Pomůže změna z Kendamil na Kendamil Bio ?

6.7.22 07:42

Pomůže změna z Kendamil na Kendamil Bio ?

Zdravím, Četla jsem různé články o kendamil a líbilo se mi z hlediska kvality, nicméně máme problém s tím že se dcera občas po něm dosti poblinká myslíte že je možný že by řada bio mohla sednout lépe máte nějaké zkušenosti nebo spíše zkusit jiné či anti colic? Je moje první takže já jsem bohužel bez zkušenosti a je toho tolik že v tom aby se čert vyznal :nevim: přitom alergii na laktozu nemáme občas ji musím udělat nový aby neplakala že má stále hlad a to už v ní občas i zůstane chápu že si můžou ublinknout ale mě to občas přijde jak šavle od dospělýho :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2595
6.7.22 07:56

Na to jsou A. R. mléka (antirefluxní) nebo můžeš zkusit přidat trochu Nutritonu. (zahušťovadla) pokud už mléko máš nakoupené a vyhovuje. Dá se to koupit v lékárně bez předpisu a dávat do mateřského mléka. Výměnou za bio podle mě nic nezměníš. A pozor - někdy se dítě přestane po jídle poblinkávat, ale zase začne trpět na zácpu, tak ze začátku opatrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.22 08:10

Ahojky, nam byl Kendamil nedoporucovan. Pry je to jedno z nejhorsich mlek a v jeho rodne Anglii je podradne. Deti po nem jen pribirajj, protoze je hrozne sladke a samozdrejme jim to chutna.
Doporucen nam byl Hipp a co nam sedlo uplne, tak kozi mleko od Goldim - Nase mleko. Mala neblinka, kaka a je spokojena. Takze za nas opravdu kozi a mame vyzkousene i kozi od Hippu a taky dobre, ale cenove je o dost vyssi a prijde mi i chutove vice umele. Goldim je ceska znacka a mleko opravdu TOP :)

• Citovat
  • Upravit
3076
6.7.22 08:31
@Anonymní píše:
Ahojky, nam byl Kendamil nedoporucovan. Pry je to jedno z nejhorsich mlek a v jeho rodne Anglii je podradne. Deti po nem jen pribirajj, protoze je hrozne sladke a samozdrejme jim to chutna.
Doporucen nam byl Hipp a co nam sedlo uplne, tak kozi mleko od Goldim - Nase mleko. Mala neblinka, kaka a je spokojena. Takze za nas opravdu kozi a mame vyzkousene i kozi od Hippu a taky dobre, ale cenove je o dost vyssi a prijde mi i chutove vice umele. Goldim je ceska znacka a mleko opravdu TOP :)
😀 😀 😀 😀 takové zaručené informace bez jakýchkoliv zdrojů. “Já jsem slyšela…” složením je Kendamil jedno z nejlepších mlík. Já teda kojím, tak je mi to jedno, ale pro jistotu jsem zjišťovala. Pokud takové tvrzení chcete hodit do plac, bylo by fajn k tomu mít nějaký zdroj atd., na čem se zakládá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.22 08:54

@Suelinda O tom Kendamilu mi to rikala detska doktorka i lekarnice. Je to ted velky hit, protoze mleko dostalo korunku a matky zacaly silet po Kendamilu, ale ve finale je to jen super smetana do kavy, ktera dela deti tlustymi. Kazdy, at si dava co chce - od toho je ten vyber. Ja jen predavam info, nikomu nic nenutim… A jsme na emiminu, kdyby chtela zakladatelka odborne info, tak se nepta tady…

• Citovat
  • Upravit
3076
6.7.22 08:55
@Anonymní píše:
@Suelinda O tom Kendamilu mi to rikala detska doktorka i lekarnice. Je to ted velky hit, protoze mleko dostalo korunku a matky zacaly silet po Kendamilu, ale ve finale je to jen super smetana do kavy, ktera dela deti tlustymi. Kazdy, at si dava co chce - od toho je ten vyber. Ja jen predavam info, nikomu nic nenutim… A jsme na emiminu, kdyby chtela zakladatelka odborne info, tak se nepta tady…

Tak si sama něco zjistěte, jaké má reálně kendamil složení a jaké mají jiná mléka a pak raďte. Pediatři a lékárníci budou pořád cpát Nutrilon a Sunar, protože z toho mají peníze ;). Kendamil patří mezi top mléka. A nevím, jakou hvězdu, ale asi taky za něco byla že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9112
6.7.22 08:56
@Anonymní píše:
Doporucen nam byl Hipp a co nam sedlo uplne, tak kozi mleko od Goldim - Nase mleko. Mala neblinka, kaka a je spokojena. Takze za nas opravdu kozi a mame vyzkousene i kozi od Hippu a taky dobre, ale cenove je o dost vyssi a prijde mi i chutove vice umele. Goldim je ceska znacka a mleko opravdu TOP :)

Skrytá neskrytá reklama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9112
6.7.22 08:58
@Anonymní píše:
@Suelinda O tom Kendamilu mi to rikala detska doktorka i lekarnice. Je to ted velky hit, protoze mleko dostalo korunku a matky zacaly silet po Kendamilu, ale ve finale je to jen super smetana do kavy, ktera dela deti tlustymi. Kazdy, at si dava co chce - od toho je ten vyber. Ja jen predavam info, nikomu nic nenutim… A jsme na emiminu, kdyby chtela zakladatelka odborne info, tak se nepta tady…

Tak dej odkaz na to jak je Kendamil špatné UM :lol: složení jsem četla, co přesně je tam špatně? To, že narozdíl od spousty mlék neobsahuje palmáč? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9112
6.7.22 09:05

Pokud ti po jiném mléku dítě blinkalo méně, tak se k němu vraťte, jestli vám i jinak vyhovovalo. Pokud vám Kendamil vyhovuje, tak můžeš přidávat do UM Nutriton, ten hodně pomůže. Stejně jako zvednutá jedna strana roštu v postýlce, ale reálně to přejde až bude dítě větší. Některé děti prostě hodně blinkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.22 10:20

@Suelinda @Serpentini
Nemam zaden odkaz ani nic podobneho. Ano, i me bylo receno, ze mam dat nutrilon nebo sunar, takze je mozne, ze je to jejich byznys… :think: Mam doma cerstve, prvni miminko, takze jsem tady nechtela rozpoutat diskuzi, co je lepsi a co horsi. Kendamil jsem poridila a mala mi ho pila, ale jak uz jsem psala, doktorka se az zhrozila, co se ji to opavazuju davat. Kozi mleko take nedoporucuje, ale tentokrat jsem ji neposlechla, protoze jsem se nastesti rozkojila a kozi ma jen na noc nebo kdyz ma vetsi poptavku nez mam ja nabidku… Tot ma zkusenost. :nevim: Sve pichlave prispevky si prosim nechte od cesty. Nikomu nic nenutim a ze delam reklamu vybornemu mleku, ktere je jeste ceske, tak to prominte, ale to delat budu… Jsem rada, ze mam dceru spokojenou, nepoblitou, nebolavou a jeste k tomu podporim ceskou firmu… Stejne jako ceske pleny Bobilo… :palec: Mohu jen a jen doporucit a UDELAT REKLAMU… :roll:

• Citovat
  • Upravit
3076
6.7.22 10:30
@Anonymní píše:
@Suelinda @Serpentini
Nemam zaden odkaz ani nic podobneho. Ano, i me bylo receno, ze mam dat nutrilon nebo sunar, takze je mozne, ze je to jejich byznys… :think: Mam doma cerstve, prvni miminko, takze jsem tady nechtela rozpoutat diskuzi, co je lepsi a co horsi. Kendamil jsem poridila a mala mi ho pila, ale jak uz jsem psala, doktorka se az zhrozila, co se ji to opavazuju davat. Kozi mleko take nedoporucuje, ale tentokrat jsem ji neposlechla, protoze jsem se nastesti rozkojila a kozi ma jen na noc nebo kdyz ma vetsi poptavku nez mam ja nabidku… Tot ma zkusenost. :nevim: Sve pichlave prispevky si prosim nechte od cesty. Nikomu nic nenutim a ze delam reklamu vybornemu mleku, ktere je jeste ceske, tak to prominte, ale to delat budu… Jsem rada, ze mam dceru spokojenou, nepoblitou, nebolavou a jeste k tomu podporim ceskou firmu… Stejne jako ceske pleny Bobilo… :palec: Mohu jen a jen doporucit a UDELAT REKLAMU… :roll:

A tím “české” prosím myslíte Sunar, který se pod hlavičkou Hero produkuje ve Švédsku nebo Nutrilon, který je pod Nestlé a v Německu ;)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
6.7.22 10:38
@Suelinda píše:
Tak si sama něco zjistěte, jaké má reálně kendamil složení a jaké mají jiná mléka a pak raďte. Pediatři a lékárníci budou pořád cpát Nutrilon a Sunar, protože z toho mají peníze ;). Kendamil patří mezi top mléka. A nevím, jakou hvězdu, ale asi taky za něco byla že jo.

Tak Kendamil třeba to co píšou ok, ale synovi způsobil problémy, nám vyhovovalo Hami, u druhého to samé.
Jinak tyhle Bio, jako něco bio koupím, spíš pro dobrý pocit, ale moc té kvalitě nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
6.7.22 10:58
@PetraMeli píše:
Tak Kendamil třeba to co píšou ok, ale synovi způsobil problémy, nám vyhovovalo Hami, u druhého to samé.
Jinak tyhle Bio, jako něco bio koupím, spíš pro dobrý pocit, ale moc té kvalitě nevěřím.

Rozhodně netvrdím, že všem sedí, to bohužel ne, hodnotím složení. No každopádně na mateřské stejně nic nemá že jo 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9112
6.7.22 11:25
@Anonymní píše:
@Suelinda @Serpentini
Nemam zaden odkaz ani nic podobneho. Ano, i me bylo receno, ze mam dat nutrilon nebo sunar, takze je mozne, ze je to jejich byznys… :think: Mam doma cerstve, prvni miminko, takze jsem tady nechtela rozpoutat diskuzi, co je lepsi a co horsi. Kendamil jsem poridila a mala mi ho pila, ale jak uz jsem psala, doktorka se az zhrozila, co se ji to opavazuju davat. Kozi mleko take nedoporucuje, ale tentokrat jsem ji neposlechla, protoze jsem se nastesti rozkojila a kozi ma jen na noc nebo kdyz ma vetsi poptavku nez mam ja nabidku… Tot ma zkusenost. :nevim: Sve pichlave prispevky si prosim nechte od cesty. Nikomu nic nenutim a ze delam reklamu vybornemu mleku, ktere je jeste ceske, tak to prominte, ale to delat budu… Jsem rada, ze mam dceru spokojenou, nepoblitou, nebolavou a jeste k tomu podporim ceskou firmu… Stejne jako ceske pleny Bobilo… :palec: Mohu jen a jen doporucit a UDELAT REKLAMU… :roll:

Tak co teda konkrétně je v tom složení špatné? :D Ty napíšeš, že je něco špatné. Ale na otázku PROČ nejsi schopná odpovědět. To působí vážně důvěryhodně. :lol: Na té reklamě by v té české firmě měli zapracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.22 11:41

@Serpentini Kde prosim te pisu, ze je neco spatne??? Po nekolikate pisu, ze doktorka mi to nedoporucila kvuli tomu, ze deti po nem hodne pribiraji a jsou tluste. A lekarnice mi rekla totez, ze je to sladke mleko a decka jsou po nem obezni. Nikde nepisu, ze je v nem neco spatneho, ale ten problem bude asi v tom, ze je sladke a deti po nem tloustnou…

@Suelinda

Tim ceske myslim Goldim Nase mleko a Bobilo pleny… :)

Ctete ty moje prispevky cele??? Nebo to pisu tak nesrozumitlne, ze furt placate to sve???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová