Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Atisia píše:
Akorad si samy musí vybrat co je pro ně lepší. My nejsme oni
No vzdyt to pisu, ze ma dve moznosti.
Ja za ni kojit nebudu
.
@Lucie_Sx líná?. V čem? Psala jsem že se ji snazim aspoň odstrikavat a věřte tomu že to zabere každou mou volnou chvilku, kdyby byla. Líná tak jsi místo toho lehnu. Laktační poradkyni jsem zkousela a ta mi řekla že to prostě už nemá cenu něco V tom smyslu. Já mám vpacene bradavky tudíž už tak to měla malá složitější. Navíc mne její sání strašně bolelo. Zkousela jsem to několikrát přetrpět už sem becela i bolesti.
Laktační z Mamila. cz. Nebo na fejsu skupina Kojení snadno-laktační poradenství
Edit- Mamila. sk
@Dayus píše:
@Lucie_Sx líná?. V čem? Psala jsem že se ji snazim aspoň odstrikavat a věřte tomu že to zabere každou mou volnou chvilku, kdyby byla. Líná tak jsi místo toho lehnu. Laktační poradkyni jsem zkousela a ta mi řekla že to prostě už nemá cenu něco V tom smyslu. Já mám vpacene bradavky tudíž už tak to měla malá složitější. Navíc mne její sání strašně bolelo. Zkousela jsem to několikrát přetrpět už sem becela i bolesti.
Hledas duvody, proc to nejde
.
Najdi si opravdu dobrou laktacni, idealne na mistni fb skupine hod dotaz, nebo jestli mate pobliz nejakou alternativnejsi komunitu (lesni skolku apod), budou vedet. Pichnout prst do kontaktu z netu bohuzel nestaci.
@Dayus Já měla u první dcera taky šílené ragady, musela jsem mít nějaký čas kloboučky, jsou na prd..děsně to kazí kojení. Měla jsem silenej zánět a antibiotika, hned pár dní po propuštění z nemocnice. Zavolala jsem si domů laktaci a ta mi se vším moc moc pomohla. S polohováním, s přisatim..
Nakonec na UM došlo jen jednou a to ze stříkačky. Prsa je potřeba mazat a mazat!! Bepanthen a nebo jsem měla kremik od Aventu z lékárny a ten byl skvělej. U druhé dcery mi dali v porodnici nějakou fialovou vodičku a ta byla taky fantastická. Na dostatek mléka to chce hodně pít, silné polévky, kojící čaje a pravidelně přikládání a střídání prsou, nejvíc se tvoří mléko v noci, takže kdyz je problém, kojit v noci co nejčastěji..já měla dceru u sebe, takže stačilo přiložit prso, pohladit po tvářičce a v polospanku nakojit.
@aanysek a proč byste měla být špatná? Jen proto, že z nějakého důvodu nejde kojit, nebo jde, ale trápíte se jak Vy tak i mimi? Není lepší najít způsob který bude vyhovovat vám oběma? Kolik dětí vyrostlo na UM a jsou zdravé. Důležité je aby jste byla v pohodě, potom bude v pohodě i miminko. Ať už kojené nebo na UM.