Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Oslov nadaci Dobrý Anděl.
https://www.dobryandel.cz/
jsi hodná ![]()
A co takhle přispět spíše němým tvářím? Kočičkám nebo pejskům v útulku, hm? Na ty se moc nemyslí
Nebo dětem do Jižního Sudánu?
Tak ty, o kterých se všude píše, ti už jsou většinou medializované dostatečně, já kkdysi procházela nějaké stránky, kde byly napsané všechny veřejné sbírky, na koho jsou, kolik už je tam peněz, a tak..bohužel tam bylo i pár účtů, kde nebylo skoro nic, tak jsem poslala většinou tam..akorát nevím, na jakých to bylo stránkách ![]()
jinak pokud chceš něco profláklejšího, tak asi Dobrý Anděl?
Je to je od tebe opravdu krasne
![]()
mozna bych se poptala v nemocnici ![]()
Stepo. marek@gmail.com je to email na rodiče chlapečka s leukémií, žádali spíše o darování krve, ale zkusit to můžeš, malý dárek prďolu potěší. Kdyžtak to jde i na FB, jsou ale ze Slovenka
A venovat penize primo treba nejake detske onkologii? Treba v Motole?
![]()
Také posílám na Dobrého Anděla, myslím že si tam můžeš i zvolit konkrétní rodinu, ale nejsem si tím jistá. Nebo mě napadá zajet do nemocnice, dětských lázní, které máš blízko (třeba pohybovky) a tam můžeš oslovit konkrétní maminku s dítkem, které tam potkáš na vycházce, bylo by to třeba na pomůcky, vozík. Co se týká transplantací a podobně, volila bych nějaké transplantační centrum, tam je určitě hospitalizováno několik dětí s rodiči co by pomoc uvítali.
Já bych přispěla někomu konkrétnímu - je spousta rodin, co mají např postižené dítě a chtěly by pro něj lepší léčbu, lepší pomůcky atd.. ![]()
Heled´. Ono je i plno rodin, co nemají pomalu do huby. S dětmi. Prostě se jim život zamotal, chlap přišel o práci, musí zaplatit nájem, momentálně nemají ani na jídlo, protože zatím třeba nedosáhnou na dávky.
Tady na miminu je najdeš co chvila a pár tisíc by jim pomohlo se najíst.
Prosim o zachovani anonymity
Dneska jsem dostala k vyplate bonus (nekolik desitek tisic) a tak nejak pri pondelku jsem se rozhodla tyto penize venovat nekomu, kdo to opravdu potrebuje. Nechci do charity, na DA prispivam pravidelne, takze to taky ne… Proste nejakou rodinu s nemocnym ditkem, kteremu by tech par penez aspon trochu zprijemnilo den… napr. leukemie, cekajici na transplantaci ci po ni apod… vite o nekom?