Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že se ti dostatečně omluvili a chybu odškodnili. Lidí od vedlejšího stolu bych si nevšímala a už vůbec jim nedávala voucher. Byl pro tebe a ne pro ty nevychované prudiče, kterým do tvého jídla nic nebylo.
Co to bylo za druh masa? Kureci? Pokud ano, tak to by se stavat nemelo. Nicmene omluva, novy zavitek by mi stacilo. Pak ty dezerty zadarmo, to uz bych brala jako naprosto dostatecne slusne chovani a byla bych spokojena. Voucher uz je fakt moc, asi to byla reakce na ty magory vedle vas.
@divine woman píše:
Myslím, že se ti dostatečně omluvili a chybu odškodnili. Lidí od vedlejšího stolu bych si nevšímala a už vůbec jim nedávala voucher. Byl pro tebe a ne pro ty nevychované prudiče, kterým do tvého jídla nic nebylo.
přesně
No tak to je síla, takovej humbuk kvůli nedopecenemu masu?
Lidi u vedlejšího stolu bych poslala do háje s tím že si to vyřešíme po svém a ať si všímaji svého.
Chudák majitel kvůli nedopecenemu masu, které se dopeklo takova komedie a mega omluva jak kdyby kuchař někoho přiotravil
![]()
Zachovali se k vam velmi pekne a vy taky
.Ty od vedlejsiho stolu, nema cenu komentovat, ninimalne jim po tom mohlo byt houno.
@Jana525 ano bylo to kureci, me by stacilo bohate jako omluva to jidlo zadarmo a nealko. Ani ty dezerty nebo voucher bych neocekavala. Ti lidi byli fakt divny a hystericky.. ![]()
Vedlejší stůl jsi měla poslat do patřičných míst a ne jim dávat voucher.
Pokud by jedno nedopecene maso byl jediny problem, tak by mi bohate stacilo omlouvame se, tady ho mate dopecene. Vyreseno, zapomenuto. Dezert k tomu navic zdarma by me potesil a klidně bych navstivila restauraci brzy znovu… K nejakym pruderum odvedle bych rekla, at si nas nevsimaji a sedla si k nim zady
S tim voucherem uz to byl to bylo tedy prehnane. Vratila bych ho obsluze..
@Anonymní píše:
@Jana525 ano bylo to kureci, me by stacilo bohate jako omluva to jidlo zadarmo a nealko. Ani ty dezerty nebo voucher bych neocekavala. Ti lidi byli fakt divny a hystericky..
Zachovali se perfektně. U kuřecího bych fakt neváhala vrátit. I kuchař je jen člověk.
Chudak majitel, dostatecne se vam omluvili a vy za to ten voucher date tem prudicum, kteri tim padem, pokud ho oni nedaruji zase nekomu jinemu, tuto restauraci znovu navstivi, nedej boze at se jim neco nelibi a jeste se naji zadarmo
![]()
Asi bych ty u vedlejšího stolu neodměňoval voucherem. Ale ty jediná víš, jestli by na všechny ty omluvy a jídlo zdarma došlo, kdyby tam ti u vedlejšího stolu nebyli.
Mně jednou donesli v restauraci řízek a zkaženej bramborovej salát, tak jsem jim řekl, ať mi místo něj dají brambory. A naúčtovali mi oboje s vysvětlením, že ten salát byl podle nich v pohodě. No tak jsem zaplatil a víckrát jsem k nim nepřišel. A protože to bylo v mém okolí, tak jsem to řekl i kamarádům, aby věděli, že tam nemají chodit. To je pro ně adekvátnější trest, než když se tam s nimi budu hádat o 40 korun.
Vedlejšímu stolu bych řekla, ať se starají o své a ne jim dát ještě voucher? Jako proč? Jinak mi přijde, že se dostatečně omluvili a zároveň si to nenechali zaplatit a ještě jste dostali pohár, takže mi to přijde v pořádku…
@Anonymní píše:
@Jana525 ano bylo to kureci, me by stacilo bohate jako omluva to jidlo zadarmo a nealko. Ani ty dezerty nebo voucher bych neocekavala. Ti lidi byli fakt divny a hystericky..
Ty od vedlejšího stolu, bych požádala, aby se do toho nepletli. Nechápu, proč jste jim nechali ten voucher? To maso, no prostě se to může stát, dostala jsi novou porci, omluvu + neplacení tvé porce atd. Jak vás napadlo jim to dát?
@arinecka protoze plati jen na 14 dnu a to bychom urcite nestihli vyuzit, tak aspon jsme jim tim ucpali papuly
Ahoj, prosim anonym.. dnes jsme se s rodinkou rozhodli, ze si dame obed nekde venku, padla volba a jelo se, ja si dala minutkovy zavitek chlapi hotovku a deti syr.. no jidlo bylo za chvili na stole a me bylo jasne, ze to moje bude syrove, a taky ze jo, rozrizla jsem v pulce a uplne ruzove..slusne cekam na servirku, kdyz prijde tak ji slusne oznamim, ze to mam uvnitr syrove jestli by mi to mohli dopect, a v tom od vedlejsiho stolu postarsi pan a pani, ze jak jako dopect, ze mam pozadovat novou porci, vyfotit, poslat na coi
no bylo mi pekne trapne, asi za 15 min jsem mela krasne masicko na taliri… par od vedlejsiho stolu zaplaceno, dopito a jen cekali, pan nam furt radil at zavolame majitele, at ho zalujeme, ze t toho prave jsou ty ruzne viry
jako kompenzaci jsme dostali dezert, deti pohar a neplatilo se nealko a moje jidlo. Me to prijde dostatecne, kdzy si vezmu kolikrat sem malem otravila rodinu
ale vedlejsi stul na nas furt porvaval at nic neplatime. Pak tedy nakonec majitel dorazil, omluvil se
dostali jsme voucher na 1500, ktery jsme s diky odmitli, ze se to proste muze stat, ale stejne nam zustal, tak jsme ho dali vedlejsimu stolu.. taky takhle hystercite a hned by jste volali hygienu a nebo berete, ze proste v nedeli ve spicce jsou kuchari jen lide?