odpracovaných dní. Kamarádka má teda méně, ale i tak mě práce baví a jsem vděčná za každou korunu, mohla bych si najít práci o trošku lépe placenou ale nechce se mi dojíždět daleko, tohle mám 5 minut od baráku, takže ve finále bych těch pár tisíc navíc projezdila! Tak by mě zajímalo Vy, kolik si vyděláte průměrně v čistém? Abych věděla zda jsme na tom opravdu bídně nebo to je takový průměr. Jinak Ústecký kraj :) a prosím o zachování anonymity z důvodu soukromí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76716
3.11.19 20:25

Tyhle diskuse jsou tu každých pár dnů, nechápu to :pocitac:, k čemu ti to bude, když ti někdo napíše, že má 80 000,–- a druhý že má 11 000,–-Zaprvé nemusíš těm lidem vůbec věřit, výpovědní hodnotu to má 0 0 prd :zed:
jde jen o to zaplácat několik stránek emimina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.19 20:25

Na práci po škole, kousek od domu a když tě to baví, to není špatné :-) myslím, že je to i tím krajem.. po škole jsem měla těch 17k čistého v kanclu ( ale příšerné velká pohyblivá složka mzdy - někdy jen 12k ),pak jsme šla do fabriky na 12ky a plat kolem 20 k - práce ušla, ale tenhle zivot nebyl pro me.. teď s 2 detmi, 25 let, práce v kanclu, kterou miluju, skvělý kolektiv, nadnárodní firma - 1rok praxe, 13. A 14. Plat a 27k čistého, pohyblivá složka není, může být ale je to jen bonus navíc :dance:

• Citovat
  • Upravit
3862
3.11.19 20:29

Hlavni je, ze te to bavi. Pokud vis, ze beres vic nez ostatni ve firme neni dobre o tom mluvit

Příspěvek upraven 03.11.19 v 20:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.19 20:29

Vysoká škola, 16 let praxe, 24 500 čistého.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.19 20:30

Cisteho 65tis. 20 let po skole.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.19 20:30

Syn na SŠ cca 20-30 tis překlady, teď studuje VS u toho pracuje 45 hrubého.
Já s manželem cca 80-90 tis, pracujeme spolu.

• Citovat
  • Upravit
9880
3.11.19 20:31

Já mám málo, ale na druhou stranu mám práci 5 min autem, a mám pohyblivou směnu..
Tzn.. když pojedu přijedu dřví, můžu dřív odjet, když odejdu dřív nic se neděje, druhý den si třeba nadpracuju..
Při malých dětech, my to vyhovuje.. na učtě mám sice okolo 12 tis, ale zase neprojedu, mám práci blízko, nesměnuju, mám volné víkendy a ranní..
Známá mi říkala, že ona by za to nedělala, ale taky věčně slyším, jak má málo času, když dělá o víkendech, a nebo, že ji z práce nepustí, když potřebuje, takže asi záleží, jak to kdo vnímá..
Manžel má okolo 40 tis.. tak se nám to nějak vyrovnává, navíc mám možnosti přivýdělku

Příspěvek upraven 03.11.19 v 20:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.19 20:31

Statni sprava, 6 let praxe. Domu chodim s cistou hlavou, 22000 cisteho + cca 2000kc stravenky. 2× do roka 13. a 14. plat

• Citovat
  • Upravit
3023
3.11.19 20:33

Ja nastoupila do prace, kde kolegove meli min. Jenze ja rekla za jakych podminek nastoupim. Kdyby kolegove prisli do kanclu s tim, ze chtej pridat- dostanou pridano. Lina huba… oni teda nevedi, ze mam vic. V 19 jsem makala v restauraci nebo za barem a mela 2× vic nez co uvadis. I krasnych 17k na pasce. Proc si ve fabrice, kdyz si mlada a muzes makat za vic? Proste jsem prijela do vetsiho mesta, nasla spolubydleni a bylo. Za 19 ziju ted. RP+ ob vikend brigada v gastru. A stejne mi to prijde malo:D mam to na 2-3 nakupy, naftu a zbytek rozfrcam za blbiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Odborný prodavač (technický. obor) v menší firmě, po-pá 7-15,30, víkendy, svátky volno. Cca 27k hrubého+stravenky. K tomu mám ještě dvě malé brigádky jinde…cca 2500 čistého..

• Citovat
  • Upravit
3862

@Janasas ja sice 3000 kc projezdim, ale mam stejne podminky a o 12000kc vice. Taky bych za to nedelala teda. To uz je minimalni mzda ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.19 20:35

Fabrika ranní směna kvůli školce nemá kdo jiný vyzvedávat a plat mám 11000.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.19 20:36

Pořad dokola. cca 35tis čistého, nástup cca 26tis. Jsem po škole 5 let, Praha

• Citovat
  • Upravit
9880
3.11.19 20:36

@elinka90 ano je, ale taky je to práce lehkého zaměření- sedavá, čistá, a skvělí kolektiv.. lepší takto než třeba za 18-20 do Penny a td..
Já byla třeba v práci v kanceláři, a prostě už bych se nevrátila. a nebo v jiné firmě, kde dávali víc, ale prostě byl tam režim, docela upnutý,, pomalu bych řekla, šikanoví, co s emusí na minuty..Mě to takto stačí, mít na učtě necelých 13 tis. jít do práce s radostí, kde ani se tak moc nenadřu, a mám čas na děti..
A hlavně nastoupím do auta a za 15 min sedím u stolu, necestuji hodinu a víc.. V létě jsem chodila na půl 5 a byla jsem okolo oběda.

Příspěvek upraven 03.11.19 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová