Kompromis s domem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78451
16.4.23 22:06
@pst007 píše:
Tak za normálních okolností by měla SJM a dům/byt kupovala s manželem jako rodina.

ale oni nejsou manželé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
17.4.23 11:30

Jé, já bych chtěla být tím bratrem - ukážu ti zakladatelko pohled jeho očima - bydlení zajištěné, party life v plném proudu, jasně, občas prudí švagrová (zakladatelka), ale mám ji na háku, však co, její barák to není a nikdy ani nebude, vždyť jsou s bráchou jen na hromádce, ani si ji brácha nevzal, tak co, brácha ten dům vykoupí jakože s rodiči, ale ti nemají prachy, tak ti to platit nebudou, vše zůstane jen na bráchovi, však to nějak zbládne, co by ten přece neudělal pro rodinu (tu původní), abychom měli všichni kde bydlet (na 1 hromadě, jasně asi budou trochu třenice, ale když já mám tak rád party life)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
17.4.23 18:00
@stinga píše:
ale oni nejsou manželé

No právě. Normální je, že oba rodiče společně nebo jeden z nich zajistí rodině bydlení. Tady se otec od rodiny zadluží na celý život aby koupil dům svým prodluženým rodičům a bratrovi který nemaká a nejspíš taky má dluhy. Dost šílení magoři. Zakladatelka nejspíš bude samoživitelkou bez bydlení a alimentů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.23 07:01

@Ariadne bydlíte ve společném? Takhle se sourozenci?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová