Bonus k výplatě dát na dobročinné účely

Anonymní
28.7.14 19:53

Komu pomoci??

Prosim o zachovani anonymity :kytka:

Dneska jsem dostala k vyplate bonus (nekolik desitek tisic) a tak nejak pri pondelku jsem se rozhodla tyto penize venovat nekomu, kdo to opravdu potrebuje. Nechci do charity, na DA prispivam pravidelne, takze to taky ne… Proste nejakou rodinu s nemocnym ditkem, kteremu by tech par penez aspon trochu zprijemnilo den… napr. leukemie, cekajici na transplantaci ci po ni apod… vite o nekom? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
28.7.14 19:54

Oslov nadaci Dobrý Anděl.
https://www.dobryandel.cz/

jsi hodná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
28.7.14 19:55

Nevím o nikom, ale klobouk dolů před tebou :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.7.14 19:55

Omlouvám se, už jsi jej zmínila. A co nějaká dětský hospic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
28.7.14 19:56

A co takhle přispět spíše němým tvářím? Kočičkám nebo pejskům v útulku, hm? Na ty se moc nemyslí :( Nebo dětem do Jižního Sudánu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
28.7.14 19:56

Tak ty, o kterých se všude píše, ti už jsou většinou medializované dostatečně, já kkdysi procházela nějaké stránky, kde byly napsané všechny veřejné sbírky, na koho jsou, kolik už je tam peněz, a tak..bohužel tam bylo i pár účtů, kde nebylo skoro nic, tak jsem poslala většinou tam..akorát nevím, na jakých to bylo stránkách :think:
jinak pokud chceš něco profláklejšího, tak asi Dobrý Anděl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
28.7.14 19:57

To se dneska jen tak nevidí.. RESPECT! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
28.7.14 19:59

Je to je od tebe opravdu krasne :kytka: :hug:
mozna bych se poptala v nemocnici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666

Stepo. marek@gmail.com je to email na rodiče chlapečka s leukémií, žádali spíše o darování krve, ale zkusit to můžeš, malý dárek prďolu potěší. Kdyžtak to jde i na FB, jsou ale ze Slovenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
28.7.14 20:00

A venovat penize primo treba nejake detske onkologii? Treba v Motole? :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
28.7.14 20:01

Nebo se prihlas do Modreho z nebe jako darce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
28.7.14 20:03

Také posílám na Dobrého Anděla, myslím že si tam můžeš i zvolit konkrétní rodinu, ale nejsem si tím jistá. Nebo mě napadá zajet do nemocnice, dětských lázní, které máš blízko (třeba pohybovky) a tam můžeš oslovit konkrétní maminku s dítkem, které tam potkáš na vycházce, bylo by to třeba na pomůcky, vozík. Co se týká transplantací a podobně, volila bych nějaké transplantační centrum, tam je určitě hospitalizováno několik dětí s rodiči co by pomoc uvítali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.7.14 20:03

Já bych přispěla někomu konkrétnímu - je spousta rodin, co mají např postižené dítě a chtěly by pro něj lepší léčbu, lepší pomůcky atd.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.7.14 20:05

Heled´. Ono je i plno rodin, co nemají pomalu do huby. S dětmi. Prostě se jim život zamotal, chlap přišel o práci, musí zaplatit nájem, momentálně nemají ani na jídlo, protože zatím třeba nedosáhnou na dávky.
Tady na miminu je najdeš co chvila a pár tisíc by jim pomohlo se najíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová