Exekuce a účet na dítě

9649
28.8.11 20:16

Účet na dítě

Mam dotaz, kdyz je na matku exekuce, muzou obstavit i ucet, ktery matka zalozila synovi (7 let) a muze s nim disponovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
28.8.11 20:20
BaraDolezal píše:
Mam dotaz, kdyz je na matku exekuce, muzou obstavit i ucet, ktery matka zalozila synovi (7 let) a muze s nim disponovat???

Ne nesmi.Onehdy me to rikala pani na prepazce v poste snazila se abych zalozila ucet a rikala proc je vyhodny atd.Ze lidi co maji exekuci si posilaji penize na detsky ucet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
28.8.11 21:09

Ano,u nekterych bank muzou.Nedavno tady byla podobna diskuse,holky neverily,tak jsem zavolala do nahodne vybranych bank a je to tak.Zrovna u Postovni Sporitelny ano.

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
28.8.11 21:12

Tady mas starsi diskusi :wink: .

https://www.emimino.cz/…-dite-71173/

• Citovat
  • Upravit
5345
28.8.11 21:51

já si myslím že můžou, někde jsem o tom i četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
28.8.11 22:35

Ne nemuzou.. snad jen v pripade, ze si tam opravdu ulivas vetsi castky svych penez, pak je to mareni soudniho vykonu a sahnout ti na to muze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
29.8.11 05:54

do 18ti let dítěte Můžou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
29.8.11 07:21

Ano můžou! Pokud je matka jako oprávněná a zakládala účet, tak ano!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.8.11 09:05
Neprihlasena Jaruna píše:
Ano,u nekterych bank muzou.Nedavno tady byla podobna diskuse,holky neverily,tak jsem zavolala do nahodne vybranych bank a je to tak.Zrovna u Postovni Sporitelny ano.

Muzu se prosim zeptat, u kterych bank by tedy nemohli?

Jinak dekuji za odpovedi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
29.8.11 09:20
BaraDolezal píše:
Neprihlasena Jaruna píše:
Ano,u nekterych bank muzou.Nedavno tady byla podobna diskuse,holky neverily,tak jsem zavolala do nahodne vybranych bank a je to tak.Zrovna u Postovni Sporitelny ano.

Muzu se prosim zeptat, u kterych bank by tedy nemohli?

Jinak dekuji za odpovedi :-)

Baro,tak ja volala do KB,kde mi rekli,ze na detsky ucet exekutor nemuze,v CSOB mi rekli,ze ano.Do jinych bank jsem nevolala.Vsude maji infolinky,tak si to obvolej a uvidis sama,pani na telefonu byly moc prijemne a mile.

• Citovat
  • Upravit
24320
29.8.11 09:46

postovni sporitelna tam pry taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
29.8.11 11:18
kattkka píše:
postovni sporitelna tam pry taky ne.

Postovni sporitelna prave ano,uz jsem to psala.
Poštovní spořitelna je prakticky součástí ČSOB a představuje její druhou značku,takze jestli bude ucet ditete zalozen v CSOB,nebo v Postovni sporitelne je jedno,je to stejne.

• Citovat
  • Upravit
Dani21
23.5.13 10:02

Prosím poraďte mi

Dobrý den,(můj přítel),otec naší dcerky má zavedený dětský účet na naší dcerku, kde mu chodí doposud výplata. Přišla exekuce na moji tehdy roční dcerku exekuce, dopis jsem obdržela včera a dnes jí je 5let, můžou sáhnout na její účet? Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
17013
23.5.13 10:08
@Dani21 píše:
Dobrý den,(můj přítel),otec naší dcerky má zavedený dětský účet na naší dcerku, kde mu chodí doposud výplata. Přišla exekuce na moji tehdy roční dcerku exekuce, dopis jsem obdržela včera a dnes jí je 5let, můžou sáhnout na její účet? Děkuji za odpovědi

Nějak to nechápu, zač tvoje 5tiletá dcera má exekuci 8o 8o 8o To je snad blbost ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dani21
23.5.13 10:17
@araw
@araw píše:
Nějak to nechápu, zač tvoje 5tiletá dcera má exekuci 8o 8o 8o To je snad blbost ne?

Jj tehdy měla rok a pár měsíců a dopis jsem obdržela teprve včera po 4letech. :,( V dopise napsáno Exekuční příkaz a její číslo účtu. Nechápu to

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel