Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zuzi: já mám leták.v té Ostravě to je tento týden,už od pondělka,obávám se,že dnes už to bude pasé..
Jinak klučičí má tmavohnědé kalhoty a světlemodrou bundu a v podpaží jsou takové jako kostičky hnědo-modré,ale to je jen takový designový detailek.
BEF diky moc,dneska jsem tam byla a u nas je jeste maji!ja ji zatim nebrala,zalibila se mi na Kubu TOPOLINO,tak vaham…ale jsou krasne a skvele vypracovane!
tak kombinezky budou v carefuru kolem 29.9 dneska jsem to zjištovala
taky jsem na vážkách, jakou velikost letos. vloni jsem koupila 98/104, byla mu v+tší, ale dalo se to.. letos potřebuju ještě jednu, jde do školky, hrozně vyrostl, ta 98/104 mu je tak akorát.. asi budu muset zajet na čerňák, jetsli je třeba ještě mají… a zkuist to..
vypadají fakt krásně!!! líp, jak vloni..
fakt nemáte nikdo fotku té klučičí? pls??
Chtěla jsem se zeptat, zda Tchibo prodává i kombinézy na větší děti - Terka 3roky 4měs. a nosí většinou tak vel.104-110. Nemáte někdo zkušenost, nebo tip na vhodné zimní teplé,odolné,nepromokavé oblečení do školky i do města???
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám 2 kluky, kterým bude na vánoce rok a půl. Bude nám kombinéza 3v1 ve vel. 86/92 nebo prodávají i vel 80/86? Moc se mi tyto kombinézky líbí a připadají mi velmi praktické. Děkuji.
Nataša píše:
taky jsem na vážkách, jakou velikost letos. vloni jsem koupila 98/104, byla mu v+tší, ale dalo se to.. letos potřebuju ještě jednu, jde do školky, hrozně vyrostl, ta 98/104 mu je tak akorát.. asi budu muset zajet na čerňák, jetsli je třeba ještě mají… a zkuist to..
vypadají fakt krásně!!! líp, jak vloni..
fakt nemáte nikdo fotku té klučičí? pls??
Už je asi pozdě, ale na Čerňáku jem byla minulý týden a tam už je měli, ale ty větší velikosti byly pryč (max 74). Takže tam ne. Myslím, že od příštího úterý by mohly být u nás v Bohnicích.
No to právě hlídám jako ostříž
. Psala jsem do Tchiba mail a bylo mi odpovězeno, že nemůžou sdělovat plánování produktů, ale že je těší zájem
.
Na Černém Mostě už je měli dávno (otázkou je, jestli všechny velikosti), u nás třeba je přesně to, co na netu. Takže to dopředu asi moc nezjistím. Někdo tu psal, že by měly být od 27.9. ![]()
hkac píše:
No to právě hlídám jako ostříž. Psala jsem do Tchiba mail a bylo mi odpovězeno, že nemůžou sdělovat plánování produktů, ale že je těší zájem
.Na Černém Mostě už je měli dávno (otázkou je, jestli všechny velikosti), u nás třeba je přesně to, co na netu. Takže to dopředu asi moc nezjistím. Někdo tu psal, že by měly být od 27.9.
jojo,pak když to uveřejní,tak tam hned mají poznámku,že je to vyprodáno
odkud mají holky ty informace? ![]()
petulka28: Malý bude mít v říjnu rok a půl a máme velikost 86/92. Je fakt, že bunda je o něco větší, ale zima je dlouhá. Takže spíš záleží, jak máš velké kluky.
My nejsme žádní obříci. ![]()
MisaHanuska: Moc děkuji za odpověď
. Nemám možnost si kombinézky někde vyzkoušet, tak to mám složitější. U nás bude zima déle, jsme z hor, takže ještě jednou děkuji a teď už je jen sehnat na netu! ![]()