Pomůže změna z Kendamil na Kendamil Bio ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9112
6.7.22 12:19
@Anonymní píše:
@Serpentini Kde prosim te pisu, ze je neco spatne???

Píšeš, že je jedno z nejhorších UM a v Anglii podřadné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.22 12:32
@Anonymní píše:
@Serpentini Kde prosim te pisu, ze je neco spatne??? Po nekolikate pisu, ze doktorka mi to nedoporucila kvuli tomu, ze deti po nem hodne pribiraji a jsou tluste. A lekarnice mi rekla totez, ze je to sladke mleko a decka jsou po nem obezni. Nikde nepisu, ze je v nem neco spatneho, ale ten problem bude asi v tom, ze je sladke a deti po nem tloustnou…

@Suelinda

Tim ceske myslim Goldim Nase mleko a Bobilo pleny… :)

Ctete ty moje prispevky cele??? Nebo to pisu tak nesrozumitlne, ze furt placate to sve???

Jasne, Kendamil je humus, plnej cukru, po kterym jsou deti jak sudy… ony totiz nikdy v zivote neprijdou do styku s cukrem, se sladkym, s cokoladou, s dzemem, s kolacky… je mnohem lepsi, kdyz do nich cpes kozi mliko, budou mit ve trech letech 10 kg a videt zebra… nezlob se, ale me kdyby dal nekdo kozi mliko, tak vrhnu :poblion: Znam jednu maminku, co od narozeni drzela deti na “zdrave nesladke vyzive”… dnes ma kluk ve 20 letech 160 cm a holka v 17 letech 152 cm… rodice maji pritom oba ke 180 cm… holt proste kdyz mas rust, musis mit z ceho a zrovna Kendamil me doporucily 2 pediatry… syn na nem vyrostl, protoze jina mleka netoleroval a spis mame problem, ze je a vzdy byl hubeny… az se mi narodi dalsi dite, kupuju hned Kendamil a diky za nej…

• Citovat
  • Upravit
2291
6.7.22 21:03
@Suelinda píše:
Rozhodně netvrdím, že všem sedí, to bohužel ne, hodnotím složení. No každopádně na mateřské stejně nic nemá že jo 🤷‍♀️

Tak já se nějak neurážím, sama jsem Kendamil koupila a byla to pohroma a ano, to na krabici je super, ale není to vše. Každé miminko je jiné. Souhlasím s tím, že třeba doporučovat Sunar je mimo, to UM děsně smrdí a s tím Sunarem co jsem měli jako děti to nemá nic společného, ale tak je to se vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová