Koloboty

3138
15.4.09 20:59

Koloboty

Ahoj, nevedela jsem kam dat tema..tak teda sem..nezkousela jste nekterá koloboty?Strašně mě to láká, protože se ted trochu bojím jezdit na bruslích..vím že toto je neco jinyho..nemáte je někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10016
15.4.09 21:58

Osobni zkusenost nemam,ale koupila jsem je dceri,ktera jezdi na bruslich v pohode,ale s kolobotama si malem rozbila kokos :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
15.4.09 22:16

Hele, myslim, ze brusle jsou urcite urcite lepsi. Jestli to zamyslil na sport nebo alespon na trochu pohybu, tak na to koloboty urcite nejsou (jestli myslis to co ja. Boty, ktere maji kolecko v pate). Nejsou moc rychle a jsou na to se jen sem tam sklouznout. Jinak jsou na chozeni. A taky jsem na nich jeste nikdy nevidela dospeleho cloveka. Jen deti. Pises, ze se TED bojis na brusle. To proto ze jsi tehotna? V tom pripade bych nestoupala jak na brusle tak ani na ty koloboty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.4.09 23:09

KOLOBOTY NEJSOU NA JEŽDĚNÍ ALE NA OBČASNÉ SKLOUZNUTÍ,TAKY JSEM TO VIDĚLA JEN U DĚTÍ A URČITĚ BYCH SI JE NEKUPOVALA,PŘIJDE MI TO JAKO VYHOZENÝ PENÍZE ZA TO ŽE SE DVAKRÁT SKLOUZNEŠ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
16.4.09 00:14

No, pokud mas na botech pridelana kolecka (jdou odendavat - tedy na tech, co maji segry jo), tak se v nich blbe chodi… Segre i jejimu priteli je skoro 28 let a chodi si na nich zajezdit jako na koleckovych bruslich. Rozhodne nejsou jen pro obcasne sklouznuti a da se na nich jezdit pekne rychle… A taky se na nich daji delat psi kusy. Ale rekla bych, ze je to nebezpecnejsi nez brusle… :o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
16.4.09 09:30

Na For Kids dcera zkoušela kolečka, která se připnou na boty k patě a máte z každé strany paty kolečko, takže širší „rozvor“ a člověk by řekl, že to bude stabilní, ale vůbec to není žádná sranda a přestože pán od stánku se jí to snažil naučit, tak s tou naší neuspěl, takže jsme to vzdali a kolečka i přes protesty nekoupili. Myslím, že boty, kde je uprostřed paty kolečko jedno, budou ještě horší. Ale zase holčička před námi se na tom skoro naučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.4.09 18:07

no ja ani nevim jak jsem to myslela..ne jako sport..spis jako kdyz du s kocarem tak kdyz by byl mirnej sklon, ze bych to jako rozjela..:D no ale asi je to kravina..dnes uz jsem malem nabalila brusle, ale nakonec jsem je nevzala, nemam jeste odvahu..ale brusle taky neberu jako sport..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová