Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V létě jedu sama na koncert do Mnichova, budu tam spát dve noci. Na tohle jsem byla divná vždycky, ale nebojím se
@Denisa0901 píše: Více
Tak jet na Slovensko sama není žádná divočina ani adrenalin a ani odvaha
.
Ale na koncert bych sama nechtěla ani kdyby byl 5 minut od baráku ![]()
@_.Emilyyy píše: Více
no vidíš, a já jezdím sama od 18, neznám nikoho, kdo by sdílel mé nadšení pro Ewu nebo pro Pink, a byla jsem na víc interpretech sama, jezdila jsem sama i na Majáles do Brna,
na fesťáky sebou teda beru dceru od mala a spíme v autě,
na Kabáty jsem jezdila s bývalým spolužákem nebo s otcem, akorát já do kotle, otec na sezení
@stinga píše: Více
Ja tomu rozumim. Kdyby nikdo nesdílel me nadšení, partner by to pro me udělal
.
Ale jsme spis taky na letní festaky.
No vidíš, ja bych s tebou jela, na Ewu i Pink ![]()
Jedete? Holky to Slovensko se jedná o Ewu. Napište mi kdyžtak zprávu prosím. ![]()
Holkyy ten koncert je v Nitre a vystupují tam i jiné kapely! Kdybyste chtěli můžete se mi ozvat do zpráv!
![]()
Na Slovensko ne! Od doby, co jsem viděl horor Hostel, nepovažuji Slovensko za bezpečnou zemi.
Hele úplně v pohodě. Slovensko není žádná cizina. A ta cesta no je dlouhá no. Ale to je tak všechno. Všude se domluvíš. Kdyby se cokoliv stalo vše vyřešíš stejně snadno jako taky v ČR.
Já bych se nebála sama teda letět ani do Londýna a podobně.
Takže vůbec se neboj. Je zbytečné se připravovat o zážitky jen proto, že zrovna není nikdo kdo by je podnikl s tebou.
Jeď a užij si to!!!
@Karinkas Fuhaaa, až do Londýna sama.
To si netroufnu. Stejně je zajímavé, jak každý je jiný a píše něco jiného:))))) život žít to je pravda, ale všeho s mírou:)))) i tak děkuji za názor!!!
![]()
@Ploskutáček píše: Více
ach boze, ved to sa ani nedalo pozerat ![]()
@Ploskutáček píše: Více
Ze to Ceskemu Krumlovu moc sluselo?
Asi by si ho melo Slovensko anektovat
Regiojet ma v nocnim spoji luzkovy vagon jen pro zeny.
On je ten vlak samozrejme pruchozi, takze tam chlap nekdy projde, ale nikdy se mi nestalo, ze by se tam nejaky snazil nasackovat nekam do kupe.
Jinak na Slovensko sama jezdim pravidelne a na koncerty taky, ale vetsinou ne na koncert na Slovensko
Asi malokdy tam je nekdo, kdo by nebyl v Praze a tom mam o dost bliz. Ale ted zrovna pojedu asi za 14 dni, akorat teda na miste se potkavam s kamaradkou, tak to neni uplne onco, co mysli zakladatelka. Ale predstavit si to dokazu ![]()