Kolísání pregnylu

Anonymní
17.3.16 15:28

Kolísání pregnylu

10 dní po aplikaci pregnylu, 9DPO ráno byl již TT sněhobílý, z odpolední moči viditelný duch. Máte někdo zkušenost, zda-li pregnyl může ještě v těle kolísat? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
17.3.16 15:45
@Anonymní píše:
10 dní po aplikaci pregnylu, 9DPO ráno byl již TT sněhobílý, z odpolední moči viditelný duch. Máte někdo zkušenost, zda-li pregnyl může ještě v těle kolísat? :think:

Spíš byla moč jinak koncentrovaná. V těle hladina nekolísá, ale průběžně klesá (pokud nedojde k otěhotnění, to začne hcg zase stoupat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
4.6.22 17:07

Mám stejnou otázku. 10 dní od ovitrelle, to stejně co pregnyl. Ráno skoro bily test, nevyfotitelny duch. Vzhledem k nevolnostem a tomu, že chceme večer na zábavu jsem si po cca 10 hodinách dělala teď další test. A ten je silnější, duch lze pěkně vyfotit. Ranní moc byla jistě silnější, na WC jsem v noci nesla. Tě dne to po cca 2-3 hodinách. Otázka zní, proč? Proč ráno test detekuje téměř žádné hcg a teď detekuje vyšší hladinu?.
Zvrchu včera, druhý dnes ráno, spodní teď. Mam koláž i ranního mokrého a teď mokrého, vrchní teď, spodní ráno, rozdíl je prostě vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí