Konec mateřské a těhotenství

Anonymní
1.3.10 09:42

Konec mateřské a těhotenství

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Za necelé dva měsíce mi končí mateřská a měla bych nastoupit zpět do práce, ale zjistila jsem, že jsem těhotná a vůbec nevím jak dál. K tomu mi ještě malou vezmou do školky až od září. Nevím, jestli můžu normálně nastoupit zpátky do práce, nebo jak postupovat, kdybych zůstala doma. A hlavně jak je to s penězi. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
598
1.3.10 10:34

ahoj do práce nastoupit můžeš to přeci není problém, a pokud jsi těhu tak tě zaměstnavatel ani nesmí propustit :-) pokud nemáš školku tak jediné co ti asi zbývá je jít na nemocenskou, která ti bude vypočítána z výdělku před nástupem na MD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
1.3.10 11:53

Je to tak a já radím tu nemocenskou :-D . Pokud máš dobrou doktorku/gyndařku, tak ti ji napíše. Kdyžtak řekni, že ti je hrozně zle. V kolikátém jsi týdnu? Podle mě by ani zaměstnavatel neměl radost, kdyby ses mu tam nacpala na pár měsíců - pokud má za tebe dočasnou náhradu, tak by třeba kvůli 4 měsícům musela pryč a pak hned shánět novou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.3.10 13:43

Díky moc za rady, jsem fakt v koncích, jsem asi v 6tém týdnu, přišlo to v tu nejnevhodnější dobu. mám strach co na to v práci. A taky mě trápí finance. Nevím, jak je to s tou marodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.14 14:05

Ahoj chci se zeptat, materská mi končí 1 května 2015 bych mela nastoupit do práce, plánujeme druhý, co když budu muset nastoupit na nemocenskou, jak je to s vycházkama když mám už jedno dítě, může mi je doktor napsat nepřetržitě? babičky máme 100km daleko a dojíždíme k nim každý víkend

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex