Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co třeba poslat ty peníze mně? Já mám zápal kostí od blbosti
![]()
Ale teď vážně, jsi skvělý člověk, pokud si peníze nechceš křečkovat pro sebe a pomůžeš někomu, kdo to potřebuje mnohem víc. Zaujal mě příspěvek o zdravých sourozencích nemocných. Z okolí znám, že se všichni soustředí na nemocné dítko a to zdravé hodně strádá, nedostává se mu pozornosti a často nejsou ani finance na nějaký tábor či jiné rozptýlení. Ale ať už se rozhodneš pro kohokoliv, smekám před tebou
![]()
Víš co? Od té doby, co jsem našla tuhle diskuzi, si pročítám odkazy a příspěvky, které tu holky daly.. A je mi hezky z toho, že se najde ještě někdo, kdo chce pomoc.. Zároveň jsem moc vděčná, že já tu pomoc nepotřebuju. Děkuji za založení diskuze - zahřála na ![]()
@Anonymní píše:
Prosim o zachovani anonymityDneska jsem dostala k vyplate bonus (nekolik desitek tisic) a tak nejak pri pondelku jsem se rozhodla tyto penize venovat nekomu, kdo to opravdu potrebuje. Nechci do charity, na DA prispivam pravidelne, takze to taky ne… Proste nejakou rodinu s nemocnym ditkem, kteremu by tech par penez aspon trochu zprijemnilo den… napr. leukemie, cekajici na transplantaci ci po ni apod… vite o nekom?
Co třeba Klárka z www.klarcinblog.cz nebo stejně postižená Amálka z pořadu čtyři v tom? nebo http://baby-cafe.cz/…-zustat-sama
Tak trochu více bych se přimlouvala za dětská hospic Klíček. Pomůžeš dětem na poslední cestě a jejich rodičům.
http://www.klicek.org/…projekt.html
Anonymní o někom bych veděla víc povím po sz tak kdybys chtěla pomoci tak mi napiš sz
@Petule030 - to jsem psala já, mám právě tuto zkusenost z vlastní rodiny. Takto jsem už párkrát pomohla konkretni rodině právě tím ze jsem zaplatila kroužek pro zdravé dítko, školu v přírodě, školní výlet.
@Králičice píše:
Víš co? Od té doby, co jsem našla tuhle diskuzi, si pročítám odkazy a příspěvky, které tu holky daly.. A je mi hezky z toho, že se najde ještě někdo, kdo chce pomoc.. Zároveň jsem moc vděčná, že já tu pomoc nepotřebuju. Děkuji za založení diskuze - zahřála na
Přesně tak, absolutně souhlasím.
@AniNevim píše:
Jsi uzasna. Vim o jedne mamince tady se dvemi detmi, dcerka ma cystickou fibrozua s otcem deti to tez neni ruzove, jak jsem pochopila…
https://www.emimino.cz/…ku-3-180936/
Hlasuju taky za tento tip.
Jinak je tu ještě několik maminek v podobné situaci, ale nehodlám to pitvat veřejně. Kdyžtak v SZ.
@Anonymní píše:
Prosim o zachovani anonymityDneska jsem dostala k vyplate bonus (nekolik desitek tisic) a tak nejak pri pondelku jsem se rozhodla tyto penize venovat nekomu, kdo to opravdu potrebuje. Nechci do charity, na DA prispivam pravidelne, takze to taky ne… Proste nejakou rodinu s nemocnym ditkem, kteremu by tech par penez aspon trochu zprijemnilo den… napr. leukemie, cekajici na transplantaci ci po ni apod… vite o nekom?
Z vlastní zkušenosti mohu doporučit dobrého anděla, jak ti odepsala první žena tady.Sama jsem prošla se synem rakovinou.Boj můj synek bohužel prohrál. Anděl nám opravdu pomáhal. Tyto penízky, co rozdělují, opravdu dostávají nemocné děti.
Jsi hodná, že to chceš věnovat na tyto účely. ![]()
@jahuhudka píše:
Www.klarcinblog.cz
Tak jeslti se nepletu, tak v tomhle přápadě má paní 4 děti - jedno nemocné - a před několika lety jim řidič náklaďáku zabil živitele rodiny, když jel zrovna do práce…
Rychle jsem tu pročetla všechny reakce. Četla jsem tu i návrh, abys dala na www.dlouhacesta.cz,ale tady nám už bohužel nepomůžeš ![]()
Za mě jednoznačně dobrý anděl, jde to stejně přes motolskou dětskou onkologii. Měla jsem taky postižené dítě navíc ještě autismem, ale s penězi na takto postižené děti jsem se nikdy nesetkala.
Lépe napsat do SZ.
@Brontik To ano, ale oni zrovna spolupracují s různýma nadacema, teď se jim zadařilo získat domů dýchač atd. Sice potřebují peníze, ale jsou tu potřebnější.
@AniNevim píše:
Jsi uzasna. Vim o jedne mamince tady se dvemi detmi, dcerka ma cystickou fibrozua s otcem deti to tez neni ruzove, jak jsem pochopila…
https://www.emimino.cz/…ku-3-180936/
Ano, tady bych se taky rada „angazovala“ o prosbu s pomoci pro tuhle mamu.