Kolikrát denně kojíte??

2047
22.2.09 21:16

Kolikrát denně kojíte??

Ahoj, vím, že by se mělo kojit minimálně 6krát denně, ale náš Dominiček spinká 12 hodin, takže zvládneme maximálně 5 krát kojení a někdy, když spinká dlouho v kočárku tak 4krát. Ráno vypije 300 ml a potom po 2-3 hodinách těch 150-200ml. Vím to, protože odstříkávám a pije z flašky (neustále zánety a špatné přisátí proto odstříkávám). Přibírá mi. Ale říkám si, jestli ho v noci mám budit na to šesté krmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
394
22.2.09 21:31

jestli ti přibírá, tak ho nebuď, on si řekne, když bude mít hlad, neboj :wink: Máš výživné mlíčko, tak ho zasytí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
22.2.09 21:49

Já si myslím, že pětkrát denně to stačí. Buď ráda, že se vyspíš, co by za to jiné daly.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.09 22:17

Nebudit, nebudit, nebudit. Kdyby měl hlad, vzbudil by se sám. A pokud přibírá, tak už bych to tuplem neřešila.
Martina

• Citovat
  • Upravit
2047
22.2.09 22:25

Takže se mám na nějaký ty tabulky vykašlat, že?? :lol: Tak jo, možná mu to i prospěje. Už má 8 kg 8O . A prospím se ráda. S dvojčatama jsem se budila až do dvou let. Jen mám problém potom ráno , protože se každé ráno probouzím s mokrou košilí a někdy i s prostěradlem (vložky do podprdy, látkovou plinu ovazanou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
23.2.09 08:52

kojení

Jíte i docela velký dávky - proto má asi ty pauzy :-) Přibírá, je spokojenej - užívej si !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
23.2.09 10:49

Kojení

Ahoj,
můj první jedl minim.12× za 24hodin.Druhý chlapeček jí maxim.6× a je 2krát tlustší, než ten první. Prvního jsem kojila 17měsíců, takže jsem si říkala, že tentokrát mě toho už moc nezaskočí a byla jsem stejně překvapená :wink: .A jsem stále, malý má 3 měsíce, sosá maxim.10minut, vypije obě prsa „do dna“ -sice nevím kolik,ale plný poctivý č.4,po vypití -škoda mluvit :) .Prostě je to chlapák, prospívá dobře, takže už nad tím moc nedumám. :lol: A v noci spí 5-7hodin vkuse.Párkrát si schrupnul i do rána. Nejlepší je to asi nechat na nich.Když jsem ho budila (kvůli mým nalitým prsům), stejně nepil a spal. Mlíko bylo všude, ale to je furt líp, než kdyby nebylo vůbec .Katty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
23.2.09 15:12

Šťastný Kykoušku, tabulky hoď do koše a buď ráda, že je Dominik v pohodě a ještě se vyspíš. Já jsem ve 4m kojila 10× a mohla jsem dělat, co jsem chtěla a malej prostě to mlíko chtěl. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
23.2.09 19:44

Holky děkuju Vám za příspěvky. Jsem klidná. Dnes jedl akorát 4krát a pak mu dám ještě jednou a zase bude spát celou noc. Vypadá spokojeně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
23.2.09 19:46

Jak ti závidím Kykoušku :D . Taky se chci vyspat :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
23.2.09 19:53

Buď v klidu, větší miminka prostě vypijí víc na jeden zátah :wink: Mému synovi stačí kojení 5× denně a v pěti měsících vážil skoro deset kilo, prostě otesánek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
23.2.09 21:19

Jé jak vás chápu s tím spánkem. Když jsem vstávala ke dvojčatum skoro až do dvou let třeba i 10 krát za noc, tak jsem byla jak mátoha. Domik je uplně jiný. Je klidný a spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
26.2.09 09:58

ahoj, buď ráda že se vyspíš, kdyby měl hlad tak si řekne a pokud příbývá tak není co řešit, já jsem kojila 13× během 24hodin a i ted v 8 měsících kdy jsme skoro 4 měsíce na příkrměch tak si občas střihnem tu 10× po 24hod a někdy v noci co hodinu a půl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
26.2.09 10:58

já se včera ptala Dr, a je to v pořádku. Přibývá, tak perj mužu kojit i 4 krát, když mu to bude stačit :lol: . Ale my zustaneme u tech 5- 6 kojo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová