Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jasně! Já byla i sama na dovolené 9 hodin cesty, přestupy, není se vůbec čeho bat. A že jdeš sama, to se neboj. Děláš si všechno podle sebe. Možno se tam s někým seznamis.
@Mkmkz píše: Více
Znáš mě, jsem starý prasák, kamarádka na tom byla na vejšce v kině (už to je skoro 20 let) a že tam první část by se mi líbila, protože je erotická. A já začal slintat a bylo to.
Jezdím sama na pracovní cesty do daleko větších vzdáleností, takže řešení Slovenska jako nějaké rizikové cesty, moc nechápu.
Slovensko není o nic rizikovější, než je ČR. Bála by jsi se na ten koncert jít sama tady, kdyby byl v sousedním městě? Pokud ne, tak nevidím důvod, proč se být Slovenska, kde se v pohodě domluvíš česky. ![]()
@Beruska999999 píše: Více
Jo to byl Krumlov. Tímto se všem uživatelkám Emimina se slovenskými kořeny omlouvám a hned zítra vyrazím do Martina.
@Denisa0901 píše: Více
Máš pravdu každý jsme jiný. Ja třeba nikdy neměla problém kamkoliv cestovat sama. Pokud je to civilizace samozřejmě. Stejně tak ma spoustu akcí chodím sama. Ale zas mám limity jinde.
Ale základem je zařídit si to tak aby to člověku bylo komfortní. A znám spoustu lidí, kteří by si třeba sami dovču, nebo koncert neužili. A tam zas chápu, že nemá smysl se do něčeho pouštět. Pokud to potom nebude mít ten kýžený efekt.
@Denisa0901 píše: Více
To chceš na Ewu? Ta snad vystupuje i u nás v Česku ne?
najdi si, kdy vystupuje a jeď tam, aspoň si ušetříš 7 hodin cestováním
@izabe píše: Více
letos má buď ten třetí koncert v Edenu v Praze, jinak vystupuje v Polsku, v ČR jinak zatím nic
@stinga píše: Více
Fakt? Aha, tak to jsem myslela, že u nás vystupuje častěji.
@izabe píše: Více
no, také mně to překvapilo, myslím, že už se netroškuje malými cíli