Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat jestli se dají kombinovat kuponky z DM?
Mám 20% slevu na celý nákup (z 200b knížky) a chtěla bych jí uplatnit i s ostatními kuponky ze stejné knížky (na konkrétni výrobek) + s kuponky z baby programu (např. pleny)…
Bude to na pokladně fungovat?
Děkuji za všechni odpovědi ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já běžně dávám 10% slevu na celý nákup a k tomu hromadu kuponků na příslušné věci. Zrovna naposledy mě pokladní přímo i vyzvala k tomu, jestli mám ještě slevu na celý nákup ![]()
Holky, zeptám se vás, mám úplně první knižečku z DM pro těhulky, a nakupuju už dost věcí pak pro mimi, kosmetiku drogerku a tak.. po porodu prý dostanu novou knížečku, tak nevím, jestli s nějakýma věcma nepočkat až po porodu, netuším, co v těch dalších knížečkách je za slevy. Dáte mi prosím nějaký příklad, co třeba kupujete pro malé a nač tam ty slevy jsou?
moc vám děkuju!!
kači31 píše:
Holky, zeptám se vás, mám úplně první knižečku z DM pro těhulky, a nakupuju už dost věcí pak pro mimi, kosmetiku drogerku a tak.. po porodu prý dostanu novou knížečku, tak nevím, jestli s nějakýma věcma nepočkat až po porodu, netuším, co v těch dalších knížečkách je za slevy. Dáte mi prosím nějaký příklad, co třeba kupujete pro malé a nač tam ty slevy jsou?
moc vám děkuju!!
mrkni sem do diskuze https://www.emimino.cz/…ponku-48590/ Tam holky nabízejí, co mají a a nevyužijí. Většina toho je právě z těchto slevových knížek (poznáš to tak, že platnost bývá do konce června, u těch ostatních knížeček je platnost mnohem kratší).
Jinak k dotazu zakladatelky: dá se kombinovat sleva na jednotlivý produkt se slevou na celý nákup (pokud to na kuponku není napsané jinak). Nedaji se kombinovat slevy na celý nákup vzájemně ani slevy na jednotlivé produkty vzájemně.
Ywett, děkuji
já jsem se lekla, protože na zadní straně kuponků je uvedeno, že se slevy nedají sčítat, ale taky jsem věděla, že to takto někdo kombinuje, tak jsem si nebyla jistá…
Už je to tedy nějaká doba, ale dobře si pamatuju, že tu knížku „po porodu“ dostaneš tak někdy na konci šestinedělí. Než se dokopeš k tomu, dát jim vědět o miminku (rodný list), než ti to oni pošlou…
Takže ty věci, který potřebuješ HNED po porodu, tak klidně kup. Anebo zkus vyměnit nějaké kuponky.
michellle píše:
Ywett, děkujijá jsem se lekla, protože na zadní straně kuponků je uvedeno, že se slevy nedají sčítat, ale taky jsem věděla, že to takto někdo kombinuje, tak jsem si nebyla jistá…
Tam je ale uvedeno, že se nesmí sčítat s dalšími slevy na celý nákup, ne? (nebo s dalšími slevami na jeden výrobek)
Kači, jsou tam nějaký slevy na dudlíky Nuk, na dudlík Mam, taky na lahvičku Mam, potom na plenky Huggies Newborn s org. bavlnou, Pampers New Baby (zelené), Pampers Premium Care (bílé), plenky Babylove 1 a 2, něco z kosmetiky taky (Sebamed, Alverde, Nivea), vlhčené ubrousky megapack Babylove a Huggies, vlhčené ubrousky Hipp, potom na prsní vložky Babylove a Johnsons a kojící čaje Teekane a potom ještě pro děti už na příkrmech nějaký Hamánky skleničky a tak ![]()
Ještě k tomu kombinování slev - bez problémů jsem zkombinovala slevu na produkt (pleny), slevu na nejdražší výrobek (padlo to zase na ty pleny) a slevu na celý nákup.
Taky jsem ale (jedinkrát) narazila na pokladní, která mi nechtěla ty kuponky najednou vzít. Pokladní systém s tím ale problém nemá.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat