Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Enmamma píše:
Považujete to za rozumné?
Ne. Ale supermarkety mají druhé Vánoce a mnou si ruce. Lituju ty prodavačky za kasou.
No potkal jsem důchodce co měli v košíku tak 50 balíčků těstovin. To budou jest další 2 roky.
Jinak jsou lidi úplně mrdnutí a moc koukají na zprávy na Nově. Kde už polovina lidí v ČR virus má a druhá půlka umře hladem.
@Enmamma Ne, lidi jsou zblblé ovce. Chtěla bych vidět, co by se dělo v obchodech, kdyby skutečně hrozilo nějaké velké nebezpečí (např. nedejbože válka) a ne jen nějaká blbá chřipička ![]()
@Russet píše:
Ne. Ale supermarkety mají druhé Vánoce a mnou si ruce. Lituju ty prodavačky za kasou.
Já taky. Moje děti tam brigádničí.
Šílenství! Neumím si představit, co bude, až se tu potvrdí pozitivita… Je to strašný, ta panika. Lidi už jsou z toho někteří na dně. Vedle paní píše, že vedle ní nesmí už nikdo ani zakašlat.
Ted to ctu na Seznamu. Dobra masirka od medii. Beztak se jim do toho doma daj brouci ![]()
U nás ve městě je všechno
a to jak někteří nakupují do zásoby, v ČR oficiálně 0 nakažených osob, ale už musím jít skoupit všechno
Bohužel, pořád jde vidět jaké jsme lehce ovlivnitelné ovce ![]()
Včera jsem byla s mamkou v Lidlu a v Penny a v pohodě, zboží dost, lidí v normě, asiže sme na valašsku, my máme slivovicu ![]()
@Rachel_cz tak to bych raději vidět nechtěla, když teď panikaří kvůli něčemu, co se ještě nestalo.