Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda někdo nemáte zkušenosti s půjčkou Via SMS,je to něco jako Ferratum,jen poplatky jsou nižší,ale žádost trochu složitější.A celkově asi výhodnější,díky za odpovědi.
Žádná půjčka není ,,výhodnější" a už vůbec ne ta, která má v názvu sms.
ježiši překvapuje mě, že se ještě pořád v dnešní době najdou lidi, kteří tomu věří ![]()
říkám že je to jako ferratum s kterým máme zkušenosti,je to prostě když třeba chybí člověku třeba 1000kč do výplaty tak vám je do 3hod pošlou na účet a do 21dnů to musíte zaplatit s poplatkem 250kč
Mishell píše: říkám že je to jako ferratum s kterým máme zkušenosti,je to prostě když třeba chybí člověku třeba 1000kč do výplaty tak vám je do 3hod pošlou na účet a do 21dnů to musíte zaplatit s poplatkem 250kč
no a přesně takhle si lidi dostávaj do dluhů
já teda nevim, ale řešit tisícovku
by nešlo půjčit si někde jinde? třeba od rodičů a bezúročně?
Do dluhů nespadnu když to včas zaplatím,už jsme si to brali několikrát a znám spoustu lidí okolo sebe co si od ferratumu pučujou,do dluhů se nedostanem když víme že to máme z čeho vrátit když pak přijde výplata ,takže díky za rady ale todle jsem vědět nepotřebovala ![]()
Promiň, já spíš myslím, že jsme tím všichni chtěli říct jedno. Proč zbytečně platit úroky? Proto to hledání jiných cest a možností, dluhy ty jsou na řadě až potom.
Třeba protože si rostě nemáme od koho nákou tisícovku půjčit,ani od nikoho známýho ani od nikoho z rodiny
Mishell píše:
Do dluhů nespadnu když to včas zaplatím,už jsme si to brali několikrát a znám spoustu lidí okolo sebe co si od ferratumu pučujou,do dluhů se nedostanem když víme že to máme z čeho vrátit když pak přijde výplata ,takže díky za rady ale todle jsem vědět nepotřebovala
Ne ty se do dluho dostaneš, protože si pujčíš, aby jste vyšli do výplaty, pak to vrátíš z výplaty a pak ti logicky ty vrácený peníze budou chybět a budeš zase muset pujčit.
Stane se to jednou za 3měsíce že nevyjdem třeba,takže si nepučujem furt dokola,to je snad naše věc,já sem zavedla diskuzi s dotazem jestli NEMÁ NĚKDO ZKUŠENOSTI S PŮJČKOU VIA SMS a neptala jsem se na žádný chytrý názory ![]()
ano, je to tvoje věc.. pokud tě to stojí jen těch 250 korun navíc za úroky při půjčce 1000 korun a nevadí Ti zaplatit 25% navíc za 2 týdny, nebo kolik, tak pak do toho jdi.. jen si pohlídej, aby jsi neplatila v konečné čístce víc, než těch 25%.. aby ti firma skrytě nezvyšovala poplatky- za posouzení úvěru, vstupní poplatek atd.. aby jsi v konečné sumě nezaplatila navíc třeba 500 korun… pak by to moc výhodné nebylo.
z via sms jsem spokojený žádne skryté poplatky jde knn´dykoliv prodloužit!!!
Ahoj,
nedávno jsem se dostala do problémů, protože mi zaměstnavatel neposlal výplatu, nakonec jsem čekala 3 týdny a potřebovala proplatit složenky a koupit jídlo, takže jsem zkusila tuhle půjčku a ještě ten den jsem měla peníze na účtě, docela bodlo, i když ty úroky nejsou malé nikde jinde jsem se penězům tak rychle dostat nemohla.
S pozdravem Anča ![]()
funguje to v pohodě
Já byl spokojený, žádné skryté poplatky, možnost prodloužit, peníze hned na účtě.
Zajimava diakuze, taky jsme v píp chlapovi neprisla vyplata, od rodiny si pujcit nemuzeme takze musim taky neco vymyslet co dal.