Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den, dceři je 5 měsíců, je kojená a už pár dní má takovouhle stolici (viz foto), je tu někdo kdo má s tímto zkušenost a jednalo se o alergii na kr. mléko? Děkuju ![]()
Edit admin: fotografie stolice prosím pošlete při vyžádání do SZ, děkuji ![]()
Obecne-strevo je podrazdene, muze to byt v souvislosti s mlekem nebo jinou potravinou. Zkuste eliminacni dietu, musite ale vydrzet, drive nez po 14 dnech se nic neukaze.
U mych deti jsme resili, meli dokonce i krev ve stolici, ale dodnes nevim jestli to bylo z mleka nebo v dusledku jineho podrazdeni…
@biancaa moc děkuji za reakci
u syna jsem tohle nezažila právě, tak jsem si přišla pro nějakou zkušenost sem.
Krev naštěstí nemáme 🙏🏻 Ani koliky či teplotu ![]()
No jsem z toho špatná, bez mléka si “neumim představit život” 😁
Ale kvůli dceři se mléčných výrobků samozřejmě vzdám.
@Natynka5726 nemusi to byt z mleka, vypatrat ktery alergen problemy zpusobuje je kolikrat detektivni prace, a na dlouho
@biancaa myslím že nám to příkrmy srovnali, tak to nebudu řešit ![]()
Doktorka řikala že mrkvička by měla stolici srovnat a srovnala
.
Moc Vám děkuji za předchozí reakce
🌸
@Natynka5726 super ze se to vyresilo takhle rychle a jednoduse ![]()
Dobrý den, take bych se chtěla zeptat. Mám 3m. miminko. Už asi 3 dny máme zelenou stolici, trochu jako hlen. Miminko je kojene, teplotu nemá a hlad také ne..mam se nějak extra znepokojovat? ![]()
@Mama87 dobrý den, může to být že pije více předního mléka a nebo právě ta alergie na kravské mléko a to by jste musela vysadit veškeré mléčné výrobky.
Měli jsme to stejně, naštěstí je dceři půl roku už, takzě frčíme příkrmy a mrkvička to hezky srovnala 🙏🏻