Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer, vím že můj popis bude dost chabý, ale víte jak si někdy něco vybavíte z dětství a nemůžete si vzpomenout co to bylo? Moc si toho nepamatuji ale vím že to bylo kreslené, myslela jsem si že to byl díl z Toma a Jerryho ale je možné že mi to v dětství splynulo a bylo to něco jiného, ale myslím si že to byl buď celý film a nebo černobílý díl. Zkrátka jediné co si pamatuji je to, že to bílo černobílé, na začátku byl zadek nějaké ženy se zástěrou která něco vařila v hrnci a bylo to celé kreslené to vím stoprocentně. A pak tam byl rožeň a byly tam nějací malí divoši který měly na hlavách kost a říkali - rožeň rožeň a že si na tom něco upečou…nevím jestli to byli malý černoši nebo nějaké jiné bytosti ale tohle říkali
a v tom filmu nebo dílu se vůbec nemluvilo jen vydávali zvuky a říkali - rožeň
Takže si pamatuji jen že to bylo černobílé, myslím si že díl z Toma a Jerryho nejspíš nějak rok 2003 a dříve… když jsem se narodila a nějaká na začátku zadek paní co má zástěru a vaří večeři a asi se snaží teda chytit toho Jerryho nevím a pak někde venku dva malí černoši mají na hlavách kosti a dělají si rožeň
kdybyste měli nějaké typy tak dejte prosím vědět
A nevíte prosím jak se ten díl jmenoval? A zda nejde někde dohledat?
https://www.veselepohadky.cz/tom-a-jerry/
Tady by měly být všechny díly..zkus pohledat
Nn nebylo ale našla jsem díl kdy Tom měl zástěru a byl převlečený ale zase tam pak nebyl ten rožeň, ale podle mě to mohla být ta majitelka domu- a pak venku byly dvě malý potvory co měly černý obličej a měly tam rožeň a 1 kost na hlavě 😁 😁
Ale ano máte pravdu…byla tam ta paní a hnala je smetákem v tom dílů to ano
Jj tak to je ono až na to že to není černobílé a na začátku nikdo nevaří se zástěrou ale to jsem si asi spojila 2 věci do sebe to sedí to bude ono děkuju!! ![]()