Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj dámy, zajímalo by mě vaše estetické vocko. Letos jsem se úplně „pomatla“ a místo černé a šedé zaplnila svůj šatník barvami - dominuje horcicova, červená a staroruzova. Mám v těchto barvách vše - od kabelky přes roláky, po šaty, kabát, doplňky. Ale jak moc jednu barvu použít v jednom outfitu? Nechci to přehánět, ale zase když už ty ladící věci mám, tak je škoda je nevzit… Takze např. nosím rolák, kabát, kabelka, šála v jedné barvě, zbytek docerna atd. Je to ok? Jak na vás působí, když je zenska oblečená převážně do jedné barvy, vyjma černé? Co vy, jak jste odvážné? Klidně hoďte i fotky (bez hlavy). Myslím, že nemám úplně špatný vkus, ale netuším, jak to působí na okolí.
Pro barvoslepeho chlapa… Co je sakra „staroruzova“ barva zač? ![]()
@Cenarius To je nevýrazná růžová… něco jako pudrova…
Taková ta barva pro nás, starý. Házu obrázek, ale ty to asi stejně nevidíš, ne? ![]()
Místo černé a sedě barvy? Jakoze jsi chodila vážně jen cernoseda?
Já mám v šatníku malo černých věci, jen par kousku, děsivých rovněž, a zbytek jsou barvy
nebo to má aspoň barevný vzor. Jediná barva, kterou nemám, je fialová, tu vážně nemám rada.
No ale k věci, obecně horcicova funguje dobre i s vinovou, běžné se spolu kombinují, jenže kombinovat věci není jen o těch barvách, což asi vis
kazda z těch barev bude fungovat s černou, šedou, bílou, modrou, bezovou i hnědou, klidně i s různými vzorovanymi věcmi, které třeba obsahují ten odstín. Vlastně bych si je uměla představit i v kombinaci se žlutou, zelenou typu khaki i s červenou ![]()
Pokud to nechceš všechno mít úplně jednolité, je prave fajn občas sáhnout po nějakém vzoru.
Miluju barvy, takže za mě super
Téměř nic černého nemám.
Příspěvek upraven 12.11.21 v 06:24
Na mě už je kabát, kabelka, šála v jedné barvě moc. Osobě bych volila černý kabát + barevné doplňky. Nebo naopak barevný kabát a k tomu nějaké neutrální doplňky. Ale chtělo by to fotku, jak to vypadá reálně.
Mně se hrozně líbí barevné kombinace, ráda se podívám. Sama ale nosím nudně neutrální, protože se mi barvy vždy rychle omrzely a líp se to kombinuje. Navíc celkově mám asi nudnější styl. Na druhou stranu, kromě té červené je jmenovaný zbytek vlastně docela neutrální
Mám ráda kombinace starorůžové a béžové/hořčičné/hnědé.
@Fiducia píše:
Miluju barvy, takže za mě superTéměř nic černého nemám. Takhle čumíme s batoletem na slepice
Co? Jsem ale vůbec nepochopila tvoji fotku
@Zeoli píše:
Co? Jsem ale vůbec nepochopila tvoji fotku
Mě to nevadí ![]()
Zůstala bych u černé a šedé a vždy ten monolit rozbila nějakým tím kouskem. Černý rolák, černé kalhoty, horcicovy kabát a horcicove boty, šála černo horcicova - vzor…
Starorůžovou bych kombinovala s šedou… Možná i černá ( šedá jako stupeň černé) a k tomu výrazná barva… Zase ať nejsi jak klaun…
@Fiducia píše:
Mě to nevadí
No nejsem sama, co nechape. Tak to sem priste nedavej, kdyz je ti potom zatezko mi normalne odpovedet.
@Zeoli píše:
No nejsem sama, co nechape. Tak to sem priste nedavej, kdyz je ti potom zatezko mi normalne odpovedet.
Nikde nevidím otázku ![]()
Oživuji… ![]()
Co se hodí k projmuté dámské tmavší džínové košili? ![]()
Dostala jsem ji od kamarádky, sluší mi, ale není to můj styl, tak nevím co k ní. Kombinace s džínama mi přijde divná… Tak co béžové nebo černé kalhoty? ![]()