Kombinace barevneho oblečení

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
871
10.11.21 05:01

Kombinace barevneho oblečení

Ahoj dámy, zajímalo by mě vaše estetické vocko. Letos jsem se úplně „pomatla“ a místo černé a šedé zaplnila svůj šatník barvami - dominuje horcicova, červená a staroruzova. Mám v těchto barvách vše - od kabelky přes roláky, po šaty, kabát, doplňky. Ale jak moc jednu barvu použít v jednom outfitu? Nechci to přehánět, ale zase když už ty ladící věci mám, tak je škoda je nevzit… Takze např. nosím rolák, kabát, kabelka, šála v jedné barvě, zbytek docerna atd. Je to ok? Jak na vás působí, když je zenska oblečená převážně do jedné barvy, vyjma černé? Co vy, jak jste odvážné? Klidně hoďte i fotky (bez hlavy). Myslím, že nemám úplně špatný vkus, ale netuším, jak to působí na okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20858
10.11.21 05:51

Pro barvoslepeho chlapa… Co je sakra „staroruzova“ barva zač? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
10.11.21 05:58

@Cenarius To je nevýrazná růžová… něco jako pudrova… :lol: Taková ta barva pro nás, starý. Házu obrázek, ale ty to asi stejně nevidíš, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
10.11.21 07:27

Místo černé a sedě barvy? Jakoze jsi chodila vážně jen cernoseda? :lol: Já mám v šatníku malo černých věci, jen par kousku, děsivých rovněž, a zbytek jsou barvy :lol: nebo to má aspoň barevný vzor. Jediná barva, kterou nemám, je fialová, tu vážně nemám rada.

No ale k věci, obecně horcicova funguje dobre i s vinovou, běžné se spolu kombinují, jenže kombinovat věci není jen o těch barvách, což asi vis :lol: kazda z těch barev bude fungovat s černou, šedou, bílou, modrou, bezovou i hnědou, klidně i s různými vzorovanymi věcmi, které třeba obsahují ten odstín. Vlastně bych si je uměla představit i v kombinaci se žlutou, zelenou typu khaki i s červenou :lol:

Pokud to nechceš všechno mít úplně jednolité, je prave fajn občas sáhnout po nějakém vzoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
10.11.21 09:17

Miluju barvy, takže za mě super :dance: Téměř nic černého nemám.

Příspěvek upraven 12.11.21 v 06:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
10.11.21 09:29

Na mě už je kabát, kabelka, šála v jedné barvě moc. Osobě bych volila černý kabát + barevné doplňky. Nebo naopak barevný kabát a k tomu nějaké neutrální doplňky. Ale chtělo by to fotku, jak to vypadá reálně.

• Citovat
  • Upravit
2031
10.11.21 09:37

Mně se hrozně líbí barevné kombinace, ráda se podívám. Sama ale nosím nudně neutrální, protože se mi barvy vždy rychle omrzely a líp se to kombinuje. Navíc celkově mám asi nudnější styl. Na druhou stranu, kromě té červené je jmenovaný zbytek vlastně docela neutrální :) Mám ráda kombinace starorůžové a béžové/hořčičné/hnědé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
10.11.21 21:57
@Fiducia píše:
Miluju barvy, takže za mě super :dance: Téměř nic černého nemám. Takhle čumíme s batoletem na slepice :mrgreen:

Co? Jsem ale vůbec nepochopila tvoji fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
11.11.21 07:53
@Zeoli píše:
Co? Jsem ale vůbec nepochopila tvoji fotku

Mě to nevadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13117
11.11.21 08:49

Zůstala bych u černé a šedé a vždy ten monolit rozbila nějakým tím kouskem. Černý rolák, černé kalhoty, horcicovy kabát a horcicove boty, šála černo horcicova - vzor…
Starorůžovou bych kombinovala s šedou… Možná i černá ( šedá jako stupeň černé) a k tomu výrazná barva… Zase ať nejsi jak klaun…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
14.11.21 13:23
@Fiducia píše:
Mě to nevadí :mrgreen:

No nejsem sama, co nechape. Tak to sem priste nedavej, kdyz je ti potom zatezko mi normalne odpovedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
14.11.21 14:53
@Zeoli píše:
No nejsem sama, co nechape. Tak to sem priste nedavej, kdyz je ti potom zatezko mi normalne odpovedet.

Nikde nevidím otázku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13117
10.1.22 21:18

Oživuji… ;)
Co se hodí k projmuté dámské tmavší džínové košili? :think:
Dostala jsem ji od kamarádky, sluší mi, ale není to můj styl, tak nevím co k ní. Kombinace s džínama mi přijde divná… Tak co béžové nebo černé kalhoty? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková