Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Anonymní píše:
@Serpentini Kde prosim te pisu, ze je neco spatne???
Píšeš, že je jedno z nejhorších UM a v Anglii podřadné.
@Anonymní píše:
@Serpentini Kde prosim te pisu, ze je neco spatne??? Po nekolikate pisu, ze doktorka mi to nedoporucila kvuli tomu, ze deti po nem hodne pribiraji a jsou tluste. A lekarnice mi rekla totez, ze je to sladke mleko a decka jsou po nem obezni. Nikde nepisu, ze je v nem neco spatneho, ale ten problem bude asi v tom, ze je sladke a deti po nem tloustnou…Tim ceske myslim Goldim Nase mleko a Bobilo pleny…
Ctete ty moje prispevky cele??? Nebo to pisu tak nesrozumitlne, ze furt placate to sve???
Jasne, Kendamil je humus, plnej cukru, po kterym jsou deti jak sudy… ony totiz nikdy v zivote neprijdou do styku s cukrem, se sladkym, s cokoladou, s dzemem, s kolacky… je mnohem lepsi, kdyz do nich cpes kozi mliko, budou mit ve trech letech 10 kg a videt zebra… nezlob se, ale me kdyby dal nekdo kozi mliko, tak vrhnu
Znam jednu maminku, co od narozeni drzela deti na “zdrave nesladke vyzive”… dnes ma kluk ve 20 letech 160 cm a holka v 17 letech 152 cm… rodice maji pritom oba ke 180 cm… holt proste kdyz mas rust, musis mit z ceho a zrovna Kendamil me doporucily 2 pediatry… syn na nem vyrostl, protoze jina mleka netoleroval a spis mame problem, ze je a vzdy byl hubeny… az se mi narodi dalsi dite, kupuju hned Kendamil a diky za nej…
@Suelinda píše:
Rozhodně netvrdím, že všem sedí, to bohužel ne, hodnotím složení. No každopádně na mateřské stejně nic nemá že jo 🤷♀️
Tak já se nějak neurážím, sama jsem Kendamil koupila a byla to pohroma a ano, to na krabici je super, ale není to vše. Každé miminko je jiné. Souhlasím s tím, že třeba doporučovat Sunar je mimo, to UM děsně smrdí a s tím Sunarem co jsem měli jako děti to nemá nic společného, ale tak je to se vším.