kolik vypít UM

1666
7.11.05 20:20

kolik vypít UM

Ahojky všichni.

Potřebovala bych se poradit, kolik dáváte UM. Já mu teď dávám tak 125ml a potom ještě kojo(co prso dá), nebo co si vezme. Kolik dáváte vy? Myslím i to co jsou jen na UM. A kolikrát denně.
Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
7.11.05 20:34

NEvim, kolik tvému mimi je, ale já když odstavovala, tak jsem kojo vyloženě nahradila.
Jinak je logištější a lepší postup nejdřív nakojit a pak event. dodat UM, podle potřeby asi. Když jsem holku po narození dokrmovala, tak jsem nakojila a zkoušela dávat minimální dávky UM, aby se zas „nerozežrala“, event. jsem mléko ještě dodělala. Protože prckové někdy dojedí i víc, když dáte. A pokud ti po UM ještě chce kojení, tak bych řekla, že UM má málo, přidala bych a rozhodně nedávala kojo, aby z toho nebyl zvyk. Ale záleží, proč to děláš, jeslti dokrm hladu (pak nejdřív kojo a pak UM), nebo pro odstavení (pak to kojo úplně vypusť).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
7.11.05 20:35

Tak já když jsem přikrmovala ke kojení, tak jsem nejdřív nakojila a pak teprve UM a dávala jsem co vypil. Většinou něco málo nechával, ale přesné množstí ti už teď neřeknu, a hlavně nám bylo míň když jsme to měli takhle napůl. Doktorka mi trvdila, že dítě vypije jen to co chce. A taky jsem jednou u dotorky kojila, zvážili jsme malýho před a po kojení a tak jsem věděla kolik zhruba má toho MM. A pak když jsme byli jen na UM tak jsem se řídila tou tabulkou co na nich je, kolik a v kolika dávkách by to mimčo mělo vypít. Ale my byli spíš vždy podprůměrem a to dost. takže nakonec jsem ani to neřešila. Lenka.a Péťa (20m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
7.11.05 20:35

Nám to vycházelo tak jak bylo na krabici uvedeno (Beba) + příkrmy (ve vašem věku).

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
7.11.05 20:36

marci, Matýskovi bude v pátek šest měsíců a za den má 4×150ml Nutrilonu č.2, na noc 180ml Nutrilonu a v poledne zeleninový příkrm.
Občas ale trochu mlíčka nechá…

Mějte se :)

Hanka a Matýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
7.11.05 21:43

Ahoj

Jonášek (6m) baští denně 5× 240 ml - cca v 4, 8, 12, 16, a 19 - když je v poledne cca 150 - 200 ml zeleninového příkrmu, tak už není UM. Jinak se řídím také podle návodu - akorát místo měsíců se řídím váhou dítka.
 Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
7.11.05 22:08

Ahoj, my ted davame UM 1×/denne/180ml. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
8.11.05 12:20

Ahoj

Já malému dávám 180ml Nutrilonu 1 HA, a to 2× denně. Malému je 5 měsíců, ale většinou vypije, tak 160 až 170 ml.

Oluška a Martínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky