Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj do práce nastoupit můžeš to přeci není problém, a pokud jsi těhu tak tě zaměstnavatel ani nesmí propustit
pokud nemáš školku tak jediné co ti asi zbývá je jít na nemocenskou, která ti bude vypočítána z výdělku před nástupem na MD
Je to tak a já radím tu nemocenskou
. Pokud máš dobrou doktorku/gyndařku, tak ti ji napíše. Kdyžtak řekni, že ti je hrozně zle. V kolikátém jsi týdnu? Podle mě by ani zaměstnavatel neměl radost, kdyby ses mu tam nacpala na pár měsíců - pokud má za tebe dočasnou náhradu, tak by třeba kvůli 4 měsícům musela pryč a pak hned shánět novou…
Díky moc za rady, jsem fakt v koncích, jsem asi v 6tém týdnu, přišlo to v tu nejnevhodnější dobu. mám strach co na to v práci. A taky mě trápí finance. Nevím, jak je to s tou marodní.
Ahoj chci se zeptat, materská mi končí 1 května 2015 bych mela nastoupit do práce, plánujeme druhý, co když budu muset nastoupit na nemocenskou, jak je to s vycházkama když mám už jedno dítě, může mi je doktor napsat nepřetržitě? babičky máme 100km daleko a dojíždíme k nim každý víkend
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Za necelé dva měsíce mi končí mateřská a měla bych nastoupit zpět do práce, ale zjistila jsem, že jsem těhotná a vůbec nevím jak dál. K tomu mi ještě malou vezmou do školky až od září. Nevím, jestli můžu normálně nastoupit zpátky do práce, nebo jak postupovat, kdybych zůstala doma. A hlavně jak je to s penězi. Děkuji