Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak ja mam domskolaky,ale dotazu nerozumin......
Anonym,nemusi kazdy vedet,ze ucim deti…
Pokud komunitni skolu myslis kmenovoi,tak ano,vyuzivam je bezne…prihlasila jsem deti do nejblizsi a budu je ted i davag na par hodin do skoly..
Metody vyuky…jak si udelas…musis jen plnit vystupy v treti tride a pate…
Kolik me to stoji jsem nepocitala…
Zdravi ditete,spis nemoc rozhodla a byl to hlavni duvod si nechat dite doma…
Komunitni je sdruzeni domskolaku . A vystupy jsou pololetne ne ? Jednou za 2 roky jen pro zahranici?
Tak komunitni nic nevyuzivam…je i mozne,ze kolem nas nic neni…
Pololetni je prezkouseni,ale je na Tobe,jak si rozvrhnes uceni…nekdo v prvni tride uci jen tiskaci,ne celou abecedu..nekdo uz nastupuje,umi cist,psat,pocitat.....
Z ktereho jsi kraje?
Ja jihomoravsky
Jsem z Vysočiny ,ale nepotřebuji zkušenosti s domácí výukou ,ty mám poměrně bohaté, zajímají mne komunitní školy. POkud máte takhle benevolentní školu ,tak gratuluji , obvyklé to opravdu není . Ani v Březové ani jinde. Zatím jsem nenarazila na ZS, která by nechtěla výstupy totožné s daným konceptem školy. ![]()
@Anonymní píše:
Jsem z Vysočiny ,ale nepotřebuji zkušenosti s domácí výukou ,ty mám poměrně bohaté, zajímají mne komunitní školy. POkud máte takhle benevolentní školu ,tak gratuluji , obvyklé to opravdu není . Ani v Březové ani jinde. Zatím jsem nenarazila na ZS, která by nechtěla výstupy totožné s daným konceptem školy.
Aha,tak to neposlouzim
![]()
Dotaz pro domškoláky (respektive rodiče domškoláků, že)
Využíváte komunitní školu? Proč? Jak funguje (metody výuky) Kolik cca vás stojí? A proč jste se rozhodli mít dítě v domácí výuce? Děkuji za reakce