Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak už několik týdnů netrpělivě vyhlížím, až budou kombinézy na netu, dneska ráno se tam konečně objevily (včera ve 22h to tam ještě nebylo) a hned v online obchodu vyprodáno
.
JAK JE TOHLE MOŽNÉ???
Holky, fakt je to na Čerňáku v nabídce už teď? Kdybych tam vyrazila zítra, byly by ty dětské boty? Nevíte, jaké jsou?
hkac píše:
Tak už několik týdnů netrpělivě vyhlížím, až budou kombinézy na netu, dneska ráno se tam konečně objevily (včera ve 22h to tam ještě nebylo) a hned v online obchodu vyprodáno![]()
![]()
.JAK JE TOHLE MOŽNÉ???
To jsem přesně čekala,že to tak bude!Uvidím,jestli jí uvidím v obchodě ![]()
Pochybuju. Já tam byla minulý týden, kombinézy tam měli už hodně probrané. A vzhledem k tomu, že ty boty jsou ve stejné akci, tak by to byla klika, kdyby byly. Ale co můžu doporučit, tak si tam zavolat. Na stránkách tchibo.cz jsou prodejny a u nich i tel. čísla.
Přišla mi odpověď na můj mail (psala jsem, jak mě to ráno zklamalo a jak je to možné, že to má být dopředu a přitom to je hned vyprodané, ještě dřív než je to na prodejnách) a už mi přišla odpověď. Prý už je to vyprodané a nemůžou mi říct, kdy a kde a jestli vůbec budou ještě k dostání
.
Volat jsem zkoušela, ale nikdo nebral.. Ještě zkusím, dík. Na netu mají modré a hnědé boty, hnědé vyprodané, modré ještě jsou ty malé. Ale jaký je v nich rozdíl?
Takže pokud na ně někde náhodou přímo nenarazím, kašlu na milé tchibo a koupím jinou. Třeba budu mít kliku jak před 2 lety - náhodou jsem se stavila v Intersportu a měli zrovna dětské lyžařské kombinézy zlevněné z 2,5tis Kč na necelých 600Kč
. Koupila jsem nejmenší velikost (98, ve skutečnosti je o dost větší) a Anežka je ještě teď. Ovšem taktak, takže předpokládám, že do zimy nevydrží.
Tak to nevím. Já jsem na tom Čerňáku žádné boty neviděla, ale vůbec jsem je nehledala, šla jsem tam jen na ty kombinézy.
Holky, já jsem to nakonec vyřešila koupí starší na MMB a je fakt super. Takže jestli toužíte po těchto vychytaných 3v1 z TCM, tak tam mrkněte. ![]()
Jenže já potřebuju tu největší velikost, a ta tam není
. Sleduju i aukro.
hkac, na prodejnách by měly být příští týden, leda zkusit někde, jestli by jí nedali stranou.. Je to hrozný
Hold každý ví, jak jsou super.. Já mám Topolino od loňska, ale příště možná taky půjdu do této - pokud se na nás dostane teda ![]()
tak mam pocit že mame letos smulu do Ov vubec nedorazili v ketaku maji napsano že jsou momentalně nedostupné myslím tim carefur v shopinu byli nekdy prvni tyden v zaři to by mě ovšem jěště ani nenapadlo kupovat kombynezu nejhorši je že v těch obchodech sami nevií jestli ještě přijdou tvrdi že snad možná ![]()
Holky, ptala jsem se v pondělí v jedné prodejně Tchibo a měly by být v týdnu od 11.10.