Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
10 dní po aplikaci pregnylu, 9DPO ráno byl již TT sněhobílý, z odpolední moči viditelný duch. Máte někdo zkušenost, zda-li pregnyl může ještě v těle kolísat?
Spíš byla moč jinak koncentrovaná. V těle hladina nekolísá, ale průběžně klesá (pokud nedojde k otěhotnění, to začne hcg zase stoupat)
Mám stejnou otázku. 10 dní od ovitrelle, to stejně co pregnyl. Ráno skoro bily test, nevyfotitelny duch. Vzhledem k nevolnostem a tomu, že chceme večer na zábavu jsem si po cca 10 hodinách dělala teď další test. A ten je silnější, duch lze pěkně vyfotit. Ranní moc byla jistě silnější, na WC jsem v noci nesla. Tě dne to po cca 2-3 hodinách. Otázka zní, proč? Proč ráno test detekuje téměř žádné hcg a teď detekuje vyšší hladinu?.
Zvrchu včera, druhý dnes ráno, spodní teď. Mam koláž i ranního mokrého a teď mokrého, vrchní teď, spodní ráno, rozdíl je prostě vidět.
10 dní po aplikaci pregnylu, 9DPO ráno byl již TT sněhobílý, z odpolední moči viditelný duch. Máte někdo zkušenost, zda-li pregnyl může ještě v těle kolísat?