Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj 😊
Jezdíte rádi sami na koncerty? Myslíte si že risk je zisk?🤔
Je to nějakých dokonce 7 hodin cesty, riskli byste to???
Děkuji všem za diskuzi.😊 😊 😊
Jako v cem myslis, ze je risk jet na Slovensko na koncert? Sama muzes jet klidne i na dovolenou nekam tisice kilometru.
Jed na koncert, jestli chces a uzij si to! ![]()
Mně by trošku vadilo, že ten zážitek nemám s kým sdílet, sama bych si to tak neužila. Ale z logistiky bych strach neměla… jen nejsem moc dobrá řidička, takže bych si zjistila, jak moc náročné by bylo dostat se tam vlakem ![]()
@Michelle_M Trochu náročné to je, jak píši je to nějakých 7 hodin a s přestupy. :-/
Tak pokud chci být na tom koncertě tak jedu. Čeho se konkrétně bojíš? Že tam budeš sama nebo té cesty?
@izabe Spíš abych nepotkala samé alkoholiky, feťáky… A koncert je večer tak bych musela přespat na hotelu
@Denisa0901 píše: Více
Tak ty můžeš potkat i cestou do práce
koukni jak ti jezdí spoje (dokonce v některých vlacích jsou kupé jen pro ženy), najdi si v blízkosti hotel (klidně si můžeš vzít taxi, abys nemusela v noci cestovat MHD nebo jít pěšky).
Sama jsem sice na koncert nikdy nejela. Buď s manželem nebo celá parta.
Na Slovensko bych klidně sama jela.
@izabe píše: Více
Kupé pro ženy je bohužel jen taková psychologická berlička.
Normalní chlap se tam cpát nebude a cáklému je nějaký nápis u zadku.
já jezdím na koncerty sama už roky, jezdím teda do Prahy, vlakem, vždycky si najdu nějaký hostel co nejblíže místu koncertu, většinou i tak jdu kus pěšky, pak ráno posnídám a jedu vlakem domů,
na Slovensko bych asi jela také, kdyby mě to moc lákalo, jak píšou ostatní, můžeš si vzít taxík z místa koncertu na hotel, na Slovensku jsem teda sama nebyla, 7 hodin ve vlaku je hodně, a pak zase nazpět to samé, nebezpečné to není víc, jak jít ve svém městě třeba sama z odpolední směny - ono stopro bezpečné není nic, ale chce to pořádně si to rozmyslet, jestli ti to všechno stojí za ten koncert