Měkké nehty od přírody

marsi99
1.3.20 12:24

Měkké nehty od přírody

Zdravím
Mám od přírody dost měkké nehty které když nechám narůst tak se ohýbají proto je musím nosit úplně krátké. Gelove nehty nechci neboť se mi dělá alergie a navíc je nesnenu, gellak též nemohu mít je něco co takto měkké nehty od přírody zpevní? nebo jak si alespoň krátké nehty které nepřesahují přes lůžko upravovat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
401
1.3.20 12:32

Omlouvám se, dovoluji si se přidat. Mám to stejně, rady by mne zajímaly. Zpevnění typu biotin nepomáhá. A rozumím dotazu. Když nakupuji něco ve skle, paní prodavačka projede sklenici a podá mi ji nešikovně, že mi s ní cinkne o nehty, hned jsou zlomené. A to mám krátké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
1.3.20 12:33

Zkus P-shine manikúru. Nejdříve si zajdi někam kdo to umí, tam se to zároveň i naučíš a můžeš si jí dělat doma sama, jsou na prodej i domácí sady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
1.3.20 12:35

Jinak jsem byla u kožní, kdy mi nehet praská uprostřed. Dala mi roztok, doporučila používat na jakýkoliv styk s vodou rukavice a napsala mi Revalid (je silnější než biotin a užívá se při vypadávání vlasů a poruchách růstu nehtů), dávkování 3×1 po jídle. Jelikož stojí přes 500Kč, nechala jsem ho v lékárně. Ale kožní mi říkala, že je také užívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
1.3.20 12:44
@Jdani píše:
Zkus P-shine manikúru. Nejdříve si zajdi někam kdo to umí, tam se to zároveň i naučíš a můžeš si jí dělat doma sama, jsou na prodej i domácí sady.

P Shine mám doma ale po půl roce jak jsou mé nehty měkké se mi začali oddělovat od lůžka a to jsem p shine aplikovala šetrně. Bouhzel ani biosil nepomohl a to jsem ho užívala s přestávkami rok.

• Citovat
  • Upravit
26872
1.3.20 12:45

@marsi99 @Radkar1 Devcata, a co zkusit nejaky kondicioner na nehty? Ten nehet zpevni a mozna i vyzivi. Nekolikrat do roka aplikuji Eveline 8in1 http://www.eveline.cz/…1971903.html Kupovala jsem ho v Tete.
A pak nejaky vyzivny krem (treba od Alverde https://www.dm.cz/…5891280.html?… ) vtirat do posledniho clanku prstu, aby se vyzivilo nehtove luzko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
1.3.20 12:50
@cecetka píše:
@marsi99 @Radkar1 Devcata, a co zkusit nejaky kondicioner na nehty? Ten nehet zpevni a mozna i vyzivi. Nekolikrat do roka aplikuji Eveline 8in1 http://www.eveline.cz/…1971903.html Kupovala jsem ho v Tete.
A pak nejaky vyzivny krem (treba od Alverde https://www.dm.cz/…5891280.html?… ) vtirat do posledniho clanku prstu, aby se vyzivilo nehtove luzko.

@cecetka na Eveline laky slyším samou chválu a myslíte že dokáže zpevnit nehty měkké už od přírody?

• Citovat
  • Upravit
26872
1.3.20 12:54
@marsi99 píše:
@cecetka na Eveline laky slyším samou chválu a myslíte že dokáže zpevnit nehty měkké už od přírody?

Nevim. Me se nehty taky lehce lamou nebo se v nich delaji zadrhy, proto je udrzuji kratke. Po tomto kondicioneru tech „nehod“ nebyva tolik. Pri aplikaci je ten nehet chraneny naterem. Odstranuji to pak olejovym odlakovacem bez acetonu. Ten mam od Ebelin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
1.3.20 12:54

@cecetka V lékárně mi doporučovali tohle: https://www.drmax.cz/…-cream-50-ml , jedná se o krém na nehty. Ale nezdá se, že by krém na ruce řešil nehty. Asi se mě chtěli zbavit, abych neotravovala.
„Multiaktivní krém pro jemnou krásu Vašich rukou. Nuance Magical Hand Cream přináší péči o ruce, která je skutečně znát. Základem je máslo karité z drcených olejnatých jader tropického stromu. Má výživný a zvlhčující efekt. Změkčuje a regeneruje pleť a chrání proti různým druhům vnějšího stresu jako je chlad a vítr. Slunečnicový olej pomáhá obnovit pružnost pokožky. Aktivní látka ze stonků opuncie preparami je vynikající aktivátor buněčné obrany. Pomáhá chránit pleť a předcházet předčasnému stárnutí v důsledku stresu a agrese okolního prostředí.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
2.3.20 07:11

Já už toho vyzkoušela a nikdy nic nepomohlo… A to nehty vyloženě potřebuju. Odjakživa dělám všechno v rukavicích, abych si ruce máčela, jen když si je myju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
2.3.20 09:52

@Lulina999 já právě též zkoušela už všechno i kalcium na nehty v laku, ve vitamínech, vyhodila jsem x tisíc za vitamíny a výsledek stále stejný, když nalakuji zpevňující lak tak nehty jsou i po třech vrstvách stále stejně měkké. Bouhzel nemůžu mýt gelové nehty z důvodu alergie a navíc když jsem je měla tak ani po 14dnech jsem si na ně nezvykla, gellak též nemůžu mýt proto pořád doufám že se najde něco co nehty měkké od přírody zpevní.

• Citovat
  • Upravit
738
2.3.20 10:34

V lékárně mají lak na nehty s kalciem. Za 60 Kč a opravdu pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
2.3.20 11:25

@Františka85 myslíte od four seasons? pokud ano tak ten mám doma, jak nejlépe ho aplikovat abych dosáhla požadovaného výsledku?

• Citovat
  • Upravit
738
2.3.20 14:49

@marsi99 Ano. Tu a tam ho použiju. Pracuju ve skladu a ruce hodně trpí. Nehty jsem měla špatné odjakživa a tenhle lak viditelně nehty zpevnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová