Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Chtěla bych se zeptat těch co mají běžný účet u KB,jestli neví,když od této banky máte již půjčku kterou splácíte,jestli si můžete vzít druhou od nich??
Záleží na tom, na kolik tu první půjčku máš. Pokud na méně než 300 tis., tak ano.
Přesně tak, oni mají limit tuším 300 000,–.Do toho se počítá jak kreditní karta, tak půjčka, tak „kontokorent“ (neví, jak se tomu říká u nich).Tzn.budeš mít půjčku 150 000,–, kreditku 30 000,– a účet do minus 10 000,–, dává ti to dohromady 190 000,– a měli by ti ještě půjčit eventuelně 110 000,–…
xangel87 píše:
Přesně tak, oni mají limit tuším 300 000,–.Do toho se počítá jak kreditní karta, tak půjčka, tak „kontokorent“ (neví, jak se tomu říká u nich).Tzn.budeš mít půjčku 150 000,–, kreditku 30 000,– a účet do minus 10 000,–, dává ti to dohromady 190 000,– a měli by ti ještě půjčit eventuelně 110 000,–…
twl.. když mám kontokorent, a jsem v mínusu, tak jak mi ještě banka může pujčit?? resp. jsem blbej dost na to, když vím, že jsem na ůčtu v mínusu, abych si vzal pujčku?? z čeho to budu splácet?? provident?
lopata píše:xangel87 píše:twl.. když mám kontokorent, a jsem v mínusu, tak jak mi ještě banka může pujčit?? resp. jsem blbej dost na to, když vím, že jsem na ůčtu v mínusu, abych si vzal pujčku?? z čeho to budu splácet?? provident?
no jak jinak, ze?
lopata píše:xangel87 píše:twl.. když mám kontokorent, a jsem v mínusu, tak jak mi ještě banka může pujčit?? resp. jsem blbej dost na to, když vím, že jsem na ůčtu v mínusu, abych si vzal pujčku?? z čeho to budu splácet?? provident?
Hele, to je mi člověče úplně jedno, z čeho to budeš splácet, já jen říkám, jak to u nich funguje ![]()
Přidám se tež… 3roky zpět jsem brala pujčku od KB, řádně splácim… Ted jsem druhý rok na rodič.dovče… Je možne, že by mi i tak dali druhou pujčku? S tou prvni už skoro finišuju… Jinak učet u nich mám ještě za dob studii, takže skoro devět let…