Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamarádka mi jednou řekla, že na dovolený jedla pořád kukuřici a za týden přibrala něco přes 5 kilo. Je pravda, že kukuřice to může udělat? Vážím 45 kilo při 160 cm (20 let). Už strašně dlouho chci nabrat, ale nejde to a to jím pořád, pořád mám něco v puse. Doktorka mi řekla, že mám takhle nejspíš nastavený metabolismus, ale přeci aspoň ty tři kila nějak nabrat jít musí. Mám z toho depky. Takže kukuřice? A nějaké jiné tipy? ![]()
@valetyna No a nezkoušelas někdy nabrat posilováním, jakože svaly?
@entropy píše:
@valetyna No a nezkoušelas někdy nabrat posilováním, jakože svaly?
Zkoušela, sice jenom měsíc, ale ani půl kilečka navíc, A nemám na cvičení vůbec čas. A navíc nemůžu posilovat většinu cviků ze zdravtních důvodů
Glukozo-frukt. sirup se taky dělá z kukuřice. Ale takovou cestou, že už to kukuřici tedy moc nepřipomíná. Myši po něm tloustnou ukázkově. Ale je to ten nezdravý typ obezity.
@entropy píše:
Glukozo-frukt. sirup se taky dělá z kukuřice. Ale takovou cestou, že už to kukuřici tedy moc nepřipomíná. Myši po něm tloustnou ukázkově. Ale je to ten nezdravý typ obezity.
@entropy píše:
A čím se tak normálně živíš? @valetyna
s tím že je to nezdravé souhlasím, jen tam čtu, že je vede k obezitě, tloustne řicho a tak… Jsem student, denně dojíždím a jsem doma až večer
@valetyna hehe, já myslela jako jídlo, co jíš?
Nezpochybňuji, že nemáš čas posilovat ![]()
@entropy píše:
@valetyna hehe, já myslela jako jídlo, co jíš?Nezpochybňuji, že nemáš čas posilovat
já myslela že tím slovem živíš myslíš práci
jím všechno možný, a po každý když někam jdu tak mám jídlo sebou v kabelce ![]()
A tak nasim sa prasiatka po kukurici pekne gulatili… aj sliepocky na kukurici boli po osklbani peknucke, zltucke… aj sadla sa z nich natopilo ![]()
A moje decka po kukuricnej diete v lete mali v plienkach just to, co ostavalo za slepicami ![]()
@valetyna píše:
já myslela že tím slovem živíš myslíš práci![]()
jím všechno možný, a po každý když někam jdu tak mám jídlo sebou v kabelce
Ja sa zivila slaninou opekanou na sucho pekne o polnoci, za studentskych cias… a mala som krasnych 45 kil, len ma do truhly polozit ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja sa zivila slaninou opekanou na sucho pekne o polnoci, za studentskych cias… a mala som krasnych 45 kil, len ma do truhly polozit
Bych tě nejradši…
(samozřejmě závidím až na půdu
)Tyhle typy miluji, to já si ji dát jen jednou, tak už to na mě poznáš
.
@Lucie008 píše:
Bych tě nejradši…(samozřejmě závidím až na půdu
)Tyhle typy miluji, to já si ji dát jen jednou, tak už to na mě poznáš
.
Každy to ma jinak, Nekdo pribira starsne rychle a nekdo ne. Ale dle meho nazoru je pribrat mnohokrat tezsi nez nez hubnout ![]()
@Gosi píše:
Zkus a uvidíšale docela by mě to překvapilo…
Mě by to hodně zajímalao
navíc je kukuřice moc chutná ![]()