Kolik zavést embryí?

2208
2.2.12 10:39

Kolik zavést embryí?

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat na zkušenosti a názor. Je jasné, že se nakonec budu muset rozhodnout sama a nejspíš se budu rozhodovat až potom, co budu vědět kolik je vajíček a jak se vyvíjejí.
Myslela jsem, že si nechám zavést jen jedno abych měla nárok na 4 pokusy hrazené pojišťovnou, ale zas na druhou stranu ono ta příprava na IVF asi není jen tak a po tom všem si snížit šance zavedením jen jednoho embrya?
Budu ráda za každý názor a zkušenost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9821
2.2.12 10:40

2 embryja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
2.2.12 10:42

Nechala jsem si zavést 2 - šance je vyšší. Ale zas musí člověk počítat i s variantou, že to vyjde a je připravený i na dvojčata:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
2.2.12 10:44

A nevíte jak je to v procentech? O kolik procent je vyšší šance když se zavedou 2? Doktor mi říkal, že se to tak nedá říct 2 embrya = větší šance :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
2.2.12 10:46

me.se.to nakonec vyhlo takze neporadim z vlastni zkusenostu ale muj nazor je ze bych poprve zkusila zavest jedno pokud tedy netouzis po dvojcatech. ja osobne bych je nezvladla tak i proto asi muj nazor. pokud by se nezadarilo priste bych sla.do.dvou ale na poprve nevis jak budes reagovat a treba se chytne hned sla bych do jednoho.
drzim palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.2.12 10:50

Já nechala zavádět dvě, jedno jen při KETu a nechytlo se nic. já bych asi nechala zavést poprvé jedno, on ten placený 4. pokus není k zahození, za nás ještě nebyl. A když bude na zamražení, tak na KET je jen minimální stimulace jen estrofem na sliznici, tam si jich můžeš dát kolik chceš, to nikdo nehlídá, je to postavené na hlavu. U nás zase říkají, že dvě je vyšší šance, je to i logické, ale v dnešní úpravě hrazení bych dala první pokus jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
2.2.12 10:58

První pokus mi zavedli 2 embrya, nevyšlo to. Druhý pokus zase 2 embrya, zase nic nevyšlo. Tak při třetím pokusu jsem se už naštvala a nechala si zavést 4 embrya, a uchytilo se jen jedno. Na každém záleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
2.2.12 11:04

Ja taky 2 a mam z nich krasne dve deti:o)))urcite 2, sance je fakt vetsi,hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
2.2.12 11:06
Dita01 píše:
2 embryja

Muzu se te zeptat proc jsi prestala latkovat?Ja teda taky na pul latkuji ale s tim prebalovanim uz me to neba furt se mi oba otaci a neni to sranda je prebalit s jednorazovkou mam problem a natoz s latkovkou:o(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
2.2.12 11:09

já nikdy nelátkova :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
2.2.12 11:13
Dita01 píše:
já nikdy nelátkova :think:

aha tak me zmatlo to tve heslo nekojim, nelatkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
2.2.12 11:15

kojila jsem do roka ;) ale nelátkovala jsem nikdy :mavam:
neva, tak at se daří, s tím přebalování u nás taky frmol, nevydrží ležet na zádech :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.2.12 11:16

ahoj určite se musis rozhodnout sama, ja bych šla do dvou,protože z vlastni zkušenosti vim,že ta příprava tela na zavedeni neni nic k závidění.a pro to telo je to docela záhul. uvidis kolik budeš mit na zamrazeni,ale hodne zalezi i na tvem zdravotnim stavu,situaci, urcite bych pro a proti prodiskutovala s lekařem. přeji hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
2.2.12 11:21

Tak držím pěstičky u rozhodnutí, já bych šla do dvou. A hodně štěstíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
2.2.12 11:30

Ja myslim, ze s novou upravou zakona bych si nechala zavest jen jedno. Protoze jestli Ti pojistovna zapltai dva cykly nebo ctyri, to je fakt VELKY rozdil. Ja mam za sebou tri IVF a vim, jak pri druhem me desilo, ze je to PREDPOSLEDNI pokus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí