Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj mas to dobre:D co chces na tom dal vypocitat? podle UTZ se stanovy termin porodu i tt:)
Přesněji ti to řekne tvoje gyn. na prohlídce, v kolikátém týdnu jsi. Hypoteticky kdybys byla opravdu 8+2 tak je to 9tt (týden těhotenství). Zítra budeš 8+3, pozítří 8+4…v uterý 9+0 a to už začínáš 10tt. Kdy máš termín u dr?
Nevím teda přesně na co se ptáš, ale zítra budeš 8 (týden) + 3 (dny), pak 8+4 - 8+6, 9+0
ono se prej k tomu ma pripocitaat nebo odecitat nejak 2tydny
K dr mam jit za mnesic:( nejsem v Ceske republice ) a tady to chodi jinak ![]()
anonymni: a zkus si treba udelat ten blueclear test, ten tam urcite mate. Ten ti detekuje tyden tehotenstvi od poceti.
Monjie píše:
anonymni: a zkus si treba udelat ten blueclear test, ten tam urcite mate. Ten ti detekuje tyden tehotenstvi od poceti.
ano ten tu je ale myslela sem ze je jen do 5tydne?? nebo se pletu? ![]()
Pokud ti to takhle vyšlo dle kalkulačky, tak to je správně… ![]()
Nebo co se ti nezdá ![]()
tak to je blby, v CR se dela UTZ klidne od 6tt a ceka se na potvrzeni na srdecni akce, mereni a podle toho se vypocitava termin porodu a TT.
Nepřipočítává se nic, takhle už je to dobře, ty dva týdny jsou přičtené. Jsi 8+2, tj. 9. týden těhotenství (je to cca 6 týdnů od početí, ale to se nikde neuvádí, tak si tím nepleť hlavu
) Blueclear test je na nic, to je jen obchodní trik
, ten ti určitě nic jiného neukáže.
AnastazieB píše:
Nepřipočítává se nic, takhle už je to dobře, ty dva týdny jsou přičtené. Jsi 8+2, tj. 9. týden těhotenství (je to cca 6 týdnů od početí, ale to se nikde neuvádí, tak si tím nepleť hlavu) Blueclear test je na nic, to je jen obchodní trik
, ten ti určitě nic jiného neukáže.
dekuju moc
![]()
digitální test ti ukáže maximální délku těhotenství 3+.takže ten by ti nepomohl ![]()
nechci vám brát iluze o výpočtech podle poslední MS, ale já bych podle ní měla být dneska 8+0 a přitom podle včerejšího UTZ a hcg jsem tak v necelý 5tt. vypadá to na ovulaci v době, kdy měla přijít MS…pak se v tom někdo vyznejte
původně si i doktorka myslela, že je to jen cysta, že těhu by už bylo vidět víc než jen jako černej flek. a ono nee, ono ranné těhu ![]()
Ahoj holky, dnes jsem 8+2tt a na kontrolu mám jít v 9tt v pondělí, kdy teda? 9.1.2012 nebo 16.1.2012? Naposledy jsem byla 22.12.2012 a byla jsem 6+1tt a dokror říkal, ať příjdu za 3 týdny v 9tt. Tak nevím, jsem z toho zmatená ![]()
Ahoj holky, ![]()
(předem se omlouvám za anonymitu, ale ještě to nechci nikde „vykládat“, přeci jen, kdyby náhodou …)
prosím vás o radu. Poslední menstruaci jsem měla 1.1.2012, cyklus mám dlouhý 33 dní, ale tento cyklus se mi opozdila ovulace, kterou mívám 20 den, ale teď mi přišla něco okolo 2.2.2012 (podle hlenu). Vím, že tím by se mi měla zpozdit i MS, kterou NEčekám právě dneska. Zkoušela jsem si test, který mám pozitivní už pár dní. Jelikož jsem z toho ale celkem zmatená, ovulace se mi zpozdila poprvé, vůbec teď nevím, jak bych měla počítat týden těhotenství. Můžete mi prosím někdo pomoct?
Ahoj omlouvam se za muj trapny dotaz
ale sem z toho zmatena kolikaty tyden jsem? posledni MS BYLA 10.10.2011
podle tehu kalkulacku sem 8+2.. jak to mam teda dale pocitat?
dekuju moc