Kolonoskopie - uklidňující injekce, analgosedace a celková narkóz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65486
12.3.24 13:24
@Petula306 píše: Více

Tohle maji na strankach
Endoskopické výkony lze provádět, dle přání odesílajícího lékaře nebo na přání pacienta, v analgosedaci nebo celkové anestezii za přítomnosti anesteziologa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2294
12.3.24 14:08

Úplně v pohodě slabá uklidňijící injekce, při zasouvání kolonoskopu to dvakrát zabolelo „v zatáčkách“ když si Dr. přifoukla vzduch, bolest jak při silnějším průjmu, zbytek vyšetření bez jakékoli bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
12.3.24 21:00

Byla jsem bez jakékoli medikace a nijak to nebolelo. Je to spíš jen nepříjemné, když do tebe pouští ten vzduch a prostě máš v sobě něco, co tam normálně nepatří. Ale bolest jsem teda necítila vůbec, a to odebírali i vzorky. Takže po vyšetření jsem mohla pěkně po svých odejít domů, narozdíl od těch, co chtěli nějaké oblbováky a vozili je tam pak na lehátkách, než se proberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2294
13.3.24 07:18

@Enitka Tak za mě, nepříjemnosti spojené s kolonoskopií jsou upřímně úplnou prkotinou proto té jistotě vědět, že má člověk tlusté střevo v pořádku. Jse země s jednou z nejhorších statistik v této oblasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
13.3.24 07:46
@LadaSva píše: Více

No přesně. Jako není to nějaké extra příjemné vyšetření, ale jsou i mnohem horší a jednou za čas se to dá v pohodě vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
3.3.25 12:15

@Veronika 692 Zakladatelko, jak jste se rozhodla a jaké to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí