Půjčka Via SMS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2377
2.11.11 08:47

S uzavírali jste s nimi už smlouvu?..Musí to být pokud přesáhnete 5000kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.11 22:58

Všechny krátkodobé půjčky od nebankovních institucí jsou lichva. :x Deklarovaný úrok je zpravidla měsíční, tak si ho vynásob 12× a máš roční úrokovou míru!. Nepůjčovat, pokud nejde o život! Dlouhodobé situace řešit třeba půjčkou na bydlení - úvěr ze stavebního spoření, hypotéka. Krátkodobě nepůjčovat. Beze všeho se lze obejít, toto je však cesta do pekel :cert: . Spíš si vylepši kladnou bilanci - co takhle brigáda, manžel druhá práce atd? To jsi asi taky slyšet nechtěla, ale myslíme to tady s tebou dobře, jinak bychom tím neztráceli čas. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
36
10.1.12 18:16

pres sms? a to ma byt jako co, nevim proc pouzivat takovyhle paskvilsky pujcky - co „nejjednodussi“ pro „uzivatele“ abysme nachytali kazdeho blba a co nejvic ho oskubali, tak to je :zed: Ale co, ze si jen vrsis dluh sama, tj kazde 3 mesice tratis 250Kc navic, tva blbost, postupne se to sescita pokud to mas takhle knopove a pristi rok si uz budes pujcovat kazdy druhy mesic a dal.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monikamonika
10.2.12 09:28

OD VIA SMS JSEM SI PŮJČILA UŽ ASI 5 KRÁT A I ČÁSTKU 5 000KČ VŽDY VŠECHNO PROBĚHLO V POŘÁDKU,KDYŽ ČLOVĚK VRÁTÍ TAK JAK MÁ NENÍ NIKDY PROBLÉM.sAMOZŘEJMĚ ŽE TY LIDI SI NEUVĚDOMUJÍ ŽE TŘEBA NEMAJÍ VŠICHNI TAK VELKOU A VELKORYSOU RODINU JAKO ONI.JÁ TAKÉ NEMÁM MOŽNOST NIKDE JINDE SI PŮJČIT NEŽ TADY A HLAVNĚ JSEM SINIKDY NEMUSEL APUČOVAT KAŽDÝ MĚSÍC TO JE BLBOST CO TADY PÍŠOU..NO JO HOLD PÁR LISÍ NEPOCHOPÍ ŽE NĚKTEŘÍ MAJÍ DĚTI A KDYŽ NEPŘÍJDE MATEŘSKÁ TAK JAK MÁ NIC JINÉHO NEZBÝVÁ ASI MIMINU NEBUDU VYSVĚTLOVAT ŽE NEDOSTANE NAJÍST TROŠKU BLBOST A PANÍ NEBO SLEČNA SE PTALA NA ZKUŠENOSTI S NÉ NA RADY…

• Citovat
  • Upravit
2377
10.2.12 09:41

Přesně tak.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Drupy
14.3.12 23:26

Povrchní,pokrytecké,hloupé arogatní reakce diskutujících

monikamonika píše:
OD VIA SMS JSEM SI PŮJČILA UŽ ASI 5 KRÁT A I ČÁSTKU 5 000KČ VŽDY VŠECHNO PROBĚHLO V POŘÁDKU,KDYŽ ČLOVĚK VRÁTÍ TAK JAK MÁ NENÍ NIKDY PROBLÉM.sAMOZŘEJMĚ ŽE TY LIDI SI NEUVĚDOMUJÍ ŽE TŘEBA NEMAJÍ VŠICHNI TAK VELKOU A VELKORYSOU RODINU JAKO ONI.JÁ TAKÉ NEMÁM MOŽNOST NIKDE JINDE SI PŮJČIT NEŽ TADY A HLAVNĚ JSEM SINIKDY NEMUSEL APUČOVAT KAŽDÝ MĚSÍC TO JE BLBOST CO TADY PÍŠOU..NO JO HOLD PÁR LISÍ NEPOCHOPÍ ŽE NĚKTEŘÍ MAJÍ DĚTI A KDYŽ NEPŘÍJDE MATEŘSKÁ TAK JAK MÁ NIC JINÉHO NEZBÝVÁ ASI MIMINU NEBUDU VYSVĚTLOVAT ŽE NEDOSTANE NAJÍST TROŠKU BLBOST A PANÍ NEBO SLEČNA SE PTALA NA ZKUŠENOSTI S NÉ NA RADY…

Taky jsem kdysi velkohubě tvrdil že bych si nikdy nepůjčil ani korunu natož nějakou půjčku přes sms.Během několika let jsem hoodně změnil názor něboť jsem si pujčil na auto a na další věci no a dost jsem se zadlužil a už mi mockrát pomohla malá výpomoc od rodiny nebo kámoše když jsem se dostal do mouze abych vyšel.SMS půjčku jsem ještě neškoušel.Chci jen skrátka říct že takové povýšenecké a povrchní názory že by jsi nikdo nepůjčil je čistá arogance a hloupost lidí kteří se zřjmě nedostali do nouze jako ostaní co zde píšou.Jen bych rád těmto lidem připoměl že V DNEŠNÍ DOBĚ SE MŮŽE DO DLUHŮ DOSTAT ÚLPNĚ KAŽDÝ.

• Citovat
  • Upravit
monikamonika
7.5.12 20:35

Ted by mě zajímalo jestli to mám chápat jako urážku na můj příspěvek nebo souhlas ?

• Citovat
  • Upravit
2377
7.5.12 20:39

řekla bych že souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monikamonika
7.5.12 20:42

No snad ano myslim si že na tom nic špatného nebylo a každá máma i člověk v nouzi co se nemá o koho finančně opřít s tím musí souhlasit :)

• Citovat
  • Upravit
2377
7.5.12 20:46

Přesně tak,takhle chytrý řeči maj asi jen boháči,ale i oni můžou jednou spadnout do s prominutím pěkných sra*ek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monikamonika
7.5.12 20:55

To určitě ano.To člověk vidí: byl bohatý a pak skončil na ulici. Bohužel někdy bohatý člověk znamená jen hamižnost a utrácení a následně skončí i hůř než ten na nižší úrovni…Přece se nebudu stydět za to že si musim občas půjčit peníze. Nemůžu za to že ostatní se na to koukají skrz prsty,ale proč protože můžou asi za někým jít a požádat o pomoc nebo jsou na tom lépe a nedokážou se do té situace vžít..

• Citovat
  • Upravit
2377
8.5.12 09:36

Právě,my taky nemáme za kým jít,občas si půjčit musíme,když je menší výplata.Platí se nájem,jídlo je drahé,máme mimčo to jsou taky 2000 měsíčně atd atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monikamonika
9.5.12 09:03

Přesně tak..Nevím jak jiné společnosti,ale já si od táhle půjčuji již půl roku mám podepsanou i tu rámcovou smlouvu a vše je v pohodě.Akorát se musí počítat stím že peníze musí být v ten dem kdy mají být a počítat s vyšším úrokem třeba tech 200-300 kš,,záleží na částce. :)

• Citovat
  • Upravit
Manunka
18.6.12 23:16

Ja jsem si od via sms pujcovala uz nekolikrat..a bez problemu. Dokonce pred datem splatnosti zavolaji a jste upozorneni, ze se blizi datum splatnosti. Dokonce maji akce, kdy zaplatite pouze polovinu uroku..Mame podepsanou ramcovou smlouvu, takze jsem si pujcila 8000 tisic, kdyz se nam rozbilo auto a celkove jsem vracela navic k castce jen 700 kc..Opravdu jsem rada, ze existuje nejake vychodisko a je kde si pujcit..protoze taky nemam rodinu, nebo zname, kam bych si sla pujcit..V dnesni dobe se placa pomalu kazdy, ale nekteri to zkratka nepochopi.

• Citovat
  • Upravit
352
19.6.12 00:40

Jestli ono není trochu lepší se zamyslet nad svými výdaji, že řešit že mi chybí tisícovka do výplaty a musím si půjčit.
Něco jako rezerva minimálně na 3 měsíce koukám moc nefunguje…
Jen ta dluhová spirála se rozjíždí naplno… Půjčit si litr a zaplatit za to 250Kč… to je síla. To už je lepší držet si někde kontokorent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel