Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mamči, nevíte kdy zhruba prodává Tchibo ty zimní kombinézy(bunda a oteplováky?) a kolik stojej?..
jo jo tak nějak to bylo a bylo to pár korun nad tisícovku..
já jí koupila na MMB použitou a byla jak nová.. za nižší cenu..
![]()
a jen a jen doporučuju!!!! teplá… vychytaná! bomba!!!
snad nám ještě letos bude!
Tchibo na Černém Mostě má veškeré zboží s měsíčním náskokem oproti jiným obchodům,a zimní oblečení se tam zatím neobjevilo,takže v září na krámech určitě nebude.
Třeba příští týden tam budou oblečení pro děti do školy,různé podzimní vesty,bundy atd.
Tak hlásím,že mám katalog Tchiba na příští týden pro prodejny Praha Černý Most a Avion shopping park Ostrava (ostatní Tchiba za měsíc)
a mají kombinézy 3v1! holčičí růžovo-fialová,a klučičí světlemodro-hnědá (to je naprosto vyvedená barevná kombinace!!) Cena 999,–
A také mají kotníčkové termoboty za 499,–
Já jen nevím,jakou koupit velikost,dcera bude mít v zimě 2roky,ted začíná nosit velikost 92,ale tady mají velikost 86/92 nebo pak až 98/104
![]()
befana píše:
Já jen nevím,jakou koupit velikost,dcera bude mít v zimě 2roky,ted začíná nosit velikost 92,ale tady mají velikost 86/92 nebo pak až 98/104![]()
Měla by Vám stačit ta menší velikost 86/92. Kupovala jsem kombinézu TCM už třikrát a vždy byla větší. Předloni ji dokonce syn nemohl nosit, protože v ní doslova plaval, tak ji měl o rok později ![]()
verusle píše:
Mamči, nevíte kdy zhruba prodává Tchibo ty zimní kombinézy(bunda a oteplováky?) a kolik stojej?..
A jak jsi se dozvěděla,že bude něco takového v prodeji?
Petta píše:
Moc hezká. A co ta velikost, sedí?
Vzala jsem tu 86/92 a zvlášt bunda je zatím obří
Tak snad v zimě to už nebude tak strašný.
befana píše:Petta píše:Vzala jsem tu 86/92 a zvlášt bunda je zatím obří
Moc hezká. A co ta velikost, sedí?Tak snad v zimě to už nebude tak strašný.
Vidím, že ani letos nezklamali a velikosti jsou větší než jinde
Tak buď ráda, že jsi nebrala tu větší, ta by jí byla akorát nejdřív za 2 roky ![]()
holky nevíte někdo jak bude vypadat klučičí?
kdo máte leták, kde psali že bude v Ostravě Avionu v týdnu, nevíte přesně den??kuji ![]()