Půjčka Via SMS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
16.10.12 17:22

Tak tak některý rejpalky jsou fakt na pěst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
16.10.12 17:23
@baba1986 píše:
Tak tak některý rejpalky jsou fakt na pěst
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
16.10.12 17:30
@Mishell píše: :palec:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sehonka
13.3.13 13:52

doporučuji

Je to solidní půjčka, často mají středy poloviční úrok, mám jenom dobré zkušenosti, doporučuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2377
13.3.13 17:46
@sehonka píše:
Je to solidní půjčka, často mají středy poloviční úrok, mám jenom dobré zkušenosti, doporučuji :mavam:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
5.2.15 18:18

Teta má zkušenosti, jen ty úroky no… :roll:..chce si to porovnat i s jináma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.7.15 16:44

Peníze nepřijdou ihned, jak avizují!

Půjčky zde fungují OK, ve středu mají i slevy, ALE POZOR, pokud máte účet u ČSOB, tak vám přijdou peníze až DRUHÝ DEN, ačkoli avízují, že peníze již poslali. Ale samozřejmě platíte za půjčení i za den, kdy peníze ještě nemáte!! Prý s ČSOB zrušili kontakt a posílají to z jiné banky. Přitom před půl rokem to ještě fungovalo normálně, peníze byly ihned na účtě, připadá mi to účelové, naštvali mě… Jinde u Zaplo.cz, nebo CreditOn.cz to funguje, peníze máte ihned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
19.7.15 01:09

Ahoj,

založila jsem skupinu pro ty co jsou na tom opravdu hodně špatně s financemi.
Já mám monetálně cca 1000-1500 na měsíc na jídlo a drogerii a snažím se pomocí obálkové metody neutratit víc.
Na diskuzích tady člověk o sobě toho moc neřekne kvůli anonymitě a taky kvůli tomu, že se tady poslední dobou vyskytují hodně rejpavý lidé.

Cílem je skupiny, že bychom se po nějaké době mohli odtajnit a být upřímní a dávat si tipy a triky jak ušetřit, vydělat atd a časem třeba navázat přátelství.
Skupina je pro ty co opravdu otáčejí každou koruny a radši pojedou do tesca pro brambory v akci za 10kč než aby je koupily za 15 u vietnamce. Je to opravdu pro ty co skutečně nemají na jídlo a mají třeba dluhy a musí fakt do slova a do písmene počítat každou korunu. není to třeba pro manželé s jedním dítětem co si stěžují že mají „JEN“ 10 000 na měsíc…

Skupina se jemnuje EXTRÉMNÍ ŠETŘENÍ a je uzavřená. Nachází se ve skupinách dle témat a je uzavřená. pro žádost o vstup je třeba napsat něco o sobě a napsat jaký máte rozpočet a pro kolik lidí (abych nedávala do skupiny lidi co mají víc než dost atd)

Jinak kdo nechce do skupiny a jen pokecat a nebo se dozvědět více info může diskutovat v tomto tématu:

https://www.emimino.cz/…pina-232093/

Těšíme se na Vás :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.21 09:47

Hele od tehle společnosti bych si nikdy nepujcila už ani 1Kč. Jsou to nejhorší lichváři, který snad na českém trhu existují. Půjčili jsme si 40.000,– měsíčně splacim 11.000 a ubývá mi z dluhu jen 1000,–. Totální katastrofa! 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 Nikdy víc! Když si spočítam, ze už jsem jim jen tak darovala 50.000 za nic?! Tak to bych měla dluh dávno splacen. 👎 Nechápu, jak je možné, ze je něco takového vůbec legální.

• Citovat
  • Upravit
8.10.21 20:57
@Anonymní píše:
Hele od tehle společnosti bych si nikdy nepujcila už ani 1Kč. Jsou to nejhorší lichváři, který snad na českém trhu existují. Půjčili jsme si 40.000,– měsíčně splacim 11.000 a ubývá mi z dluhu jen 1000,–. Totální katastrofa! 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 Nikdy víc! Když si spočítam, ze už jsem jim jen tak darovala 50.000 za nic?! Tak to bych měla dluh dávno splacen. 👎 Nechápu, jak je možné, ze je něco takového vůbec legální.

Tak urcite :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.21 21:00
@Levandulová voda píše:
Tak urcite :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Klidně ti pošlu foto. Nemám s tím problem. 🤮 👎

• Citovat
  • Upravit
827
8.10.21 21:19
@Anonymní píše:

A ty jsi podmínky půjčky neznala? Nepodepisoval jsi úrokovou sazbu ve smlouvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.22 17:43

Rychlá půjčka online - https://movinero.cz S půjčkou jsem byl spokojený. Peníze jsem získal rychle bez zbytečného čekání a papírování.

Příspěvek upraven 21.12.22 v 10:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
1.12.22 17:47

Me by zajimalo, na co si pujcujete, kdyz mate potrebu si pujcovat z techto zdroju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel